reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sonunu hatirlayamadiginiz filmleri bu baslikta hatirlayalim :) mesela az once aklima geldide esaretin bedeli diye bi film vardi nasi bitiyodu lan o? dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 seven 1000tane yazarım aslında. hafızam pek bi berbattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi seveni hatirliyom ben adamin kafasinin karisi bagajdan cikiyodu fln, sonra brad elemani oldurcekken vazgeciyo ole bitiyo iste. (valla ben ole hatirliyom :D spoilere gerek yok gerci baslik herseyi acikliyo ama neyse edit: ahuashfu duzeltmicem orayi boldladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sanki vuruyodu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ahah reyou yanlış hatırlamış lan çok bomba hahaha seven (hakiki) adam vuruyodu elemanı, ama elemanın da istediği buydu, son günah cinayetti çünkü. onu da brad pitte yaptırmak istiyodu çünkü. esaretin bedeli adam tünelden sürünerek kaçıyodu işte, hapsağne müdürünün ödeneklerden tırtıklamak için açtığı uydurma kimlikli banka hesabına konuyor, sonra önceden gönderdiği "red" adlı arkadaşının yanına gidiyordu. o da bir tekne almış eski boyalarını kazıyordu, öyle bitiyordu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sanki önce adam kaçıyodu, sonra diğer arkadaşı (morgan freeman) bunun yanına gidiyodu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yok hatta devam filmi çekildi töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben çoğunun başını bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 NOLDU CEVAB VEREMEDİN KALDIN ÖYLE KALIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 batman begins, uyuyakalmıştım kanepede sabaha karşı 4'te. bir daha da kanepeye uzanıp film izlemedim. illa uyuyakalınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yüzüklerin efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sam said: batman begins, uyuyakalmıştım kanepede sabaha karşı 4'te. bir daha da kanepeye uzanıp film izlemedim. illa uyuyakalınıyor. ahah benimde yatarak izleyipte sonunu getirebildigim film yoktur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 moncici said: ben haklıyım adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fluke Hatırlayın da ağlayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sixth sense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 twelve monkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 topiğin spoilera doyduğu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kimse vermemiş spo filmi indireyim bari güzeldi o kadarını hatırlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ad3m said: twelve monkeys eleman (bruce) ölüyordu ama o esnada kendi çocukluğu da onu görüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 moncici said: ben haklıyım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar