LordVithar Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://img839.imageshack.us/img839/7716/f8450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olsun, gs'nin uefa kupası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sabah sabah resimlerle iyi eğlendim ha :) ne kadar istikrarsız bir ülkenin, ülkesi gibi istikrarsız klüplerinin yakın geçmişlerini görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 basarisizlikta baya istikrarli hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gençler naptınız siz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Red said: bunun için adam ne kadar para aldı ispanyada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Meraktan soruyorum, Ayhan'ın oyundan çıkarken öpmek için formasını çıkarması sarı kart değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://wapedia.mobi/thumb/9ac5499/en/fixed/450/600/Galatasaray_UEFA%2526SuperCup.JPG?format=jpg Ortadaki Uefa sağdaki Super Kupa oluyor. Dağılabilirsiniz. Edit : Ordaki çay tepsisi de ikisini alanlara bonus olarak veriliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Wispy said: Meraktan soruyorum, Ayhan'ın oyundan çıkarken öpmek için formasını çıkarması sarı kart değil mi ? onu merak etme misal kart isteyen gsli ounculara neden sarı çıkmadı onu sor misal servetin gol olaydı adamlar tur atlıcaktı karşımıza çıkan adamlar kart cezalı olacaktı misal tabi kartları es geçmeseydi derdimi anlatamadım demi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 culio sarı isteyince sarı yedi.başka varmı hatırlamıyorum.beşiktaşlı olduğunuda heryerde belli ediyorsun helal olsun. birde kart cezalısı olsa bile beşiktaş maçında gene oynayabilcekti.elenmemize rağmen ne bu ağlama hevesi. oyundan çıkarken formasını çıkaran adamada hiç sarı verildiğini görmedim.öyle birşey varsada saçma zaten.oyundan çıkıyor adam isterse don kilot kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 beşiktaşa kurallar farklı uygalınıyor her daim her yerde belli ederiz bunuda son maçta sıvocun dirsek attılar 3 dikiş atıldı ferrrari atıldı direk kırmızı penaltı ama sıvoc konuşulmadı bile : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Llama said: beşiktaşa kurallar farklı uygalınıyor her daim her yerde belli ederiz bunuda son maçta sıvocun dirsek attılar 3 dikiş atıldı ferrrari atıldı direk kırmızı penaltı ama sıvoc konuşulmadı bile : ) Yanlış başlık biz 11. ciyiz. Hani size kıyak geçiliyor diceksin, ulan hangi kıyak diye sorarlar adama? Ki takımın en çok golcüsü Milan Baros kasti ayağına hamleden aylardır ( yıl olucak sanırsam ) sakat falan filan işte. 3 dikiş diyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ofsayttan gol atıp antalyayı yendikleri maç hafızalardan hemen silinmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: Geçen hafta ferrarinin attıgı dirsekle, oynatılmayan avantajlar ve tek taraflı yönetilen maç gündeme gelmedi ama bu hafta dirsek değil de ofsayt golle süslendi manşetler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fenermaçı için gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz ya yazık vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o gözlükleri takmayan tek adam varsa o da benimdir ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deathblade said: http://wapedia.mobi/thumb/9ac5499/en/fixed/450/600/Galatasaray_UEFA%2526SuperCup.JPG?format=jpg Ortadaki Uefa sağdaki Super Kupa oluyor. Dağılabilirsiniz. Edit : Ordaki çay tepsisi de ikisini alanlara bonus olarak veriliyormuş. merakımdan soruyorum sanki cok kupamız varmış gibi niye g.t g.te koymuşlar bunları? insan biraz böle büyük bişey yapar arka fonu "siyah" yapar ki o kupalar ihtişamlı dursun, cok igrenc bi görüntüsü var nasıl yetolara emanet bu klüp hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 orjinal kupayıda kırmıştı bunlar. sora mahmutpaşadan sahtesini yaptırmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 orjinal kupa diye birşey yok hacılar o kupalar orjinal değil. orjinal kupa 1 sene duruyor müzede.sora kim kazandıysa ona gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tmm işte siz 1 sene kupayı muzenizde tutarken orjinalini kırdınız. sora sahtesini yaptırdınız. bende ondan bahsediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim merak ettiğim şey Doruk kardeş sinirin geçtimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben hala çay tepsisindeyim ? Bilen var mı, yoksa bildiğin stadyumun çaycısı orda unuttu camı kapattılar, açamadıkları için orda dura dura kupa değeri fln mı kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu hallere düşecek adammıydık ya. eski ruhu ve adamları aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deathblade said: Llama said: beşiktaşa kurallar farklı uygalınıyor her daim her yerde belli ederiz bunuda son maçta sıvocun dirsek attılar 3 dikiş atıldı ferrrari atıldı direk kırmızı penaltı ama sıvoc konuşulmadı bile : ) Yanlış başlık biz 11. ciyiz. Hani size kıyak geçiliyor diceksin, ulan hangi kıyak diye sorarlar adama? Ki takımın en çok golcüsü Milan Baros kasti ayağına hamleden aylardır ( yıl olucak sanırsam ) sakat falan filan işte. 3 dikiş diyorsun sen.Emre'nin hareketine dediysen bu lafı saçma olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mokoko said: tmm işte siz 1 sene kupayı muzenizde tutarken orjinalini kırdınız. sora sahtesini yaptırdınız. bende ondan bahsediorm.nasıl kırmışlar yahu bu doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar