Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fistan said: Xaenin said: Ünlem çalışmıyor. emin misin? Yönetim sayfasına giremiyoruz, yani sen ünleme basıp şikayetini yapsan bile ben onu görmüyorum, sayfa patlak.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oda doru aslında ama bazı modlara mail gidiyo mesela
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Onun da ayarını nedanko tutturamamış, birine gidiyo diğerine gitmiyo.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben ünlemi kullanıyorum sonuclarını görüyorum demek ki denk geliyormuş sdf
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Denk geliyordur abi çünkü açılabildiği zamanlarda bile o kadar fena bir yüklenme vardı ki, ben basıp kahve falan koyuyodum hala sayfayı açamamış oluyodu alet.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 İyi olmuş, gereksiz yorumları mevcuttu zaten sadece. Geri kalan nota öğrenme çabalarında başarılar dilerim arkadaşa. Yalnız fazla içinde kalmış galiba, WoT'u döşemiş. İyi bari.
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Khelben said: İyi olmuş, gereksiz yorumları mevcuttu zaten sadece. Geri kalan nota öğrenme çabalarında başarılar dilerim arkadaşa. Yalnız fazla içinde kalmış galiba, WoT'u döşemiş. İyi bari. Futbol topiklerini spamlayıp post, hor görerek majörite kasıyoruz, ana üyelik tarihi 2008.U mad? ps: Dasaa trollface çalışıyorum olmuş mu güzelim?
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 @xunn: Üyelik tarihi 2006, ilk accountu kaptırmıştım, Pati UO ve İnvadoria zamanlarından kalma Ahmet'cim. Resimde çok güzel çıkmışsın. Kahve fincanını nerden aldın?
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 wot çok feciymiş yalnız, içine oturmuş çocuğun
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Khelben said: @xunn: Üyelik tarihi 2006, ilk accountu kaptırmıştım, Pati UO ve İnvadoria zamanlarından kalma Ahmet'cim. Resimde çok güzel çıkmışsın. Kahve fincanını nerden aldın? Atara yetersiz atar yapmayarak süper deflect ettin, beni kazandın. Epik porselen fincanımı farketmen hoşuma gitti, anam aldıydı 4-5 tane, sorarım senin için.
moncici Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 trollface'den çok buyur güzelim bi kahvemi iç bakışı olmuş ama
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Çok müteşekkir olurum sevgili kardeşim Xunn. Bak şimdi seni koruyorum, Zaybird'cüm, Xunn Türkiye güzellerinden güzel olabilir, fakat hakkında adam dövmekten dava açılmış bir kişiliktir, fazlasıyla maskülendir. Dikkat etmeni tavsiye ederim.
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 moncici said: trollface'den çok buyur güzelim bi kahvemi iç bakışı olmuş ama O bu, şapşal. neyse lan kitleyelim bu topiği, moncici bana kahveye gelsin.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 How to trollface: http://femaledwarf.prettypls.com/wp-content/uploads/2011/03/athene.jpg
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 xunn said: Khelben said: @xunn: Üyelik tarihi 2006, ilk accountu kaptırmıştım, Pati UO ve İnvadoria zamanlarından kalma Ahmet'cim. Resimde çok güzel çıkmışsın. Kahve fincanını nerden aldın? Atara yetersiz atar yapmayarak süper deflect ettin, beni kazandın. Epik porselen fincanımı farketmen hoşuma gitti, anam aldıydı 4-5 tane, sorarım senin için. peki ahmet sendeki bu atar nedir ? fazla atar göte batar olm
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ayrıca leadmanin banlanmasına ÇOK FENA UYUZ OLDUM
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 cok buyuk kayip keske bu gunleri gormeseydik...
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Saçma sapan birbirinize girişmeyin hepinizi uçururum kermiti de banlarım yanında.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu ne lan burda efendi gibi yazıp blogda çocuğa döşemişsiniz ...
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 said: ps: Dasaa trollface çalışıyorum olmuş mu güzelim? baba sen ne yaparsan oluyor zaten sen, viktor ve bi iki kişi daha yurtdışı internet camiasına açılan kapılarımızsınız adeta. xunn image search engine
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Xaenin said: Saçma sapan birbirinize girişmeyin hepinizi uçururum kermiti de banlarım yanında. sana silah yapacaaaaaaaaam olmmmmmmm KANKAM YAAAAAAAAAAA ÇOKH SEVİYOM
Öne çıkan mesajlar