Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Antalyaspor - Beşiktaş JK / 28.02.2011 @ 20.00

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Ekrem çok underrated bi adam. Gayet yeterli bi kanat oyuncusu bence.

Bir de Fernandes ne imba bi oyuncudur abi, adam girdi bastıran Antalya top alamamaya başladı, keşke yabancı sınırına takılmasa da oynayabilse.

şuna da söyle bir cvp verelim yine forza'da gecen

-Ben ciddi ciddi fernandes'in kiralık oldugu için ve sene sonunda rahat alabilmek için oynatılmadıgını düşünmeye başladım.Adam mukemmel bi oyuncu cunku...
Sene sonunda bonservisini alırız.Sonrada 10 yıl neciple orta saha oynar..

-nasıl yani ?
oynasa rahat alamayacakmıyız

-Her maç iyi oynarsa talipleri artar hocam daha 24 yaşında çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aktiftablet said:

Ekrem çok underrated bi adam. Gayet yeterli bi kanat oyuncusu bence.

Bir de Fernandes ne imba bi oyuncudur abi, adam girdi bastıran Antalya top alamamaya başladı, keşke yabancı sınırına takılmasa da oynayabilse.

şuna da söyle bir cvp verelim yine forza'da gecen

-Ben ciddi ciddi fernandes'in kiralık oldugu için ve sene sonunda rahat alabilmek için oynatılmadıgını düşünmeye başladım.Adam mukemmel bi oyuncu cunku...
Sene sonunda bonservisini alırız.Sonrada 10 yıl neciple orta saha oynar..

-nasıl yani ?
oynasa rahat alamayacakmıyız

-Her maç iyi oynarsa talipleri artar hocam daha 24 yaşında çünkü.

Zannetmiyorum, yabancı sınırına takılmasa kesin oynar. Hatta ben olsam Q7yi falan keser oynatırım gerekirse, çok daha güçlü olur ortasaha.

Hilbert'e gerçekten oha. Ekrem olsa yazmıştı o golü. Sakatlığı iyileştikten sonra her maç daha iyi oynuyo Ekrem, geçen sene de beğeniyodum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekremin asist Q7'den değilmi yahu. Adam ileride yanlız başına kalınca 4 kişiye çalım deniyor, böyle böyle yaparken zorladı kendini sakatlandı sonunda, kendine yaptı yani.

Bobo'da gitmek istiyor herhalde, bu kadar isteksiz, bu kadar işe yaramaz bir oyun, resmen sabote ediyor takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız beşiktaş almeida fernandes simao gelmeden önce daha iyi takımdı

tabata mabata kazmalar vardı ama daha iyi oynuyorlardı

Öyle de bu maç Simao hariç yedekti hepsi, ki Simao da gayet iyi oynuyo yani. Beşiktaş o zaman da çok pozisyon veriyodu yine öyle. Orta saha ile defansın arası kopuk. Ön libero bölgesinde Fernandes gibi yetenekli bi adam oynarsa bu sorun çözülür bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Fernandes için yabancı sınırı diyorsunuz ama bu akşam 5 yabancı vardı sahada yanlış hatırlamıyorsam. Sivok-Guti-Simao-Bobo-Q7
Yani Fernandes oynayabilirken yedek kaldı ki bence en iyi transferimiz. Adam yere yıkılmıyor bir kere, o özelliğine hasta oldum. 2li mücadelelerle bırakmıyor topu, girdikten sonra resmen toparladı orta sahayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sivok'a hastayım ben ya. Herif resmen takımın ruhu. Her dakika didiniyor, arkadaşlarını motive ediyor. Gol yediğimizde yaşadığı üzüntüler falan, yumruğunu eline vurma hareketi falan yapıyor, bitiyorum herife ya. Sakatlıktan döndüğünde çok sevinmiştim, Ersan gitmeseydi süper olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...