Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: abi paticik hiç internet bilmiyo ya... şahıs ünlüymüş camiyadaBunlar ünlü tabii abi. Siminya'nın mesela 2129 tane izleyicisi var. siminya diyor ki div ile başladı hayatım footer le bitti, bir header kadar mülk edinemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yaw Onu bırakta simdi hem meshur yazar, ayrıca meshur bir manken miydi neydi ya. Televizyonda Haberlere cıkarmıyız ya ,Paticik olarak sizce? Pazar magazin programlarına filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 siminyayla bi problemimiz yok, gelsin otursun, cayimizi icsin, sohbet edelim, bacimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: neyse ay biz derdimizi anlattık sanırım hanım kişiye, kırgınlık olmasın aramızda üzülürüz, paticik falan adınız bizim. adam haklı ama ya. agresif girmese aslında çok güzel anlaşırdık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: sey yazmismi baksaniza benim kizdan cok erkek arkadasim war kizlarla anlasamiyorum yazmıştır kesin sonra ailem içki içirmiyo, barlara göndermiyo, beni ev kızı yapcaklar kuşak çatışması hede hödö herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: cuce duygusal mi oldun lan sanatci ruh war tabe üzülüyorum abi ben, hadi biz eğlendikte o sinirlendi falan. yersiz sinir stress işte. spark ekmek honda ölünce ben onlarada üzülüyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: siminyayla bi problemimiz yok, gelsin otursun, cayimizi icsin, sohbet edelim, bacimiz. olm siminya dediginiz pembe sacli travesti olan di mi http://susanmiller64.files.wordpress.com/2011/02/020911_0526_superbowlpa1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: BonePART said: cuce duygusal mi oldun lan sanatci ruh war tabe üzülüyorum abi ben, hadi biz eğlendikte o sinirlendi falan. yersiz sinir stress işte. spark ekmek honda ölünce ben onlarada üzülüyorum misal abi internette neen sinirlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ailesi çok tutucuymuş, babası yorganını mast aracı olarak kullanırken yakalamış, orospu demiş. dün okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ne biliyim lan dünyanın bin türlü hal var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: BonePART said: cuce duygusal mi oldun lan sanatci ruh war tabe üzülüyorum abi ben, hadi biz eğlendikte o sinirlendi falan. yersiz sinir stress işte. spark ekmek honda ölünce ben onlarada üzülüyorum misal Troll midesi yok sende zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yorgani mast araci olarank nasil kullanirki lan bi kiz kiviriyo muymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet yorganın ucunu penis şekline getiriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 please elaborate on that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: BonePART said: cuce duygusal mi oldun lan sanatci ruh war tabe üzülüyorum abi ben, hadi biz eğlendikte o sinirlendi falan. yersiz sinir stress işte. spark ekmek honda ölünce ben onlarada üzülüyorum misal ben de dedim o kadar stress kalbe, tansiyona zarar.. reflü yapar da dedim. ne bileyim ya. internette sinirlenmemek lazım. bünyeye yazık bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mal said: ailesi çok tutucuymuş, babası yorganını mast aracı olarak kullanırken yakalamış, orospu demiş. dün okumuştum. Oheh , harbi bu mu yaziyordu ? Peki bunun normal bildiğin cinsi teshircilikten farkı ne ? Karsılıklı otursanız anlat desen,Utanır anlatmazlar insanın gozunun icine bakarak.Ne hikmetse blogdan anlatmak icin de pek cesur oluyorlarmış.Klavye delikanlılıgı denilen sey bu galiba. İyiki okumuyorum yaw ben blog filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben şeyim abi, öldürdüğün insanların suratlarını asla unutmıyan kiralık katil. ama ekmek parası napıcaksın. kıvırıyomuş, bide şey hikaye yazmış, oral seksi beceremyip hırlsanıp kendini cok zorlayıp kusmuğunda boğulan kız hikayesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yapsın yapmasın demiyoruz da hobi olarak yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 olm soluyorum net 48 yasinda memur bi crossdresser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sendne korkulur bonepart, valla bildin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Quo-Vadis said: Mal said: ailesi çok tutucuymuş, babası yorganını mast aracı olarak kullanırken yakalamış, orospu demiş. dün okumuştum. Oheh , harbi bu mu yaziyordu ? Peki bunun normal bildiğin cinsi teshircilikten farkı ne ? Karsılıklı otursanız anlat desen,Utanır anlatmazlar insanın gozunun icine bakarak.Ne hikmetse blogdan anlatmak icin de pek cesur oluyorlarmış.Klavye delikanlılıgı denilen sey bu galiba. İyiki okumuyorum yaw ben blog filan. teshircilik böyle bişi değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: aquila said: siminyayla bi problemimiz yok, gelsin otursun, cayimizi icsin, sohbet edelim, bacimiz. olm siminya dediginiz pembe sacli travesti olan di mi http://susanmiller64.files.wordpress.com/2011/02/020911_0526_superbowlpa1.jpg:D Bu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mal said: evet yorganın ucunu penis şekline getiriyomuş.Neden paticik olarak oyuncak almıyoruz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 olm.. siteden adam kaçırıyordunuz. ok. anlıyorum olabilir. kullanıcıları kovalıyordunuz. tasvip etmiyoruz ama ona da tamam.. ama yeter be! başka sitelerdeki accountları kapattırmak nereden çıktı ulan? ayıp değil mi? ayıp değil mi kıza? giden onca mesajını -backup almadıysa- yarın öbürsü gün aramaz mı? giden emeğine yazık değil mi? rezil iğrenç yaratıklar! hiç mi insanlık yok sizde ha! nasıl yaparsınız bunu o tertemiz insanlara!? onlar özgürlük istiyor, kadınlara eşit haklar istiyor! onlara yardım elinizi uzatacağınıza, bir de utanmadan sıkılmadan komedi malzemesi yapıyor, verdiği açıklardan faydalanıp gülüyorsunuz, sinirlendiriyorsunuz. aslında trollenecek birileri varsa onlarda sizlersiniz! utanacağınızı bilsem, yüzünüze tükürmek isterdim ama.. ekran var sadece işte karşımda. o da pahallı. ona tüküremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bak beyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar