Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya tamam kavga etmeyin. hadi öpüşüp barışalım. siminyayı ben öperim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lan yazdıgım herşey eglencesine yazılmıstır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SeaGle said: dasaaa said: sakin ol şampiyorn. eahahah ben cool story sis dedim ama. en azından bunu öğrendi buradan. en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum. OF TARTIŞMAYI YENİDEN ALEVLENDİRECEKSİN NE BU BETON SIVA ALÇI KALEBODUR SEVDAN SENİN ehüehehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: xunn said: Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin. Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan. ahahaha evet 2005te actigimiz yeni gelenler topigini göz önünde bulundurursak hakkaten öyle. ama o cidden yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kızın kim oldugunu ne yazdıgını bile bilmiyorum o derece. millet gaz yapmıs ben de oooo uaaaaaa takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: xunn said: Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin. Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan. ahahaha evet 2005te actigimiz yeni gelenler topigini göz önünde bulundurursak hakkaten öyle. Benim sonu "=))" la biten postlarım var, çok hazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 5 sene sonra da su an ki postlarınla dalga geçiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SoulCube said: kızın kim oldugunu ne yazdıgını bile bilmiyorum o derece. millet gaz yapmıs ben de oooo uaaaaaa takılıyorum. valla ben de okumadım da buradaki performansı o kadar kötüydü ki okuyarak bişi kazanamazsın.. orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SoulCube said: 5 sene sonra da su an ki postlarınla dalga geçiceksin. Seninkiler varken sıra zor gelir be. KA-CHING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kızın adı siminya mıymış şimdi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ilk başta agresif yaklaşmayıp uzlaşmacı olsaydı böyle olmazdı ama. hatta millet bayağı severdi bence kendisi ile çelişmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: benim blogumun adı geçtiği için, "leş kadın blogu" derken neyi kastettiklerini soruyorum yaşasın milli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mal said: ya tamam kavga etmeyin. hadi öpüşüp barışalım. siminyayı ben öperim tamam. Opmek isteyenler sıraya gecsin. Ahahaha , yaw o blogları takip edenlerin yuzde 80 ni ,"acaba gun gelir de kızı opermiyim" dusuncesinde oldugu hakında ciddi suphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben okudum yazmış bişiler işte. ben cok yırtığım, ironinin adı ayse falan bişiler vardı. şaka şaka okudum, türlü cılgınlıklar, şaşırtıcı kısa hikayeler, umarızsa sona varımlar ve niceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kizin adi hatice, kumburgazli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 artemisia yüzünden millet başlıkta bahsedilen kadının siminya olduğunu sancak halbuki yok öyle bişey siminya'yı rezil ettin artemisia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 xunn said: SoulCube said: 5 sene sonra da su an ki postlarınla dalga geçiceksin. Seninkiler varken sıra zor gelir be. KA-CHING! olm ben zaten dalga geçiyorum hem kendimle hem baskalarıyla, en azından üzülmüyorum =)) yazıyomusum lan ben diye adsfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 arada da güzel post kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: kizin adi hatice, kumburgazli. Kumburgaz sıkıntı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lemür gibi bişey oldu bu siminya. -siminya mı bu -evet evet siminya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ya tüm olayı hakkında yapılan geri bildirimleri sosyal ağlara taşıyıp "hakkımda konuşuluyor" hissini millete yaymak. "Bakın popülerim, hakkımda konuşuluyor, yazdıklarım ses getiriyor. Olumlu yorumları buraya taşıyamıyorum çünkü o zaman kendimi övermiş gibi olacağım, fakat olumsuzları taşırsam hem bu duyguyu vermem, hem popüler olduğumu gösteririm" İnci sözlükte yazılanlara eğlenmesi de ondan. İnci sözlük'e düşmek popüler bir şey, "eheheh ben de düştüm vallahi yapmış çocuklar" denilesi bir şey. Hayırlısı olsun. Bunları oraya da yazmak istiyorum ama bunu yapmalı mıyım emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bu topic garbage ye dogru yolcu gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu kızlar nasıl popüler oldu? "aa mastürbasyon diyen pron diyen türk kızı, çok acayip" tepkisi veren tiplerin bu blogları yaygınlaştırmasıyla. bu kızlarla aynı zekada, benzer şeyleri yazan 1500 tane erkek var ff ya da blog ortamında. ama follower sayıları ortada yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Quo-Vadis said: Bu topic garbage ye dogru yolcu gibime geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Ya tüm olayı hakkında yapılan geri bildirimleri sosyal ağlara taşıyıp "hakkımda konuşuluyor" hissini millete yaymak. "Bakın popülerim, hakkımda konuşuluyor, yazdıklarım ses getiriyor. Olumlu yorumları buraya taşıyamıyorum çünkü o zaman kendimi övermiş gibi olacağım, fakat olumsuzları taşırsam hem bu duyguyu vermem, hem popüler olduğumu gösteririm" İnci sözlükte yazılanlara eğlenmesi de ondan. İnci sözlük'e düşmek popüler bir şey, "eheheh ben de düştüm vallahi yapmış çocuklar" denilesi bir şey. Hayırlısı olsun. Bunları oraya da yazmak istiyorum ama bunu yapmalı mıyım emin değilim onu tabi ki yapicak, maksat reklam da, bariz bi sekilde inside joke olan anlamadigi seyleri alip yapistirmasi, bi de ustune tam bir cirkef mahalle karisi gibi savunmaya kalkmasi cok komikti. bunlari oraya yazarsan, yine bi ahahaha 20 yildir bilgisayarim var benim bunlarin dersini verdim tarzi bi cevap daha gelir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar