aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 adamlar ocp amblemini bile becerememis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eski vucudla basliyo galiba, sonra bu siyahli halini yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://youtu.be/daXwWFZF5rk Adam duygularımı yansıtmış asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahah çok iyi isyan. oğluyla beyzbol oynarken duvar kıracak falan dedi patladım orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 whoops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aslında bence de öyle bi sahne olabilir ya, çıktı mı bu dandik remake us&a'e, para verseler izlemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Agir spo icerir Niye eli birakmislar ya? Addams ailesindeki el gibi bagimsiz. Bir de akcigeri birakmislar. Mide yok gibiydi. Kani temizlerken protein veriyoruz diye borulardan acik renk bisey verdiler gibi kalmis aklimda. Cigere mi dolduruyonuz? Insan mideyi birakir. Eleman arada atistirir falan. Onceki bebe mamasiyla falan idare ediyordu gerekirse survivor modunda. Kac ton o robot? o elden bi destek alsa ezildi o el. Cok takildim ben ele, film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben beğendim o kadar kötü değildi. farklı bir aksiyon filmi olmuş, tek beğenmediğim kısım ilk bir aksiyon sahnesi var full karanlıkta geçen onu ışıkta yapsalardı daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 afiş çok iyi ama tarih bu filmi affetmeyecek. evlerine ateş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hass budamı gol değil lan :( peki herkülmü bumu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi eski filmi unutup izlersen hani izleniyor öyle sıkıcı film fln değil aksiyon var robotlar var fln :) herkülü izlemedim hafta içi bakarsam dönerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Herkül çok başarısız. İkisi arasında Robocop'u tercih ederim. Film beklediğim gibi değildi yine de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yere düşünce debelenmiyorsa o robokop robokop değildir. çok gülerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=daXwWFZF5rk&feature=youtu.be Adam duygularımı yansıtmış asdfds ahahah çok iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Robocop imax mi izlenmeli yoksa gerek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hunty said: Agir spo icerir. Kac ton o robot? o elden bi destek alsa ezildi o el. Cok takildim ben ele, film boyunca. bende bu noktaya cok takildim. Ama film genel anlamda fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Film gayet guzel izlenebilir. Orta seviyeli ben imdb 6 veririm. Bir de sectikleri elamanin hic boyle robot gibi bir tipi yok. Rolun adami degil. Yani bir iron-man Robert Downey, Jr, Karaip korsanalari Jhonny'sine yaklasamamis bile. Sicak, basit bir tipi var elemanin. Bir de boyle Kostum giymis havasi var elamanda hic ben robot oldum havasi veremiyor. Orjinalde bu yonler cok gucluydu. Teknoloji cok ilerledi herhal biz geride kaldik. Demirdokum robot beklemistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 e abi zırh olayı bile öyle eski robocop modeli tam bir armored machine tribindeydi omuzlar falan "robotum ben" diyordu. birde buna bak dark knight returns olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 30 sene oncesinin robot olunmasiyla, simdinin robot olunmasi bir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Saeros said: scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=daXwWFZF5rk&feature=youtu.be Adam duygularımı yansıtmış asdfds ahahah çok iyiymiş bu bence bu adamın video çekmesi yasaklansın. komikliği geçtim sadece itici yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu adamın agzı falan var mesela ama midesi yok lan yemek yese nereye gidecek nolacak o yemeğe :D bide içim çok fena cız etti fena ürperdim o armor çıkarılırken ben gene 3-5 bişey bırakmışlardır sanıyodum uvvv :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 senaryonuza ya çok tırt sırf bilimkurgu, robocop hatrına yoksa meh başroldeki adam iyi oynamış yinede de senaryo atmosfer tırt robocopdaki o atmosfer neydi öyle ya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kusura bakmayın da hakikaten cok b.ktandi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar