BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 biraz oldu başlayalı ama olsun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yayın hakları ellerindeyken günde üç öğün verecekler de ayıp olmasın diye.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 onlar film olarak vermiyo. reklamların arasına filmden parçalar sıkıştırıyolar resmen :)[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ahah Yayın Akışı: 20:30 reklamlar 23:30 hede böyle reklamlar oynarken reklam jingle ı gircek dın dın dın dırııı diye alltta yazıcak yüzüklerin efendileri[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aynen öyle ben izliyecektim tekrar ama reklamla filmi 5 saate yayacakları için vazgeçtim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslında 1 saattir izliyorum ve ilk defa az önce reklam girdi :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Onlar genelde son 30 dk ya 3 reklam sığdırıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 05 Eylül 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya nası dublaj o yaw. aragornla arwen öpüşme sahnesinde siz die konuşuo[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 burda da ağustos lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 LOTR harika...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hay be iki konuyu da ağustos diye açmışım sindiremedim eylülün gelişini demek ki anlayan anladı ama olsun :) bu arada iyi ki bi reklam koymuyolar dedim yani, yine reklam arası verdi şerrefsiz gmler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 arwen'in kaçış sahnesini izledim kapadım. en sevdiğim sahne filmdeki[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yahu almanyada bile yayinlanmadi daha kanal-d nasil almis yayin hakkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi filmi epey daha öncede vermişlerdi[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 türkçe dublajla zevk vermiyor hiç..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 baydım ben artık bu birinci bölümde yaw izleyemiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kaçıncı kez izilyioırum unuttum artık. Ama yine izlerim osla:) Reklamlar sonlara dogru cogaldı sadece onun dısında fena degıldı[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende baydım kuşatmayı izledim evet reklamlar kısaldı artık 8dk yı geçmiyor dahada kısaltıcaklarmış[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: jankis, 05 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki: burda da ağustos lol LOL! :lol: Bu mesajı okuduktan sonra bile anlamadım 2 dakika sonra Blackin mesajda düştü ceton![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! [Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Eylül 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet iki ayrı başlığa ağustos diye yazmışım da ona dumur oldu herkes :p marsta yaşıyorum ben alala, burda ağustos? *!çaktırmaz*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aha adamda ay yıl kavramı dagılmıs. allahtan tarih vermemişsin yoksa yıl 1975 falan yazabilirdin:p[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon şu anda (5 ağustos pazar) kanald'de yüzüklerin efendisi... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 onlar film olarak vermiyo. reklamların arasına filmden parçalar sıkıştırıyolar resmen :)[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ahah Yayın Akışı: 20:30 reklamlar 23:30 hede böyle reklamlar oynarken reklam jingle ı gircek dın dın dın dırııı diye alltta yazıcak yüzüklerin efendileri[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aynen öyle ben izliyecektim tekrar ama reklamla filmi 5 saate yayacakları için vazgeçtim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslında 1 saattir izliyorum ve ilk defa az önce reklam girdi :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Onlar genelde son 30 dk ya 3 reklam sığdırıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 05 Eylül 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya nası dublaj o yaw. aragornla arwen öpüşme sahnesinde siz die konuşuo[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 burda da ağustos lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 LOTR harika...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hay be iki konuyu da ağustos diye açmışım sindiremedim eylülün gelişini demek ki anlayan anladı ama olsun :) bu arada iyi ki bi reklam koymuyolar dedim yani, yine reklam arası verdi şerrefsiz gmler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 arwen'in kaçış sahnesini izledim kapadım. en sevdiğim sahne filmdeki[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yahu almanyada bile yayinlanmadi daha kanal-d nasil almis yayin hakkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi filmi epey daha öncede vermişlerdi[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 türkçe dublajla zevk vermiyor hiç..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 baydım ben artık bu birinci bölümde yaw izleyemiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kaçıncı kez izilyioırum unuttum artık. Ama yine izlerim osla:) Reklamlar sonlara dogru cogaldı sadece onun dısında fena degıldı[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende baydım kuşatmayı izledim evet reklamlar kısaldı artık 8dk yı geçmiyor dahada kısaltıcaklarmış[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: jankis, 05 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki: burda da ağustos lol LOL! :lol: Bu mesajı okuduktan sonra bile anlamadım 2 dakika sonra Blackin mesajda düştü ceton![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! [Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Eylül 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet iki ayrı başlığa ağustos diye yazmışım da ona dumur oldu herkes :p marsta yaşıyorum ben alala, burda ağustos? *!çaktırmaz*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aha adamda ay yıl kavramı dagılmıs. allahtan tarih vermemişsin yoksa yıl 1975 falan yazabilirdin:p[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar