Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tom clancy

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

karalama defterine açmayı düşündüm ama pek uygun gözükmedi gözüme

bu adam çok güzle kitap yazıyo tama kabul ama bence çok tarflı yazıyor. sürekli amerikan ve kapitalizm yanlısı bir tavır içinde. kitapalrındaki tüm teröristler hep komünist oluyo yada amerikanın düşmanı olan bir ideploji yada ükeden oluyo.

acaba ben mi yanlış düşünüyorum? sizin düşünceleriniz nelerdir?[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

Tom Clansy "Gök Kuşağı 6" adlı kitabı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?? (Ankara veya internet)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

tom clancy rainbow six in yapan diilmi yaw Tom Clancy's Rainbow Six yazıyo çünküm..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Avrupa Fatihi Galatasaray...|
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm kanka saol .
Bende alla alla bu adamın oyun şirketiymiş demekki o dedim :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Avrupa Fatihi Galatasaray...|
Sosyal ağlarda paylaş

nası yo kbe yuh

okuduğum yere kadar 3 oaly oldu 3ündede sol görüşlü eşlemanlar teröristti. ayrıca alf aralrındada sürekli sol tarafı aşağılayan ifadeler var[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu yapan grubun ismide tom clancy di sanırım[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 04 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
evet, Tom Clancy yazar ama, oyun yapımcısı değil.
Oyun da onun kitabı üzerinden yapılmış.
O yüzden Tom Clancy's Rainbow Six.
Senaryo onun.

Aynı
Clive Barker's Undying gibi.
Undying Senaryosunu Clive Barker hazırlamış.

Ama Clive Barker kadar pasif kalmamış tabi :) Danışman görevini oyundada devam ettirmiş.

said:
John_Petrucci, 06 Eylül 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
Oyunu yapan grubun ismide tom clancy di sanırım

Firma Red Storm Entertainment[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 04 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
rainbow 6 güzel kitaptir, oyunu da güseldir.
r6te öyle çok deli bir taraf tutma yoktu, teröristler de komünist falan deildi. Neyse spoiler yapmayayim eheh (bu arada kitap 702 sayfa falan kalincadir biraz)
nası teröristler komünist deildi ya? ben de öle die hatırlıyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 06 Eylül 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
Oyunu yapan grubun ismide tom clancy di sanırım

Firma Red Storm Entertainment

Red Storm Entertainment oyunu çıkartan şirkettir.Tom Clancy'de oyunu yapan gruptur.Grubun adı Tom Clancy diye de Tom Clancy nin de çalışması gerekmez :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Sosyal ağlarda paylaş

nası ya tom clancy diye bi grupmu var? ghost reconun firmasıda ubisofttu oyunuda ubisoft yaptı. Ha diyosanız firma ayrı yapan ayrı size gabriel knight 1-2-3 gibi sierra adventureları bilumum ea oyunu gösteriyim. tom clancy yada grubu(hiç duymadım walla) yapanlarla işbirliği içinde yapmış olabilir ama isim hakkı dediğim şirketlerde. Yapan ve dağıtan aynı şirkettir.[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 06 Eylül 2004 06:00 tarihinde demiş ki:
Ha ayrıca oyunu tom clancy yapmış demedim. Askeri bilgilerde kaynak olarak görev yapmış. Bi nevi high rank beta tester diyebiliriz. Danışman dediğim o.

Demek istediğim o sanırım yanlış anlattım.Bi de grubun ismide tom clancy di.Ayrıca tom clancy yi eşşekler kovalasın =)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Eylül 2004 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...