goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 torik said: 100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ? bana 100 tane iyi eğitimli maymun verin PKKyı bir ayda temizlerim. VEYA 100 tane çamurdan çıkan adam dünyayı ele geçirince inanıyosun ama trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 troll ne alaka ? ciddi sormuştum orda. alınganlık yapmayın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Beğendim bende filmi. İlk yarısı biraz sıkıldım da ikinci yarı iyiydi baya. You Maniacs!!!! Sezar'ın NOoo'su efsaneydi. Bütün salondan böle topluca bir hassiktirrr yükseldi ehuehu. Goril'e yazık oldu. Birde mars'a giden uzay aracının kaybolması eski filmlere göndermeydi sanırım? Birde filmde birinin you maniacs!! die bağırmasını beklemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 7/10 verdim film'e niye diyecekseniz film'in en başarılı aktörü maymundu abi adsafsaasgfah. Şaka bir yana filmi şöyle tanımlıycam. Iam legend'ı düşünün ama olayların nasıl geliştiğini anlatmışlar (iam legend'in içinde de anlatıyordu ama çok kısa) Bir sonraki film iam legend gibi olucak yani ve çok daha güzel olacağını düşünüyorum ilk film'den, ikincinin Güzel bir serinin başlangıcı oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Filmde CGI da aşırı iyiydi bide. Sondaki virüs yayılma sahensinde aklıma bu geldiydi bide direk http://4chanarchive.org/images/v/17807516/1216247790662.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bende gittim baya beğendim,hatta eskiyi yad etmek amacıyla eskilerinide tekrar izledim dün,güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şimdi geldim ben de. beğendim filmi. sezar çok başarılıydı ya. mimikler, hareketler olsun filan. o kafeslerden kaçmak için yaptığı aşamalı plan çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Sezarı Andy Serkis oynadığından zaten direk win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 malum yerlere düştü şükür gidip sömüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Çok yanlış beklentilerle gittim filme. Öyle olunca filmin ilk yarısı gerçekten çok kötü geçti benim için, ikinci yarıda da bir kaç noktaya kafam çok fazla takıldığı için filmden çok zevk alamadım. Genel itibariyle sevemedim malesef ama film olarak iyi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mokoko said: çıktı bugun film. benim sormak istediğim eski filmlerle hikaye olarak nası bi alakası var? bunu direk izlesek eskileri izlemeden bişi kaybeder miyiz? Bir sey kaybetmezsin, ama diger filmlerle baglantisi biraz karisik. Orijinal seride bes film vardi. Ilk iki film uzak gelecekte, maymunlarin hakim oldugu, insanlarin ise magara adami duzeyinde oldugu bir dunyada geciyor. Ucuncu filmde uc maymun zamanda yolculuk yaparak gunumuze(daha dogrusu 1970'lere) geliyor. Cesitli olaylar sonucunda maymunlar olduruluyor ama bu arada dogan yavrulari sag kaliyor. Dorduncu filmde bir onceki filmin sonunda dogan maymun Ceasar ismini alip insanlara karsi bir isyan baslatiyor. Besinci filmde maymunlarla, nukleer bir savasin da etkisiyle iniyice zayiflamis olan insanlar savasiyor. Bu filmi dorduncu ve kismen de ucuncu filmlerin bir remake'i gibi gorebiliriz. Bu arada, filmin sonuna dogru soylenen, Mars'a giden Icarus isimli aracin kayboldugu haberleri de hikayeyi ilk filme bagliyor. Tabii bir de 2000'lerde Tim Burton'in yonettigi film var, ama onun diger filmlerle hikaye olarak bir alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aslen 68 yapımı olan film, yeni filmle çok bağlantılı ama sonrasında cıkan özellik 3 ve sonrası hikaye olarak çok tutarlı değil yeni filmle. gerçi yeni filmin olay örgüsü ve kurgusu eskiye nazaran daha güzel ve mantıklı bence. ama özellikle 3. filmde maymunların, veterinere anlattığı geçmişin yüzde 90'ı yeni filmi özet geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 olayin ozu surada insanlar bir sekilde guclerini kaybediyorlar, bu ilk filmler cekilirken en buyuk korku olan nukleer savas neticesinde oluyor, simdilerde nukleer savas buyuk korku sebebi olmadigindan bir