Rhox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BonePART said: Rhox said: Anelor said: bitirdim baya güzeldi bence. 2 şeyden menun kalmadım thunder hammer ve son boss fight, Hammer çok hantal üstine birde bolter dışında silah kullanamayınca iyice vasat oluyor sadece jumppackli yerlerde eylenceliydi açıkçası thunder hammerdan nasıl memnun kalmadın ya bütün olayı armorlu unitleri ezmezi zaten execute ederken compete ortadan kaldırıyo buyuk moblarda bide buyuk mopblarda dahil dabada dubada giriyosun acımasızca Las yada plasma rifle kullanıyorsan yakınlarına gitmene bile gerek yok sıkıştığında furry var eee ne gerek kaldı ? Oyunda mermi sıkıntısı olsa arada melee gitmek zorunlu olsa iyi tamam ama yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BonePART said: Rhox said: Anelor said: bitirdim baya güzeldi bence. 2 şeyden menun kalmadım thunder hammer ve son boss fight, Hammer çok hantal üstine birde bolter dışında silah kullanamayınca iyice vasat oluyor sadece jumppackli yerlerde eylenceliydi açıkçası thunder hammerdan nasıl memnun kalmadın ya bütün olayı armorlu unitleri ezmezi zaten execute ederken compete ortadan kaldırıyo buyuk moblarda bide buyuk mopblarda dahil dabada dubada giriyosun acımasızca iki savuruyosun zaen bloodletter falan kalmıyo etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 burtonesk said: http://www.youtube.com/watch?v=T8AJPDMoQRk&feature=channel_video_title bu nedir abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 burtonesk said: http://www.youtube.com/watch?v=T8AJPDMoQRk&feature=channel_video_title abbooov kırkbin space marine konusunda espri yapıyolar diye düşündüm, ciddi ciddi devam ettiler anlatmaya, 1 dakika dayanabildim ne kötüymüüüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geyik değil miymiş o? edit, geyikmiş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ben eğlendim ya komikli şakalı güzel video adamlar ciddi değil bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Rhox said: BonePART said: Rhox said: Anelor said: bitirdim baya güzeldi bence. 2 şeyden menun kalmadım thunder hammer ve son boss fight, Hammer çok hantal üstine birde bolter dışında silah kullanamayınca iyice vasat oluyor sadece jumppackli yerlerde eylenceliydi açıkçası thunder hammerdan nasıl memnun kalmadın ya bütün olayı armorlu unitleri ezmezi zaten execute ederken compete ortadan kaldırıyo buyuk moblarda bide buyuk mopblarda dahil dabada dubada giriyosun acımasızca Las yada plasma rifle kullanıyorsan yakınlarına gitmene bile gerek yok sıkıştığında furry var eee ne gerek kaldı ? Oyunda mermi sıkıntısı olsa arada melee gitmek zorunlu olsa iyi tamam ama yok öyle bir şey iyide oyun o kadar kotu ki ranged oynamak için cover yok ammo sistmei saçma felan oyunu melee oynamak çokd aha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu arada cuce bende onu sorcaktım bloodletter mı onnar ya sorcererda wsar ama chaos undivided miymis lan ordu en yeto kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 b, gar,ğ ya ne ama undividedtır herhalde. etrafta nurgle gun drone'da görüyoruz cünkü. sanki eleman etraftan bulabildiğini toplamış warband apmış gibi, öle büyük bi legionın parcası deiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Cuce said: b, gar,ğ ya ne ama undividedtır herhalde. etrafta nurgle gun drone'da görüyoruz cünkü. sanki eleman etraftan bulabildiğini toplamış warband apmış gibi, öle büyük bi legionın parcası deiller. cuce infect ettim seni olm eauheaea bi garip ya mi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 öle demişimdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 zaten elleride bi garip oransız büyük elli bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Nemeroth benim tahminime göre black legion destekli..chaos lord olmasına karsın physic özellik gösteriyor sorcerer lord gibi bisey olabilir.. elleri buyuk cunku claw tasıyor.. blight drone lar undiveded ta da var sanırım.. bloodletter is bloodletter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bu oyunu beğenip beğenmemeniz ne istediğinize bağlı. Grim Fandango tadında zekamı kullanıyım sağı solu kurcalıyım falan gibi birşey arıyorsaız geçiniz.. Benim canım sıkılmıştı ilaç gibi geldi, vur kır parçala bu maçı kazan oyunu, öyle düşünmenizi gerektirecek pek bir durum yok, gideceğiniz yol belli, kan revan hak getire, güzel oyun bu açılardan kendi klasmanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Oyun guzel mi Aral 50TL yapmisken alsam mi diye dusunuyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 multi de oynuycaksan değer o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Senin referansina guveniyorum :) Aldim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 geçmiş olsun /v/ de buyers remorse generaldı uzun süre bunun threadleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sorunsuz multi oynayamayacaksın malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 single'ı çok iyiydi. bi darksiders değil belki ama tatmin oldum ben. buyers remorse istiyorsan rage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Gameplay videolarina fln baktim gayet keyifli gorunuyor grafiklerde guzel ilginc bi sekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yeni bitirdim bunu ben, grafik sorunu vardı w7 ye geçinde düzeldi oynanabilirlik grafikler sesler silah çeşitliliği felan okey de, çok monoton devam ediyo, hani 40k fanı olmayan normal birini sıkar heralde onun dışında senaryo çok klişe, öyle böyle klişe değil yani inquisitorun ilk warp kelimesini kullandığı yerde dedim hah tamam kesin bu aleti kullanırken saçılan warp enerjisine chaoslar gelcek zort diye ve şaşırmadım bide hardda nasıl oynadınız ya, normalde reskill yemedim ama yani bazı yerler var baya uğraştırıyo hardda düşünemiyorum bile sonuç olarak bunu saymayız thq bi black templarlı oyun lazım pray kill burn diye gezebileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hardda baya range ağırlıklı oynuyosuın öle kafa göz giremiyosun pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Normal BAYA kolay aslında, son boss öncesi hariç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 dreagloth said: Var mı Darksiders oynamayan steam li? duruyomu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar