Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 idolmaster ve dream club'dan sonra gal*gun ile x-box japon pazarını yokluyor. (:P) http://www.youtube.com/watch?v=7KMY3xzrGFc It is expected to cost 7,140 yen (approx. $87.19 USD) and is unlikely to see an English release. The developer has also added a panic button that switches the action for a retro-looking game, with authentic animations and sounds. This is referred to as a Mama kita gamen or "Mom arrived screen,". http://www.andriasang.com/blog/2010/10/27/gal_gun_panic_screen/2132430583.jpg Our relationship with Viktor has improved. It is now +180. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 salih xbox alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi lal ya tam bir LAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5VDRluyymuE turk versiyonu cikcakmis oynun tikli adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 neyse ki 3.dünya savaşına az kaldı yarım kalan işi bu sefer tamamlarlar umarım. abi süper bi fikrim var! 2010 yılında 90lar grafiklerine sahip oyunlar yapalım, pms vakti üstüne saldıran mini etekli liselileri kalp ve çiçek efektleri ile etkisiz hale getirelim ve bunu +80$'a satalım! çok şükür oyunda amerika ekolü ağırlıklı yarabbim. sana şükürler olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kaede preorderi basti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahahah tikli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yapımcısı olduğunu düşünsene -ne işle meşgulsün evladım? +oyun yapıyorum ben -ne oyunu +oyun işte gerçi tikinde değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu adamı iyi bu yaşına kadar biri çekip vurmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Çocukken gittiğim ateri salonunda bunun zombilisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 viktor ve kaede'den xbox 360 acilimi bekliyorum bu topicten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 microsoft "iksboksunuda al git" yedigi capon oyun pazari icin boyle sacma isler yapiyorsa daha ne kadar duser tahmin edemiyorum artik :p oyunda kotu baya yani, insanin anca FOREVER ALONE guy olmasi lazim su oyuna para vermesi icin, ha eroge oynarim arada ama en azindan konu filan var cogunda ehueh idolmaster bile kurtaramadi MSi (ki fena oyun degil idolmaster) bumu kurtaricak :p (dead or alive ve yeni rumble roses icinde bole planlari vardi ehue) bu saatten sonra kojima gelse cikaramaz microsoftu japonya batakligindan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 xboxım yok gene de preorderladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 trailer'daki kız en sonda "konna bakage mita koto nai" diyor zaten, "böyle aptal oyun görmedim" yani ahah. adamların oyunu gayet bilinçli yaptıkları bariz, çok daha saçmaları mevcut ama x-box'a erişmesi açısından haber değeri taşıyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Disappear said: viktor ve kaede'den xbox 360 acilimi bekliyorum bu topicten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 fate zero nun ekskulisiv oyununu yapsinlar, full ingilzice cevirip cift dil secenegi sunsunlar konusmalar icin, RPG olsun efsane olsun gene iksboks almam belki persona 5, ama kadronun ve hikayenin efsane olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 e yapsin abi caponlar, liseli upskirtuyle urasicaklarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 japonya kalmadı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar