Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benzer bişi yazacaktım ki yazılmış asdfzx
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tamamen aynı konu rift offical forumlarda var, link veremicem şimdi, oyna işte lan.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi bi sürü zaman bi sürü emek bi sürü para harcanıcak. aoc warhammer falan gibi patlayacaksa hiç girmiyim. niye yorucam kendimi ki? ama aynı ekip olsa yine askerlik yaparım.
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bencede oyna.. ikna kismini halledersin sen :) patlasa patlasa en fazla arkadaslarinla beraber gecirdigin zamana uzulursun ki, hic bisey yapmamaktan iyidir her turlu :)
Loex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 6 yıl önce ilk defa wow da hissedilenleri hissettiriyo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben yine de bekleyeceğim. 2-3 ay geçsin, kalıcı mı belli olsun, trial çıksın; denerim. DDO çok iyi yetiyor bana. Gördüğüm en farklı MMORPG'lerden biri.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Estel_Anorien said: abi bi sürü zaman bi sürü emek bi sürü para harcanıcak. aoc warhammer falan gibi patlayacaksa hiç girmiyim. sonunu düşünen kahraman olamaz
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 son dönemde çıkan mmo'lar arasında en zor patlayacak olanı diyebilirim. hazır pati community'miz de var, gel derim.
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 said: 6 yıl önce ilk defa wow da hissedilenleri hissettiriyo Dogrumu bu yaa wow u birakip baslamak uzereyim ramak kaldi. Dogru oldugunu soleyin bana.
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dur hemen ikna edeyim seni. Sen bu yollara çoktan girip çıktın, yaş baş ilerledi, biliyorsun ki asla göründüğü kadar iyi değil. Artık hayatın şu ortama harcadıgın her saniyesi gerçekten ziyan. Gel çıkıp birşeyler yapalım seninle daha güzel olur bence.
Öne çıkan mesajlar