Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ouv, adam fena geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SenariouS said: hayirdir rüyanda öss'yi kazanamadığını mı gördün ? /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ulan ha bu adam da 3 topictir liseli diyor bana kendimi liseli hissetmeye başladım iyice :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 başkalarına sürekli liseli diye hitap eden kişilerin %90'ının aslında gerçekten liseli olduğu ortaya çıkarılmış. kaynak: incisözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 riglous said: Makaleyi yazan insanlardır, okullar değildir. Başarıyı elde eden bireylerdir. Sen oturup bir şey yapmazsan, okuduğun okulun hiçbir önemi yok. +1 Tamam genel olarak ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi vs. daha iyi olabilir ama bu demek değildir ki diğer okulların eğitimi çok kötü , çok başarısız. Tamamen öğrencide biter olay. En basitinden örnek vermek gerekirse, amcam Odtü inşaat mühendisliği mezunu ve odtü'de master vs. de yapmış bi insan zamanında. Ciddi anlamda iyi bir mühendistir, şirketler tarafından aranan bir insan falan ve hep iş veren konumunda oldu (şirket müdürü vs. gibi ). Altında çalışan yüzlerce mühendis var ve genelde dediğiniz üniversitelerden mezun insanları işe alıyor. Ama dediği bir laf var, altında çalışan bir mühendis (ki şimdi adam kendi şirketini kurdu milyarder oldu resmen) Erzincan üniversitesinden mezun (erzincanda ki üni işte, tam adı böle mi bilmiorum ). Ve amcam hep der ki, "bi sürü odtü mezunuyla çalıştım ama bu adam kadar iyi bir mühendis görmedim , bu kadar zeki bi çocuk görmedim.". Demek ki neymiiiişş, olay insanda bitiyormuş, okulda değil. Kısaca her üniversiteden çok zeki, çok iyi mühendisler çıkabilir. Aynı şekilde çok kötü , hiç birşey bilmeyen adamlarda çıkabilir. Kişiye bağlıdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 okullari/bolumleri karsilastirirken neyi degerlendirdiginiz cok onemli. lisans karsilastirmasiysa eger, kusura bakmayin da belli okullarin onune gecebilecek hic bir okul yok. cunku iyi ogrenciler oldugu surece dersin seviyesi yukseliyor. bu da sunu gosterir, odtu mezunu 50 muhendis ile x mezunu 50 muhendisi karsilastirsan, ilk 100 deki 50 siralamanin 45'i muhtemelen odtu'lulere ait olacaktir. elbette ki istisnalar cikar, fen lisesi mezunlari oss'de basarisiz olabilirken, cobanlar birinci olmuyor mu siklikla ? bu niye olmasin. eger amac bilimsel arastirma baglaminda karsilastirmaysa, o zaman zaten bolumden bolume, hatta bunu da gectim spesifik alanlara gore karsilastirma yapmak daha dogru. bunu ogrenmeden bizim takim seni dover karsilastirmalarinin anlami yok. ben oyle bi alan soylerim ki turkiye'de yalnizca harran univ.de arastiriliyordur; ya da oyle bir alan soylerim ki sadece bogazici'nde. eger bilimsel arastirma anlaminda ilgileniliyorsa, istenilen alanda cikan makalelerin hangi dergilerde, ne siklikla ciktigi, ne kadar alinti aldigi, sayginligi gibi degerler daha onemli. sunu soylemekte fayda var, hocaniz ve departmaniniz kotuyse, iyi makale cikaramazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 en kral okuldan gelen iyi ortalamalı adamın tıntın olduğunu da gördüm, ehahah öle üniversitemi olur diyeceğiniz yerden mezun vasat elemanın hırs yapıp milletin tozunu attığını da. bi yerde iş övrencide bityor. ve o yer bayağı bi yer tr'de okulların kalitesi yükselmeli, araştırmalara sağlam fonlar verilmeli, sadece bilimsel yayınlar değil, ülke gerçeğini temel alan bilimsel yayınlar yapılabilmeli. ancak bunlar olması gereken ve henüz olmayanlar. hayat bayram olsaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Horrible said: (ki şimdi adam kendi şirketini kurdu milyarder oldu resmen) oha adam yıllık cirosu milyarlar olan şirkette patronun yeğeni konumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Odtü tıp kazanmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben eziğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan said: Horrible said: (ki şimdi adam kendi şirketini kurdu milyarder oldu resmen) oha adam yıllık cirosu milyarlar olan şirkette patronun yeğeni konumunda patronun yeğeni konumunda , derken benden bahsediyorsan değilim =) Amcam'ın altında çalışan eleman, amcamın yanında ayrılıp kendi şirketini kurdu sonradan ve milyarder oldu resmen =D Amcam'dan zengin yani asdhuas =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 milyarder derken 6 sıfır atılmıs halimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 @jacabo evet, 6 sıfırlı hali trilyoner oluo sanırım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok katrilyoner oluyor vay be ne amcalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SenariouS said: hayirdir rüyanda öss'yi kazanamadığını mı gördün ? tartışmanın burda bitmesi lazımdı boşuna uzatmışsınız konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha adam yıllık cirosu milyarlar olan şirkette patronun eskiden patronu olan ama şuan o eskiden patronu olduğu kişiden daha fakir olan patronun yeğeni konumunda oldu mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aggro çekmeye çalışan başarısız bir troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şimdi arkadaşın mantığında olanlara bakmak lazım ilk önce.. eskiden herkes garanti meslek diye doktorluğu seçmek isterdi, şuan doktorların hepsi ağlıyor + bunun tus' u mus'u var zaten ki onu geçemezsen istersen odtüyü 1. bitir diger tıplarla aynı şartlardasın. yani sonuç olarak, yeni nesil bebeler biraz daha bilinçli bilgisayar mühendisi yetiştiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şöyle bir yanlış var.. ytıp kazanamayan sayısalcılar işletme ve iktisat bölümlerine giriyorlar genellikle.. ama daha çok marmra iktisat i.ö. ye geliyorlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben fen lisesinde okumuştum. arkadaşlardan tıp isteyip kazanamayanlar mühendisliğe gidiyodu. o konuda haklı adam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ITU, since 1773. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ISTANBUL SINCE 1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin... ülkedeki eğitim görmüş kişi sayısını artırmak içün yukardaki tanım akademik şaşası yüksek bir elemana ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan said: ben fen lisesinde okumuştum. arkadaşlardan tıp isteyip kazanamayanlar mühendisliğe gidiyodu. o konuda haklı adam sdf. abi tıpla mühendislik bambaşka alanlar bir insan tercih kağıdına ikisini birden nasıl yazar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar