Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erbakan vefad etmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok zeki , hitabeti renkli , kuvvetli ve farklı bir kişiydi. Üzüldüm vefatına , hitap ettiği kesimi tasvip etmesem de , iyi projeleri , fikirleri ve anlayışı vardı Erbakan'ın. İEL'li olması seebiyle de artı bir sempatim vardı.
Mesaj tarihi:
Llama said:

mühendis kafası aranıcak bir adam
zekidi harcadı kendini başka yollarda

aslında çok harcamak denemez, zaten mühendisti adam, yıllarca da mühendislik yaptı, almanyada tank projelerinde çalıştı.

Görüşlerini, düşüncesini, ülkeyi sokmaya çalıştığı durumu hiç sevmezdim, hatta tiksinirdim. Bizim liseden mezun olmuş olması genel olarak lisedekiler için olduğu gibi benim için de utanç kaynağı olarak görülürdü. Ama zeki adamdı, amacı çirkin de olsa güçlü bir liderdi, doğruya doğru.
Mesaj tarihi:
Dusuncesi ne olursa olsun saygiyi hakeden bir insandi bence.. Bu kadar kisiye yon vermesi,ogrencilerinin suan turkiyeyi yonetmesi (bir zamanlar kendininde yaptigi gibi) bunlar saygiyi hak ediyor..tipki inonu,turkes,ecevit gibi..allah rahmet eylesin dinimiz amin..
Mesaj tarihi:
Sağlam şeriatçıydı, bayrağı yeniler devraldı.
Ama adam çıkıp da hiç bir zaman şu gömleği çıkardık bu donu giydik demedi, neyse oydu. Saygı duyarım.
Kaybettiği trilyonun hesabını umarım verir, yoksa aksiyonlu bir sırat geçişi izleyeceğiz gibi.
Ayrıca çok sağlam mühendismiş adam yani, adamın tırnağı olsam yeter bana o derece söylüyorum. Mühendis kişiliği çok ayrı, çok ciddi saygı duyuyorum.
Mesaj tarihi:
temiz insandı ne ya mahalleye muhtarmı seçiyosun adam bi zamanlar ülkenin kaderiyle oynayan radikal dincinin birisiydi bazı şeyleri kabul etmek lazım ayrıca ben bu adamın iktidar olsa başkalarına yaşam şansı tanıyacağını da düşünmüyorum.
  • Yeni Oluştur...