Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siminya - Küresel Keriz

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

BonePART said:

cuce duygusal mi oldun lan
sanatci ruh war tabe

üzülüyorum abi ben, hadi biz eğlendikte o sinirlendi falan. yersiz sinir stress işte. spark ekmek honda ölünce ben onlarada üzülüyorum misal

ben de dedim o kadar stress kalbe, tansiyona zarar.. reflü yapar da dedim.

ne bileyim ya. internette sinirlenmemek lazım.

bünyeye yazık bi kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ailesi çok tutucuymuş, babası yorganını mast aracı olarak kullanırken yakalamış, orospu demiş.

dün okumuştum.

Oheh , harbi bu mu yaziyordu ? Peki bunun normal bildiğin cinsi teshircilikten farkı ne ? Karsılıklı otursanız anlat desen,Utanır anlatmazlar insanın gozunun icine bakarak.Ne hikmetse blogdan anlatmak icin de pek cesur oluyorlarmış.Klavye delikanlılıgı denilen sey bu galiba.

İyiki okumuyorum yaw ben blog filan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şeyim abi, öldürdüğün insanların suratlarını asla unutmıyan kiralık katil. ama ekmek parası napıcaksın.

kıvırıyomuş, bide şey hikaye yazmış, oral seksi beceremyip hırlsanıp kendini cok zorlayıp kusmuğunda boğulan kız hikayesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Mal said:

ailesi çok tutucuymuş, babası yorganını mast aracı olarak kullanırken yakalamış, orospu demiş.

dün okumuştum.

Oheh , harbi bu mu yaziyordu ? Peki bunun normal bildiğin cinsi teshircilikten farkı ne ? Karsılıklı otursanız anlat desen,Utanır anlatmazlar insanın gozunun icine bakarak.Ne hikmetse blogdan anlatmak icin de pek cesur oluyorlarmış.Klavye delikanlılıgı denilen sey bu galiba.

İyiki okumuyorum yaw ben blog filan.

teshircilik böyle bişi değil ki
Sosyal ağlarda paylaş

olm..

siteden adam kaçırıyordunuz.
ok. anlıyorum olabilir.
kullanıcıları kovalıyordunuz. tasvip etmiyoruz ama ona da tamam..

ama yeter be!
başka sitelerdeki accountları kapattırmak nereden çıktı ulan?
ayıp değil mi?
ayıp değil mi kıza? giden onca mesajını -backup almadıysa- yarın öbürsü gün aramaz mı?
giden emeğine yazık değil mi?

rezil iğrenç yaratıklar! hiç mi insanlık yok sizde ha! nasıl yaparsınız bunu o tertemiz insanlara!? onlar özgürlük istiyor, kadınlara eşit haklar istiyor! onlara yardım elinizi uzatacağınıza, bir de utanmadan sıkılmadan komedi malzemesi yapıyor, verdiği açıklardan faydalanıp gülüyorsunuz, sinirlendiriyorsunuz.

aslında trollenecek birileri varsa onlarda sizlersiniz!

utanacağınızı bilsem, yüzünüze tükürmek isterdim ama..

ekran var sadece işte karşımda. o da pahallı. ona tüküremem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...