nası ya tom clancy diye bi grupmu var? ghost reconun firmasıda ubisofttu oyunuda ubisoft yaptı. Ha diyosanız firma ayrı yapan ayrı size gabriel knight 1-2-3 gibi sierra adventureları bilumum ea oyunu gösteriyim. tom clancy yada grubu(hiç duymadım walla) yapanlarla işbirliği içinde yapmış olabilir ama isim hakkı dediğim şirketlerde. Yapan ve dağıtan aynı şirkettir.[signature][hline]No signature...
Ha ayrıca oyunu tom clancy yapmış demedim. Askeri bilgilerde kaynak olarak görev yapmış. Bi nevi high rank beta tester diyebiliriz. Danışman dediğim o.[signature][hline]No signature...
kiddo, 06 Eylül 2004 06:00 tarihinde demiş ki:
Ha ayrıca oyunu tom clancy yapmış demedim. Askeri bilgilerde kaynak olarak görev yapmış. Bi nevi high rank beta tester diyebiliriz. Danışman dediğim o.
Demek istediğim o sanırım yanlış anlattım.Bi de grubun ismide tom clancy di.Ayrıca tom clancy yi eşşekler kovalasın =)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.
-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım
Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Eylül 2004 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
rb6 ve ghost reconda oyun yapimcilari ile birlikte calisti . tom clancy diye de bir oyun yapim ekibi yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar
kiddo
Sosyal ağlarda paylaş
kiddo
Sosyal ağlarda paylaş
Lopeth
Demek istediğim o sanırım yanlış anlattım.Bi de grubun ismide tom clancy di.Ayrıca tom clancy yi eşşekler kovalasın =)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.
-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım
Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Eylül 2004 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
huun
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş