Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto 5

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

20dakika içinde görevleri bitirip boş boş parklarda gezinme, konur sokakta dershane çocuklarını tartaklama, alışveriş merkezi gezen aşırı boyalı kızlara sataşma gibi görevleri olur. atakuleden sniper falan yaparsın... tunalıda iki tur atarsın

bitti zaten. yaklaşık 2dakika falan metro kullanabilirsin ama çok kısa olduğu için daha fazla sürmez oyun süresi içinde. boyu değil, işlevi tabii olm! metro mu, metro!

başka da bişi yok.

mal gibi bekleme yeri değişmediyse ykm önünde, bi de vakko önünde mal gibi bekleyenlerle mal gibi bekleme görevi de konulabilir.

abi cgi ile değiştirme imkanı olsun. süper köle pazarı olur orası bak.. bi sürü adam, kadın, genç, yaşlı.. bekliyor..

neyi?

büyük ihtimalle godot'u..
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

gta3 ilk di pek cok acidan ama gta4 cilalanmis bir gta3 den ote bi sey degil

baya iyi bir cilaymış o zaman. gta4 de san andreasın zevki, aval aval dolaşma zevki yok belki ama gerçekten bir çok konuda baya iyi bence, çatışmalar olsun, görsellik olsun. yeni oyun yapacaklarına değişik görevlerin olduğu paketler çıkarmaya devam etseler ben yine oynarım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız pc versiyonu için konuşmam gerekirse ben daha yeni isldim eflc'yi. Her 2 oyun da bitmişti taa kaç zaman önce. Yine de silmemiştim çünkü arada girip araç kullanıp manyak manyak terör ortamı yaratıyordum falan, yine eğlenceydi yani.

Pc'de yer sıkıntısı çekmemiş olsam silmezdim hayatta da.
Sosyal ağlarda paylaş

gta londra war bu arada
harbiden yolun solundan gidiyosun felan bu arada ilgilenirsen viktor

abi ben gta 4 te rus temelli bi adam olcagini bilmistimde su an kararsizim

italyan mafyasi oldu
zenci oldu
yakuza oldu
triad yan karakter wardi
rus oldu
motosikletci oldu

ozdaki ceteleri dusunursen bi latino kaldi (ki oda war san andreasda yan karakter) bide musluman zencilerle aryanlar kaldi zor nation of islamli gta 5 olmasi
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

gta londra war bu arada
harbiden yolun solundan gidiyosun felan bu arada ilgilenirsen viktor

abi ben gta 4 te rus temelli bi adam olcagini bilmistimde su an kararsizim

italyan mafyasi oldu
zenci oldu
yakuza oldu
triad yan karakter wardi
rus oldu
motosikletci oldu

ozdaki ceteleri dusunursen bi latino kaldi (ki oda war san andreasda yan karakter) bide musluman zencilerle aryanlar kaldi zor nation of islamli gta 5 olmasi

bu sefer türkler geliyor oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...