virusle ama sonucta filmler uc asagi bes yukari ayni tim burton ninki haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 0 bilgi ile gittim. (önceki filmlerden de tim burtonunkini izlemiştim sadece).güzel geldi film . o piskopat tipliyi hiç göstermediler ama. devam filmi falan olcak mıymış bunun? bişi var kesin onda tipi öyle olduğuna göre. ne bileyim şey bekledim. bu klasik en büyük kötü düşman olacak. bizim maymun gidecek bunun ağzını kıracak en son kurtarıcak dünyayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 smarthan said: 0 bilgi ile gittim. (önceki filmlerden de tim burtonunkini izlemiştim sadece).güzel geldi film . o piskopat tipliyi hiç göstermediler ama. devam filmi falan olcak mıymış bunun? bişi var kesin onda tipi öyle olduğuna göre. ne bileyim şey bekledim. bu klasik en büyük kötü düşman olacak. bizim maymun gidecek bunun ağzını kıracak en son kurtarıcak dünyayı sdf. Suratini gorunce, icimden ona "Kotu Maymun Serafettin" ismini taktim zaten. Muhtemel bir devam filminde Ceasar'a rakip olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 brütüs işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ben bilmezdim bu seriyi boyle , cok begendim bu filmi simdi tekrar digerlerini izleyeyim. her ne kadar 1968 ve 1970 harici gerisi cop gibi notlar almis ama hikaye olarak izlenir gibi. bu film cok guzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 maymun ettiniz filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ah supersin torrent kardesligi soyle bir boxset var malum yerde. Planet.Of.The.Apes.SE.DVDRip.Divx.iNTERNAL-FFM http://www.imdb.com/title/tt0063442/ [ 8.0/10 - (66,340 votes) ] Beneath.The.Planet.Of.The.Apes.1970.SE.iNTERNAL.DVDivX-FFM http://www.imdb.com/title/tt0065462/ [ 6.0/10 - (10,712 votes) ] Escape.From.The.Planet.Of.The.Apes.1971.SE.DVDRip.Divx.iNTERNAL-FFM http://www.imdb.com/title/tt0067065/ [ 6.1/10 - (8,620 votes) ] Conquest.Of.The.Planet.Of.The.Apes.SE.DVDRip.Divx.iNTERNAL-FFM http://www.imdb.com/title/tt0068408/ [ 5.8/10 - (7,049 votes) ] Battle.For.The.Planet.Of.The.Apes.1973.SE.iNTERNAL.DVDivX-FFM http://www.imdb.com/title/tt0069768/ [ 5.0/10 - (6,808 votes) ] Planet.of.the.Apes.2001.iNTERNAL.DVDRip.XviD-SAPHiRE http://www.imdb.com/title/tt0133152/ [ 5.5/10 - (82,454 votes) ] pazartesiye maymun olmus olurum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 456123 şeklinde izlersen bütün konuyu çok iyi anlarsın yoksa kafan karışır durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tam bunu soracaktim cok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Valla bence ilk filmin sonu goz onune alindiginda, once mutlaka o seyredilmeli. Ama tabii bu kadar film ciktiktan sonra o filmin sonu bir surpriz etkisi yaratir mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 4-5 i izledim, nasil kotu anlatamam :) 2011 versiyonunun gelisimi daha guzel olur herhalde. uzaydan gelme falan fazla zirva olmus. birde 30-50 sene icinde tum maymunlarin bu kadar gelismesi olmamis. zaten pek bir sey beklemiyordum ama bu kadar kotu ve komik olmasi cekilir gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Xaenin said: Abi iyi de o maymunlarin dunyayi ele gecirme gibi bir dertleri yoktu bence, onlar mekandan kacip rahat edecekleri yere geldiler. Esas mevzu hastaligi new yorka tasiyan pilottan olacak diye dusunuyorum, sonunu oyle baglamislar yani. progamer said: Beğendim bende filmi. İlk yarısı biraz sıkıldım da ikinci yarı iyiydi baya. You Maniacs!!!! Sezar'ın NOoo'su efsaneydi. Bütün salondan böle topluca bir hassiktirrr yükseldi ehuehu. Goril'e yazık oldu. Birde mars'a giden uzay aracının kaybolması eski filmlere göndermeydi sanırım? Birde filmde birinin you maniacs!! die bağırmasını beklemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 güzeldi, ilk filmlere doğru iyi bağlamışlar. yerine göre duygusal, yerine göre pragmatik bir filmdi ama maymınlar gene haksız gene haksız. yalnız filmin ismi trololo gibi olacağına "insanlar cehenneminden kaçış" olsa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar