kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yatmadan yazayım dedim ya. karşı tarafla ilgili sorunlar yaşadığınızda kafanızda kurduğunuz şeyleri, karşı tarafa yansıtmak yada paylaşmak istediğinizde (erkek, kız farketmiyo. illa sevgili olayı değil yani yada hoşlaşma falan. arkadaş olayı vs. her türlü ilişkide. iş olsun aile olsun.) bunu ne tür yöntemlerle belli etmek yada dile getirmeyi tercih edersiniz. merak ettim siz nasıl yapıyosunuz benim kadar mükemmel olabiliyomusunuz diye düşünmeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Post-it e yazıp buzdolabına yabıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ha ayrıca konu "çıkartıp masaya vururum" lafına karşı immune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gidip direk beyleyken beyle de gökalp, üzme insanları sensizlikle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trip atıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 "eeeh zikering, koy dötüne" diyerek susmayı tercih ediyorum genelde.evet çok malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Korkaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 En güzeli sürekli ince ince laf sokmak. Hem çözüme ulaşmıyor hem aranız bozuluyor. %100 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çıkartıp masaya vururum. @3 naber? Seviyosan git konuş bence. Karşındakine küçük sürprizler belli et. Neyse hadi ciddi bir cevap da veriym, üzülme. Ben açıksözlü bir insan olduğum için genelde bekletmeden gider konuşurum önemli bir insan ise, önemli bir insan değilse oluruna bırakırım. Düzelirse ekime, düzelmezse çekime kadar. Ha istersen konuşurken konuyu rahatsız olduğun noktaya getirip, bir şekilde ima edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben çıkartıp vuruyorum suratına sonra olaylar daha bok bir hal alıyor, o yüzden yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hırsım geçene kadar aynısı ya da muadilini yapmaya çalışıyorum sonra sorun çözülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sevgiliye-ima yoluyla aileye-açık sözlülükle arkadaşa-küfürle tanımadığım birine-sinirlenerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Pokerface takarım ilk başta, aynı sorunları üstelemeye devam ederse ayarı yer. Kim olursa olsun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çok büyük bir olay değilse bişi demem.genelde bu tarz şeyleri biriktirmeyi severim kin tutarım.sora patlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 "we need to talk" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 önce "konuşmamız lazım" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 senin kadar mükemmelim bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gel senle bi yürüyelim şuraya diyorum. kaloriferlerin oraya götürüyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Archangel_ said: "eeeh zikering, koy dötüne" diyerek susmayı tercih ediyorum genelde.evet çok malım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 birşey söylemem tokat atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çıkartıp masaya vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gözlerinin içine uzun uzun bakarım ,ağır bir ifadeyle konuşmamız lazım derim sonra kafa atarım ve mekandan uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kulagina fisildayip, kulak memesini dilliyorum, karsi taraf sok halindeyken de kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ima yoluyla anlamıyorsa agzinin ortasina yapistiririm lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar