dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adam haklı.. türk kızlarını kadınlar günü sebebiyle "çoğunlukla güzel", "genellikle güzel", "hatta bayağı bi güzel" ilan ediyorum. en güzel bizimkiler!!! yaşasın kadınlarımız
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 özürlülükten kıl payı kurtulmuş bir tip.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: adam haklı.. türk kızlarını kadınlar günü sebebiyle "çoğunlukla güzel", "genellikle güzel", "hatta bayağı bi güzel" ilan ediyorum. en güzel bizimkiler!!! yaşasın kadınlarımız bence de, mutfaktan çıkmadıkları sürece.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 SoulCube said: özürlülükten kıl payı kurtulmuş bir tip. LOOOOOOOOOOOOL
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya yemisim yalan liste ne isvec war ne norvec war
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şunu sonrasında gördümdü evet düzelteyim engzelleri bu
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yanıltıcı foto o be. belli bile değil. zaten kız seçme işini erkeklere bırakmalısınız. önemli her iş gibi. her neyse, 38yaşına gelince sofia vergara gibi olabilecek her kadını kutluyoruz.. tabii 38kaç 38dir. orası ayrı konu
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 türk kadını güzeldir. fiziksel özellikleri karakteristik farklılık gösteren ülkelerin kadınları değişik geldikleri için göze, cazipmiş gibi görünüyorlar; ama bu işin gerçekçi bir listesi yapılacak olursa türkiye ilk 3'e rahat oynar. müsterih ol türk kadını!
Sotto Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Türk kızlarının sorunu daha çok vücut bence...Avrupa'daki kızlar deli gibi spor yapıyor, bizim gibi hamurları mantıları yiyip döt göbek yapmıyor afedersin...Ha dediğim Slav, İskandinav ırkları için geçerli, deli gibi spor yapıyorlar vücutlarına iyi bakıyorlar...Bizim kızlar sarkıyor daha 18 yaşında no offence...
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 genetik altyapı kötü.. memeler küçük, büyük memeler ise çok sarkık. popolar ene ene büyüyor. parmaklar çok kalın, eller benim elim gibi. bilekler de kalın. al sana kadın..
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ''gadın dediğin beyle olur beyle olur beyle olur!!''
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Türk kadınının neyini savunuyorsunuz lahn sfdgdf. Gen havuzu sağolsun renkli göz diye birşey yok zaten. Diri göğüs olgusu milyonda bir. Enine büyüyen popoların üzerine fitnessden bihaber bireyler. "Şair bu postunda ben avrupaya gittim gördüm demek istemiş" gibi olmasın da cidden burda ortalama 6-7 diyorsanız oraya bir gitseniz BU NE LA CENNET LA 10 10 HERKES dersiniz. Üstüne bir de türk dişi psikolojisi var, dünyadaki tek kuku benimkisi düşüncesi.
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Liebe said: isveç - elsa hosk nedir arkadaş ya :S bütün isveç'i dışarıdan kimsenin yerleşemeyeceği koruma altında doğal yaşam parkına çevirmek için gösterdikleri bir sebep olabilir.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Malin Akerman'de İsveç olması lazım yanlız...En azından İsveç asıllı... Abi palavra bunlar, güzellikte İskandinavya ve Slav ırklarını geçemez kimse...Latinolar yalan iş:).. Gerçi vücut olarak Brezilya vs de eklenebilir... Listede Hindistan vs olmamış tabii...
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: Kaya Scodelario - İngiltere bu kız tehlikeli
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 huun said: türk kadını güzeldir. fiziksel özellikleri karakteristik farklılık gösteren ülkelerin kadınları değişik geldikleri için göze, cazipmiş gibi görünüyorlar; ama bu işin gerçekçi bir listesi yapılacak olursa türkiye ilk 3'e rahat oynar. müsterih ol türk kadını! yok abi herhangi bir özelliği al. türk halkı bu özelliğin ortalamasını temsil ediyor olur. türk halkını ortalama ırk olarak referans alabilirler. bu demek değil ki herkes ortalama tabi yalnış anlaşılmasın sdf ama ortalamayı temsil eden yığın bölgede çok fazla insan var
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vr4_SEquhQQ
Öne çıkan mesajlar