Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe formasıyla TT Arena açılışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız iyi, dayak yemeden kurtarmış paçayı. açılış maçına holigan kitle çok alınmadı, davetiye falan dolayısıyla, haliyle yine 1-2 tartak dışında bir şey olmamış da, sıradan bi maça gitse spiker falan dinlemeyip döverlerdi heralde.

Türkiye'de yapılacak iş değil bu.
Mesaj tarihi:
adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda.

fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda.

fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte.

senin burda yaptığın gibi :)

pardon yapmaya çalıştığın gibi.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

-alkol var mi?
-ne alkol olacak, daha yeni köfte yedim ben

bu çok iyi.

ayrıca

DoruK said:

asfsfsdfsgw
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Foruma yeni katıldım da ilk gözüme çarpan sen oldun. abi senin bambaşka bi kafa yapın bi dünyan var. Ne kadar güzel bir hayatın var. Değişik...
Mesaj tarihi:
hey yavrum benim, ayağının tozuyla bu kadar göze batma bence sen.

@senko
bir mesajın ardından quotelar cevaplarla dolu 10 mesaj geliyorsa pek de unsuccessful değil sucuk ekmekçim :)
  • Yeni Oluştur...