Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi ne güzel tartışıolarmış eskiden ya hehe harbi oturup kimse kimsenin sözünü kesmio sessiz sakin, şimdi leş bi hale geldi politika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eheh, çok komik, eğlenceli, renkli, müthiş hazırcevap bir adamdı yav. zekası ve espri yeteneği hep dikkatimi çekmiştir. sabır diliyorum sevenlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Çok zeki , hitabeti renkli , kuvvetli ve farklı bir kişiydi. Üzüldüm vefatına , hitap ettiği kesimi tasvip etmesem de , iyi projeleri , fikirleri ve anlayışı vardı Erbakan'ın. İEL'li olması seebiyle de artı bir sempatim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 "Bu memlekette bir tane adam çıktı. O da dinci çıktı." -İsmet İnönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Allah rahmet eylesin ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Allah rahmet eylesin. Kendisini sigarayı birçok yerde yasaklatabildiği için severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 a r e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 zaten walking dead gibiydi adam :/ allah rahmet eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Llama said: mühendis kafası aranıcak bir adam zekidi harcadı kendini başka yollarda aslında çok harcamak denemez, zaten mühendisti adam, yıllarca da mühendislik yaptı, almanyada tank projelerinde çalıştı. Görüşlerini, düşüncesini, ülkeyi sokmaya çalıştığı durumu hiç sevmezdim, hatta tiksinirdim. Bizim liseden mezun olmuş olması genel olarak lisedekiler için olduğu gibi benim için de utanç kaynağı olarak görülürdü. Ama zeki adamdı, amacı çirkin de olsa güçlü bir liderdi, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Allah rahmet eylesin... Komik konuşmaları olan bir adamdı. Dinletirdi ama kendini de. -Hadi oradan, hadi oradan :D Allah taksiratını affetsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Dusuncesi ne olursa olsun saygiyi hakeden bir insandi bence.. Bu kadar kisiye yon vermesi,ogrencilerinin suan turkiyeyi yonetmesi (bir zamanlar kendininde yaptigi gibi) bunlar saygiyi hak ediyor..tipki inonu,turkes,ecevit gibi..allah rahmet eylesin dinimiz amin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 allah rahmet eylesin ama hic demokrat birisi degildi siyasi anlamda hicbisey katmadi ulkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yattığı yerde dönsün. devletin milletin paralarını iç edip jabba the hut gibi takıldığı çok bile. 12 trilyon yürütüp 1 trilyon ödeyerek kendisini kurtaran hukuk da batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Abi reha neden müslümanım diyen herkese düşmansın ahahahhahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Hani ben müslüman değilim de, şu izmir'li kafasını bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Hiç ölmeyeceğini düşündüğüm insanlar ölüyor. Yaşlanıyoruz yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yarın olsaydı bu ergenekondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bir insanın hiç ölmeyeceğini düşünüyorsan bence bu çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bence dinciler yaptı bunu false flag için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 @sipeys durumun onunla alakası yok, estel sonuna kadar haklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 can sen hiç anlamamışsın mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oha hoca ölmüs :S bir feto iki de erbakan hc ölmeyecekler gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Abi görüşlerinden ziyade 1-2 olayı dışında dürüst adamdı diğer siyasetçilere nazaran, ama milli görüşçü olduğu için kaka olması lazım haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sağlam şeriatçıydı, bayrağı yeniler devraldı. Ama adam çıkıp da hiç bir zaman şu gömleği çıkardık bu donu giydik demedi, neyse oydu. Saygı duyarım. Kaybettiği trilyonun hesabını umarım verir, yoksa aksiyonlu bir sırat geçişi izleyeceğiz gibi. Ayrıca çok sağlam mühendismiş adam yani, adamın tırnağı olsam yeter bana o derece söylüyorum. Mühendis kişiliği çok ayrı, çok ciddi saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 temiz insandı ne ya mahalleye muhtarmı seçiyosun adam bi zamanlar ülkenin kaderiyle oynayan radikal dincinin birisiydi bazı şeyleri kabul etmek lazım ayrıca ben bu adamın iktidar olsa başkalarına yaşam şansı tanıyacağını da düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar