Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 50% indirimdeyken alın amazon ya da steam den =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Komutan said: Kenny Olmemis olabilir bence. Ben arabadaki yiyecekleri almamistim. Adama onu soyleyince, "Ama arkadaslarin caldi..." falan diyor ve sonuc degismiyor. bence de ölmedi, liseliyi vurdu zaten içinde kalmıştı şerefsizin sdf. sonra arkadan kaçtı gitti, sezon2'de gelir geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kenny ısırılmadı mı ya orda.Öyle hatırlıyorum sanki. Bende supplylara dokunmamıştım ama adam başka bir sebep buluyor.Kıza iyi bakamadığımızı falan söylüyor.Telsiz varmış bu herifte ondan bizi duyabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Harir said: Kenny ısırılmadı mı ya orda.Öyle hatırlıyorum sanki. Bende supplylara dokunmamıştım ama adam başka bir sebep buluyor.Kıza iyi bakamadığımızı falan söylüyor.Telsiz varmış bu herifte ondan bizi duyabiliyormuş. kenny ısırılmadı, yani ısırılsa da görmedik. benim karakteri merdivenle çıkartmıştım, bi el silah sesi geldi sonrası belli dğeil. belki de ben de kalıyorum lan diyip orda kalsan kurtulmasını veya ölümünü görüyo musunz acaba. öyle seçen var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 o sahne bende bu şekildeydi. http://www.youtube.com/watch?v=dmnmE8-hvPw 45:07'de ısırılmıyor mu ya ben mi yanlış görüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Harir said: o sahne bende bu şekildeydi. http://www.youtube.com/watch?v=dmnmE8-hvPw 45:07'de ısırılmıyor mu ya ben mi yanlış görüyorum sdf ısırılmıyo olm orda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 normalde adventure sevmeyen birine tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 adventure değil zaten interaktif dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bitti. tam beklediğim gibi bittiği için manly tears olmadı. yannız nası psikopat ruhlu insanlar var, insanların %70'i mi ne clem'e kendini vurdurtmuş. ayıptır lan, kıza, "baba" diyebileceği insanı öldürtüyorsunuz... kolu kesince nasıl ileriyoruz ya o kadar, atlamalı matlamalı yerler var nası beceriyo herif atlamayı falan ahah. ben de çalmıştım arabadaki supply'ları, çalmamayı seçince yine de gruptaki insanlar çalıyor muydu ki? o sayede mi buluyor bu adam bizi sadece? oyun da bence genel olarak yeterince interaktif değil, böle aslında çok önemli kesişim noktalarında oyun gerçek anlamda ayrılsa, kendimizi bi seçeneği seçince savannah'da bi seçeneği seçince atlanta'da bulsak mesela, o zaman baya imba olur. ama yapması da 5 yıl sürer heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 toplam 5 bölüm mü olacak sadece bu oyun? bitti mi yani. steamden aldıgımda suan 6. bölüm gelirse ekstra para mı o? dlc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bir sezonu bitti işte. yani 5 episode=1 oyun. bundan sonra yapilirsa devamı yeni sezon/oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tahminim bu oyunda adi gecen veya bir iki kere gordugumuz karakterlerin hikayesi olabilir. mesela kizin anne babasi ya da o manyaklarin sonm sehirde kurdugu yerin hikayesi falan olabilir. ya da o sehirdeki tirmanici kizin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 chapter 2 http://www.trespassmag.com/wp-content/uploads/2010/04/the_book_of_eli_47.jpg chapter 5 http://thumbs.anyclip.com/t8vyYNLvb/tmb_5618_480.jpg http://www.bateszi.me/wp-content/uploads/2009/01/vlcsnap-4457663.jpg final http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/385/569/36d.jpg bir oyun ilk defa ağlattı neredeyse ya, gözlerim doldu, dudaklarım titredi, çok kötü tuttum kendimi, freni boşalmış kamyon gibi gidiyordum son sahnede. yalnız o arabayı ben baştan soymamıştım, sonra clem kenarda öyle boynu bükük durunca load edip soymuştum içime sinmese de. buraya bağlanacağı hiç aklıma gelmezdi. yalnız omid ve christa bulamadı clem'i, sonda öyle cliffhanger kaldı yani olmadı. :/ edvençır sevmeyen ben bile helal olsun diyorum ama, evet interaktif film gibi yapmışlar, güzel de yapmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 omid ve christa en sondaki gölgeler bunlardı herhalde chapter2'de de eli'dan çok the road esintisi sezdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 silph evet onlar gibi görünüyordu ama yürüyüşleri de walker yürüyüşü gibiydi. umarım bağlanır orası hikayenin. bir de credits'deki şarkıyı ÇOK güzel seçmişler, ona da ayrı helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ne gölgesinden bahsedionuz yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 credits den sonrada bir sahne var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 peh sabo izlemedin mi book of eli'ı. :/ napayım silph söyletti heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 @sam evet anasını satiim, olm yani tamam uzaktan da olsa alakalı ama spoiler'ın üstüne "book of eli ile ilgili" falan yazar insan, nerden bileyim neyle ilgili yazdığını. progamer said: credits den sonrada bir sahne var oyunda. da fuuuuuuuuuuuuuuucckkkkkk. hay allam ya şimdi açıp onu mu şeettiricez. dur youtube'dan buliim. derken buldum walker'lar yürürken bi anda durup ebesinin nikahına doğru bakmazlar ya ne biliim. ilgilerini çeken bir şey olmadıkça sonsuz bir wandering var walker'larda sonuçta. ondan omid ve christa'dır muhtemelen, onların walker olmuş halleri değildir diye düşünüyorum. ha tamamen alakasız 2 kişi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bizim dizi tayfasındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya resim koydum seyretmeyen ile ilgili spoiler olamayacak, öyle böyle oldu diye yazmaya niyetim yoktu. kaldırdım zaten. credits'i seyretmemişsin diye ilahi adalet olmuş sana ne diyim heh final http://www.forafewmoviesmore.com/wp-content/uploads/2012/08/terminator2thumbsup.jpg bu filmi de seyretmeyen varsa söylesin banlayayım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Lilly ile ilgili cizgi romandan spoiler(dizinin butun bolumlerini seyredenler icin ise dizi spoileri sayilmaz, cunku o olay farkli gelismis): Oyundaki Lilly, cizgi romanda Lori'yi olduren Lilly imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ulan sam hala "ben aslında yanlış yapmadım da, bak sen de haketmişin de" vs'ye getiriyorsun lafı :D ne diyeyim ki daha sana :S bu arada save game'imi saklasam mı acaba diyorum 2. sezon için lazım olur mu ki... import edip hikayeyi ona göre şekillendirmek falan. sanmıyorum ama yine de aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben yanlış yapmadım!111!! sen geç kalmışsın filmi seyretmekte heh. :p oyunun son sahnesinde bile "x will remember that" diyorsa gerekecektir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ikinci bolumun sonunda arabadaki suppylari yurutmezsek en sondaki kotu adam yine ayni mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar