applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aktiftablet said: Ekrem çok underrated bi adam. Gayet yeterli bi kanat oyuncusu bence. Bir de Fernandes ne imba bi oyuncudur abi, adam girdi bastıran Antalya top alamamaya başladı, keşke yabancı sınırına takılmasa da oynayabilse. şuna da söyle bir cvp verelim yine forza'da gecen -Ben ciddi ciddi fernandes'in kiralık oldugu için ve sene sonunda rahat alabilmek için oynatılmadıgını düşünmeye başladım.Adam mukemmel bi oyuncu cunku... Sene sonunda bonservisini alırız.Sonrada 10 yıl neciple orta saha oynar.. -nasıl yani ? oynasa rahat alamayacakmıyız -Her maç iyi oynarsa talipleri artar hocam daha 24 yaşında çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Valla gönül isterdi hakem olmadan kazanalım =P Adamların penaltısını atladı bize ofsayt gol verdi, pek hakkımızla almış olmadık gibi. Hilbert'in son dakikada kaçırdığı pozisyonada OHAA diyorum, tam bir yetenek fakiri, 50 saat topu düzeltip yaptığı vuruşa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fernandes Beşiktaş'ın en iyi orta saha oyuncusu bence. Adam her alanda yeterli ve çoğu alanda da fazlası var özellik olarak. O nasıl bir top saklamadır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fizban said: bu çok zeka göstergesi değil ki, 2 ay önce yapıldı bu; hem de bi maçta iki kişi tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 applev0dka said: aktiftablet said: Ekrem çok underrated bi adam. Gayet yeterli bi kanat oyuncusu bence. Bir de Fernandes ne imba bi oyuncudur abi, adam girdi bastıran Antalya top alamamaya başladı, keşke yabancı sınırına takılmasa da oynayabilse. şuna da söyle bir cvp verelim yine forza'da gecen -Ben ciddi ciddi fernandes'in kiralık oldugu için ve sene sonunda rahat alabilmek için oynatılmadıgını düşünmeye başladım.Adam mukemmel bi oyuncu cunku... Sene sonunda bonservisini alırız.Sonrada 10 yıl neciple orta saha oynar.. -nasıl yani ? oynasa rahat alamayacakmıyız -Her maç iyi oynarsa talipleri artar hocam daha 24 yaşında çünkü. Zannetmiyorum, yabancı sınırına takılmasa kesin oynar. Hatta ben olsam Q7yi falan keser oynatırım gerekirse, çok daha güçlü olur ortasaha. Hilbert'e gerçekten oha. Ekrem olsa yazmıştı o golü. Sakatlığı iyileştikten sonra her maç daha iyi oynuyo Ekrem, geçen sene de beğeniyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 objektif yorum yapmak gerekirse quaresma git gide bokunu cikariyo bencilligin, bir iki tane ortasi disinda gene abuk subuk kaleye vurmalar, calim atmalar falan. ayrica bobo trip mi atiyor nedir anlayamadim, resmen bir anlasmazlik var takimla arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Necip harika oynuyor, keşke aurelio hiç gelmeseydi. Adam geldi geleli çoğu zaman yedek çocuk, yazık günah valla.Döktürdü bu maç resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bobonun trip normal, almedia gibi bi kazmanın arkasında yedek bekliyo kaç maçtır q7 geldiğinden beri bencil zaten de son maçlarda artık kısa pas bile atmıyo adam, sıkıldı herhalde istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Şimdi Rıdvan da aynı şeyi söyledi Fernandes'in yedek kalmasıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ekremin asist Q7'den değilmi yahu. Adam ileride yanlız başına kalınca 4 kişiye çalım deniyor, böyle böyle yaparken zorladı kendini sakatlandı sonunda, kendine yaptı yani. Bobo'da gitmek istiyor herhalde, bu kadar isteksiz, bu kadar işe yaramaz bir oyun, resmen sabote ediyor takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Pzero çıkıp biz çok iyi takımız antalya şanslıydı 5 gol atardık rahat geçen haftada kiev çok soğuktu onun için yenildik fenerde bizi bala tokatladı neyse kısmet seneye Şampiyonlar ligi şampiyonluğu diye geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yalnız beşiktaş almeida fernandes simao gelmeden önce daha iyi takımdı tabata mabata kazmalar vardı ama daha iyi oynuyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red said: yalnız beşiktaş almeida fernandes simao gelmeden önce daha iyi takımdı tabata mabata kazmalar vardı ama daha iyi oynuyorlardı Öyle de bu maç Simao hariç yedekti hepsi, ki Simao da gayet iyi oynuyo yani. Beşiktaş o zaman da çok pozisyon veriyodu yine öyle. Orta saha ile defansın arası kopuk. Ön libero bölgesinde Fernandes gibi yetenekli bi adam oynarsa bu sorun çözülür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Beyler Fernandes için yabancı sınırı diyorsunuz ama bu akşam 5 yabancı vardı sahada yanlış hatırlamıyorsam. Sivok-Guti-Simao-Bobo-Q7 Yani Fernandes oynayabilirken yedek kaldı ki bence en iyi transferimiz. Adam yere yıkılmıyor bir kere, o özelliğine hasta oldum. 2li mücadelelerle bırakmıyor topu, girdikten sonra resmen toparladı orta sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İlk yarı Tabata kalacağına Delgado kalsaydı... Ohhoo. Banko liderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Biz ligin 2. yarısıda iyi başladık, ne zaman Ersan gitti, biz bittik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 işte olay o ztn.1-2 tane futbolcunun ayagına bakarak şampiyon olunmuyor.sonuçta 34 hafta tam kadro oynamak imkansız. bu düzen gsde de böyle işte.baros arda sakatlandı gs bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Abi birde Delgado olsaydı orta saha iyice düşerdi, koşan adam lazım takıma. Tello desen neyse ama Delgado'nun zaten 10 model üstü oyuncular alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sivok'a hastayım ben ya. Herif resmen takımın ruhu. Her dakika didiniyor, arkadaşlarını motive ediyor. Gol yediğimizde yaşadığı üzüntüler falan, yumruğunu eline vurma hareketi falan yapıyor, bitiyorum herife ya. Sakatlıktan döndüğünde çok sevinmiştim, Ersan gitmeseydi süper olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sunthewhich said: Abi birde Delgado olsaydı orta saha iyice düşerdi, koşan adam lazım takıma. Tello desen neyse ama Delgado'nun zaten 10 model üstü oyuncular alındı.Alınmadan öncesinden bahsediyorum. Tabata vardı, onun yerine Delgado olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 GELİYORUZ!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bizim yabancı sayısı problem oldu, yoksa Ersan/Toroman/İsmail/Hilbert iyi idare ediyordu bence. Ersan'ın kritik müdahalelerini kimse yapamıyor şuan, Toroman anca kartla durduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ersan toraman'dan çok daha hızlı bir kere, onun dışında çok iyi ileri çıkıyordu, 60-70 metre top sürdüğü oluyordu. Bunlar toraman'ın asla yapmadığı şeyler. İnşallah apaçi aziz yıldırım sulanmazda alırız bonservisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bir kere Ekrem > Hilbert. Ersan da geldiğinde yine bir numaralı stoper olacak. ki Ersen Sivok'tan da Toraman'dan da iyi, her açıdan. Toraman nispeten hızlı stoper TR şartlarında, ikisi oynayaiblirler gayet. Sivok ağır kalıyor BJK sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Satışta öncelik ile alınmışsa bence miktar bellidir, hem ben adamı oynatıp parlatıcam sonrada başkası alacak saçma bir anlaşma olur herhalde değil mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar