Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Box Japonya açılımında son adım: Gal*Gun

Sam

Öne çıkan mesajlar

idolmaster ve dream club'dan sonra gal*gun ile x-box japon pazarını yokluyor. (:P)
http://www.youtube.com/watch?v=7KMY3xzrGFc
It is expected to cost 7,140 yen (approx. $87.19 USD) and is unlikely to see an English release.

The developer has also added a panic button that switches the action for a retro-looking game, with authentic animations and sounds. This is referred to as a Mama kita gamen or "Mom arrived screen,".
http://www.andriasang.com/blog/2010/10/27/gal_gun_panic_screen/2132430583.jpg
Our relationship with Viktor has improved. It is now +180.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ki 3.dünya savaşına az kaldı

yarım kalan işi bu sefer tamamlarlar umarım.

abi süper bi fikrim var! 2010 yılında 90lar grafiklerine sahip oyunlar yapalım, pms vakti üstüne saldıran mini etekli liselileri kalp ve çiçek efektleri ile etkisiz hale getirelim ve bunu +80$'a satalım!

çok şükür oyunda amerika ekolü ağırlıklı yarabbim. sana şükürler olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft "iksboksunuda al git" yedigi capon oyun pazari icin boyle sacma isler yapiyorsa daha ne kadar duser tahmin edemiyorum artik :p

oyunda kotu baya yani, insanin anca FOREVER ALONE guy olmasi lazim su oyuna para vermesi icin, ha eroge oynarim arada ama en azindan konu filan var cogunda ehueh

idolmaster bile kurtaramadi MSi (ki fena oyun degil idolmaster) bumu kurtaricak :p (dead or alive ve yeni rumble roses icinde bole planlari vardi ehue)

bu saatten sonra kojima gelse cikaramaz microsoftu japonya batakligindan ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

trailer'daki kız en sonda "konna bakage mita koto nai" diyor zaten, "böyle aptal oyun görmedim" yani ahah. adamların oyunu gayet bilinçli yaptıkları bariz, çok daha saçmaları mevcut ama x-box'a erişmesi açısından haber değeri taşıyor. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...