Cystein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ^ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kahkaha attım şuna resmen. allah razı olsun gülmeyecek yüzümü güldürdün lan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hehe rica ederim ne mutlu bana güldürebildiysem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ad3m said: Lan bu karı yaşıyorda batiatus gibi epic bir karakter nasıl ölür :( ayrıca oyunculuk olarakta bence en başarılı(sıydı)! this. Bana da çok önemli gelmiyor esas oğlanın değişmesi falan. Bu adam olmadan zevki mi çıkar dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ashur lucretia ya sarkiyor video da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 batiatus yokken heyecan vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://www.starz.com/originals/spartacus/videos/#/episode-201 Buraya koymuşlar ilk bölümü ama not available to your region diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 izledim harikaydı bol bol meme kan özlemişim sdfs aurelia öldü feci üzüldüm,yeni elemana yavaş yavaş ısınıyorum zaten favori karakterim spartacus değil lol..ashur adamım yoktu bu bölüm..güzel güzel ilk bolum beklediğimden iyi çıktı.çirkin mira haricinde hersey iyidi bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 full episode ise cikar webrip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 uzayda yaşıom sanki lan yeter bıktım bu region muhabbetinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 şöyle bi 10 dakika izledim çok güzel olcak gibi sanki ya desune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ya izlemeyecegim webrip felan. bi hafta kalmis zate adam gibi 720p izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bu dizi de bitti gibime geliyor. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 baya sevdim yeni spartacus'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Innuendo said: ya izlemeyecegim webrip felan. bi hafta kalmis zate adam gibi 720p izlerim. ne zaman çıkıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 off özlemişim. gaz oldum izlerken. efektler filan da iyice güzelleşmiş eskiye göre. daha da gösteriyorlar artık üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 başladı mı yeni sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 eski tadı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bu bölüm daha başlangıcı kurmak içindi. Arena olmadan bu kadar oluyor tabii. Bence ilerleyen bölümlerde yine bitmeye yaklaştıkça daha da kral olacak daha önce olan sezonlar gibi. Süper başlamamış olabilir ama iyi gider yine umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 çok iyi bir başlangıc olmadı umarım devamı iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bir Andy Whitfield değil. Hayal kırıklığı oldu o yüzden bayağı. Efektler daha da güzel olmuş. Senaryoya güzel bir ayar vermeleri lazım. Aurelia Çok pis lafı koydu gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ben sevdim yeni spartacusu. İlk bölüm fena değildi ama beklentilerimiz çok yüksek ve bu nedenle beklentilerin altında kalmış olabilir biraz.Devamı için umut veren bi bölümdü. Aureliayla ilgili üstteki yoruma katılıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yeni spartacusu sevmedim. yakistiramadim role nedense. ama izleriz gene gorseller icin :D eski tadi bende alamadim ama daha baslangic ilerde duzelebilir. birde artik kari hatun yani bumudur olayiniz be abicim :D ne askmis birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Innuendo said: ya izlemeyecegim webrip felan. bi hafta kalmis zate adam gibi 720p izlerim. sırf 720p için bir hafta beklicekseniz bu webrip'in gayet iyi 720psi çıkmış direk yardırabilirsiniz. Bİrde Blood and Sand'e göre daha iyi başladı. Bir Gods of the Arena değil ama daha. Yeni Spartacus'te öyle çok fazla rahatsız etmedi alışırız iyicene bir iki bölüme. Efektleride daha bir güzelleştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Guvenemiorm webrip 720p bile olsa. Beklemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 webrip gayet güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar