Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siminya - Küresel Keriz

Leadman

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

dasaaa said:

sakin ol şampiyorn. eahahah

ben cool story sis dedim ama. en azından bunu öğrendi buradan.

en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum.

OF TARTIŞMAYI YENİDEN ALEVLENDİRECEKSİN
NE BU BETON SIVA ALÇI KALEBODUR SEVDAN SENİN

ehüehehüehe
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

xunn said:

Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin.

Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan.

ahahaha

evet 2005te actigimiz yeni gelenler topigini göz önünde bulundurursak hakkaten öyle.

ama o cidden yani...
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

xunn said:

Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin.

Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan.

ahahaha

evet 2005te actigimiz yeni gelenler topigini göz önünde bulundurursak hakkaten öyle.

Benim sonu "=))" la biten postlarım var, çok hazin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tüm olayı hakkında yapılan geri bildirimleri sosyal ağlara taşıyıp "hakkımda konuşuluyor" hissini millete yaymak. "Bakın popülerim, hakkımda konuşuluyor, yazdıklarım ses getiriyor. Olumlu yorumları buraya taşıyamıyorum çünkü o zaman kendimi övermiş gibi olacağım, fakat olumsuzları taşırsam hem bu duyguyu vermem, hem popüler olduğumu gösteririm"

İnci sözlükte yazılanlara eğlenmesi de ondan. İnci sözlük'e düşmek popüler bir şey, "eheheh ben de düştüm vallahi yapmış çocuklar" denilesi bir şey.

Hayırlısı olsun. Bunları oraya da yazmak istiyorum ama bunu yapmalı mıyım emin değilim
Sosyal ağlarda paylaş

bu kızlar nasıl popüler oldu? "aa mastürbasyon diyen pron diyen türk kızı, çok acayip" tepkisi veren tiplerin bu blogları yaygınlaştırmasıyla. bu kızlarla aynı zekada, benzer şeyleri yazan 1500 tane erkek var ff ya da blog ortamında. ama follower sayıları ortada yani...
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ya tüm olayı hakkında yapılan geri bildirimleri sosyal ağlara taşıyıp "hakkımda konuşuluyor" hissini millete yaymak. "Bakın popülerim, hakkımda konuşuluyor, yazdıklarım ses getiriyor. Olumlu yorumları buraya taşıyamıyorum çünkü o zaman kendimi övermiş gibi olacağım, fakat olumsuzları taşırsam hem bu duyguyu vermem, hem popüler olduğumu gösteririm"

İnci sözlükte yazılanlara eğlenmesi de ondan. İnci sözlük'e düşmek popüler bir şey, "eheheh ben de düştüm vallahi yapmış çocuklar" denilesi bir şey.

Hayırlısı olsun. Bunları oraya da yazmak istiyorum ama bunu yapmalı mıyım emin değilim

onu tabi ki yapicak, maksat reklam da, bariz bi sekilde inside joke olan anlamadigi seyleri alip yapistirmasi, bi de ustune tam bir cirkef mahalle karisi gibi savunmaya kalkmasi cok komikti.

bunlari oraya yazarsan, yine bi ahahaha 20 yildir bilgisayarim var benim bunlarin dersini verdim tarzi bi cevap daha gelir lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...