Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu anda (5 ağustos pazar) kanald'de yüzüklerin efendisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz oldu başlayalı ama olsun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yayın hakları ellerindeyken günde üç öğün verecekler de ayıp olmasın diye.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Ahah

Yayın Akışı: 20:30 reklamlar

23:30 hede

böyle reklamlar oynarken reklam jingle ı gircek dın dın dın dırııı diye alltta yazıcak yüzüklerin efendileri[signature][hline]No signature...
Mesaj tarihi:
aslında 1 saattir izliyorum ve ilk defa az önce reklam girdi :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya nası dublaj o yaw. aragornla arwen öpüşme sahnesinde siz die konuşuo[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
hay be iki konuyu da ağustos diye açmışım
sindiremedim eylülün gelişini demek ki

anlayan anladı ama olsun :)

bu arada iyi ki bi reklam koymuyolar dedim yani, yine reklam arası verdi şerrefsiz gmler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Kaçıncı kez izilyioırum unuttum artık. Ama yine izlerim osla:)
Reklamlar sonlara dogru cogaldı sadece onun dısında fena degıldı[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
jankis, 05 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
burda da ağustos lol

LOL! :lol:
Bu mesajı okuduktan sonra bile anlamadım
2 dakika sonra Blackin mesajda düştü ceton![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Eylül 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet iki ayrı başlığa ağustos diye yazmışım da ona dumur oldu herkes :p

marsta yaşıyorum ben alala, burda ağustos?

*!çaktırmaz*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
aha adamda ay yıl kavramı dagılmıs. allahtan tarih vermemişsin yoksa yıl 1975 falan yazabilirdin:p[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
  • Yeni Oluştur...