mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1A-QNlK9np8&feature=player_embedded ahahaha iyi dalga geçmiş.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ahaha cocuk super...Iyi cesaret valla ne diyim..Deleted Scenes'i de bir gormek lazim:)...
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yalnız iyi, dayak yemeden kurtarmış paçayı. açılış maçına holigan kitle çok alınmadı, davetiye falan dolayısıyla, haliyle yine 1-2 tartak dışında bir şey olmamış da, sıradan bi maça gitse spiker falan dinlemeyip döverlerdi heralde. Türkiye'de yapılacak iş değil bu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 -alkol var mi? -ne alkol olacak, daha yeni köfte yedim ben
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda. fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda. fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte. senin burda yaptığın gibi :) pardon yapmaya çalıştığın gibi.
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence bin galatasaraylı on bin fenerliyi yok eder.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 içten içe bir rage kıvılcımı gördüm o editin gözlerinde
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kesinlikle. en sevdiğim videolardan biri. koyayımda eksik kalmasın. http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi dayak yemeye calismis acik bildigin ben ki fanatik felan deilim biri bi anda boynuma bsi dolasa azina vururum adamin ne oldugu onemli deil abi
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hemen altında 2. video rambo okan abi yani video koyarak bişi ima etmeye çalışma bence daha fenaları fener camiası içersinde mevcut
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DSAHSADH adam kesin dayak yemistir ama kesin
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DarKRideR said: -alkol var mi? -ne alkol olacak, daha yeni köfte yedim ben bu çok iyi. ayrıca DoruK said: adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda. fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte. asfsfsdfsgw
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: adam komik olsa da fail. aggro çekeyim diye yapmadığı şaklabanlık kalmamış ama hayvan gibi milletin boynuna ip dolamadıkça kimsenin taktığı yok adamı. gs taraftarını biraz da takdir ettim bu konuda. fener taraftarı olsa, adam hiç bişi yapmasa dahi gs forması giymiş diye 100 metreden görüp insanlık dışı linç girişiminde bulunmuştu kesin. seviyeler belli işte. Foruma yeni katıldım da ilk gözüme çarpan sen oldun. abi senin bambaşka bi kafa yapın bi dünyan var. Ne kadar güzel bir hayatın var. Değişik...
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam trolleyim deimste unsuccseful olmus...
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hey yavrum benim, ayağının tozuyla bu kadar göze batma bence sen. @senko bir mesajın ardından quotelar cevaplarla dolu 10 mesaj geliyorsa pek de unsuccessful değil sucuk ekmekçim :)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 3 yıl sonra göze batabilir miyim?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 akıl yaşta değil baştadır, kim bilir belki 2 ay sonra bu mertebeye erişebilirsin.
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beyler dorukla tartışmayın. 1000 gs li 10000 fb liyi döver.
Öne çıkan mesajlar