forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 türkiye listede yok yazmışlar bide. kimle girecektik ki zaten o listeye biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/turkiye-listede-yok.html?position=43 effy abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 türkler listeye alınmamış diyo sanki çok abzürd bir durummuş gibi. ortalama 1.20 boy göt büyük, kafa büyük, bacak kalın, geneli tek kaş, göğüs küçük çok konuşuyo sanki bitane varmış yeryüzünde gibi havalı sürekli tatminsizlik duygusu. ota boka sahiplenme. benden çok bıyığı sakalı ve kılı var. yoğun aromalı ter kokusu. ben olsam bende hiç bir listeye eklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: yoğun aromalı ter kokusu. ahauahuhuahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Türkiyenin olmamasi gayet normalde,hindistanın olmasi ve Bulgaristanın olmamasi sacma olmus,bunlarin yarisindan daha güzel olanlari, hergün bariz goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Açıldı demedi mi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Türk kadınını güzel diyenler olmuş, heralde dünyada erkekğe en yakın kadın ırkı türk kadınıdır, özellikle bazı kadınlarımız sıfır estetikle sadace saçı kısa kes kadın gerçek bir erkekten ayrılmaz bir şekilde erkeğe dönüşüyor. not: Şimdiden siiiz sankiii çok yakışıklısınız lafına cevaben heralde zaten türk erkeğinin öyle bir iddası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 türkiyeyi genellemeyelim de bir izmir girebilirdi o listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oo paticik güzellik tartısıyormuş gene kaçırdım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yok hala devam ediyore.. katılabilirsiniz siz de tartışmalara sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Pipet said: türkiyeyi genellemeyelim de bir izmir girebilirdi o listeye. Abi inan giremez artık hepsi obez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 romanyayla artırayım madem.ben kuzeyli beğenmiyorum. türk bıdı bıdı etmişsinizdir bence(okumadım topiği ama alışkın olduğumuz bi' hadise).uluslararası platformda( ah çok seviyorum bu lafı) türk kadının gideri çok gençler. e tabi olmayana özlem vs vs siz de haklısınız dasaaacığım.ecnebiler de haklı,meme önemli.hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 rekabeti arttırın güzel gavur kızlarını tercih edin yaşasın serbest piyasa ekonomisi! olmaz dediler yaptık! olacak! sipeyskek lihtenştayn ile başladı bile! ahahahahahahha neyse gidip yatayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 O da 300 nüfuslu ülkeden bi tane kız buldu onu da üzdü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lavabonun da gideri var. ahahahah yok ortalamamız çok tırt gerçekten. getir o gideri olduğunu düşünen adamı, ortalama türk kızı ile hesaplaşması için içanadoluya götürüver. adam 100m'yi 8sn'de koşarak bi rekora imza atar.. inan buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 orta asya çene yapısı.. diye girecektim muhabbete ama vazgeçtim. bence meme overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oran önemli. meme sadece üzerine güzel geyik yapılabilecek bir araç.. boy kısa, kalçalar bööööllleee, göbek en iyisi ayva göbek kıvamında, bilekler kalın kalın, siyah ama sarı/bakır boyalı saçlar.. al sana sıradan türk kızı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Geçen metroyla gidiyorum sarışın mavi gözlü 1.85 boylarında bi ablamız bindi. Hayır hatunlar kendilerine bakıyor cildi pürüzsüz,ne bir göbek var ne bişey hoş meme de pek yok ancak fizikleri ciddi anlamda düzgün. Sonuç gözleri hatundan ayırmayan bir grup erkek.Hayır bakmak değildi o, ayırmadılar ya kafayı sağa sola hiç çevirmediler uzun yolculuk olsa boyunları tutulur. Edit: Kadın yabancıydı demeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben bilmem hocam ben gördüğümü söylüyorum.yunanın da gideri çok hem kızının hem erkeğinin hatta ilginç şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bana kimse gitmeye, gerisini tartismaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 irin said: ben bilmem hocam ben gördüğümü söylüyorum eahahah yalnız bu türk erkeklerinin "rusyada kızlar teklif ediyormuş olm!" heyecanından daha güzel bişi ya.. "avrupalı ork seviyor kızım!! kısa boylu ve oransız, geniş belli ve kalçalı, çakma sarışın kızları istiyorlarmış! göbek hastasıymışlar! evropa'da acaip giderimiz var!" yurtdışında türklerin yabancı ile karışma oranı kaç acaba? almanya'da, fransa'da, hollanda'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İyi de zaten Yunanistan, Güney Kıbrıs> bizim ülkemiz her türlü... Şimdi bişiy dicem kızacaksınız... Benim teorimdir bu.... Cinselliğini daha rahat yaşayan milletler daha güzel oluyor...Çok ciddiyim... Bakın müslüman ülkelere, Hindistan'a Çin'e vs...Bir de Doğu Avrupa'ya vs bakın... Tabi orada güzel oldukları için mi cinsellik daha yoğun, cinsellik yoğun olduğu için mi güzellik daha fazla onu bilemeyeceğim... Bir de şu var...2. teoridir... Sorunsuz, savaç görmemiş, geç kurulmuş, dünyadan daha izole yaşayan ırklar daha güzel... İskandinavya, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya'nın belli bölümleri vs...Tabii ki istisnalar oldukça fazla.. Ama tabi Doğu Avrupa ülkeleri neden daha güzel onu bilemeyeceğim...O birinci teoriye daha yatkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 said: romanyayla artırayım madem.ben kuzeyli beğenmiyorum. Slavlar baya tırt özellikle bence. Ama bazı viking hatunlar sarışın sevmesem bile iç yakabiliyor. Ama tabiri caizse fiziksel değil, çiçek gibi güzeller lan. Fizikselin dışında "kadın" kalitesi de var. Fransız, italyan bu tarzegzotik arkadaslara kapımız daima acık. Zira resim gibi birşey kadın dedigin, kontrast olucak.Siyah saç, beyaz ten, memiş, kalça falan... Ben bi duşa giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://i.imgur.com/aSurp.jpg bune abi :/ koya koya şaşı koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 of bu şimdi kabusa girer, güzel rüyaya girecek birsey koysaydınız bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar