progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Nigger_of_the_sand said: ep3 ile ilgili spoiler içeren bir soru Lilly'nin karavanı kaçırma ihtimali var mı? Karavanı kaçırırsa Carley de ölmez diye düşündüm de Carley'i vurduktan sonra eğer yolda bırakmazsan ilerde karavanı kaçırıp gidiyor tek başına. ama her türlü gidici carley maalesefki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 cevaba cevap ahah yok, kaçırma ihtimali var mı derken saldırı olunca bizim elemanlar karavan ile uzaklaşırken yetişememe ihtimali var mı diye kastetmiştim. neyse sam söylemiş cevabını sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Henüz kesinleşmese de, çok büyük ihtimal 1. sezon save dosyaları 2. sezona aktarılabilecek. http://t.co/cxwc8mbX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ne biçim oyun lan bu, inanılmaz gerildim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lol oyun mu çinli çizgi film romanlarının zencili zombili versiyonu bu. ne oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Valla oyun güzel gerilimi hissettiriyo. Ne oynıcaz başka bu tarz oyun kalmadıki. Resident evil desen çöp. Diğer zombie oyunları sırf aksiyon. Bi project zomboid oynarken o gerilimi hissetmiştim fakat oda ilk versiyonlarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 batuhan said: Valla oyun güzel gerilimi hissettiriyo. Ne oynıcaz başka bu tarz oyun kalmadıki. Resident evil desen çöp. Diğer zombie oyunları sırf aksiyon. Bi project zomboid oynarken o gerilimi hissetmiştim fakat oda ilk versiyonlarındaydı. ilk sezonuydu bu oyunun.farklı karakterlerle farklı yerlerde yeni bir senaryo çıkma olasılığı yüksek 2.sezon olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Tabi 2.sezon bekleniyor ama aynı tarz giderlerse ne kadar tutar bilemem. Aynı sistem bi süre sonra bayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şimdi sürekli sevgi aşk kardeşlik ^_^_^_^33 diye gidiyorum ama sonra bi tur şerrrrefsiz bir iblis gibi oynamak lazım sdf merak ediyorum oyun nasıl değişir acaba oha clementine'lı kabus neydi öyle hani gerçek olsa uninstall'u basardım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Da niye hep Atlanta ya, tanıdık olay/karaker vs gösterebilmek için mi yoksa global bişey değil mi bu outbreak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kitap ve çizgi romandaki olaylara göre belli başlı kentler insanların toplanma noktası olarak ilan edilmiş. Atlantada bunlardan biri. Tabii bu hareket zombieler için tüm yemeklerin tek bir tabakta toplanması demek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 iphone a yükledim bu oyunu. pcdeki oyunla iphonedaki oyunun birbirinin aynısı mı yoksa hikayesi fln farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi oyun çok sert be içim ezildi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 oyunun sonu ağzıma sıçtı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/31093416.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i.imgur.com/3gnZP.gif bu gif'i bundan önce sadece katawa shoujo'da kullanmıştım, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bi arkadaşın gazıyla indirdim, yarın oynicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 episode'lar arası verdiğimiz kararlar diğer episode'u etkilemiyor mu? ep 1'de pharmacy'de iyi silah kullanan kadını kurtarmıştım ve birlikte dışarı çıktığımız adam ölmüştü. Ep 2'ye başladım, adam yaşıyor.. Bug mı oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 öle şey mi olur be :D adamları karıştırıyor olmayasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yok sanırım öyle bi bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 oha çakma versiyonda mı yoksa orijinalde de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 orjinal ama bi saçmaladı anlamaıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 episode 2 için yeni oyun başlatmış olabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bug var, bende de aynısı oldu, steam'in klasöründeki prefs.prop dosyasını dökümanlardakiyle değiştirmen gerekiyor, veya tam tersi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar