küheylan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bölüm boyunca paso güldü ya Gannicus yine kalbimi kazandı. Hele Spartacus'un Ashur'a "crixus çok mantıklı konuştu" dedikten sonraki gülüşü en efsane idi. Çok eğlendim orda. Onun dışında çok fazla ölüm olduğu için iyi bölümdü bence. Gods Of Arena, Blood And Sand'in sezon sonları çok daha efsane idi bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yalnız kadın harbi çok güzel. hepsi bir yana bu kadın bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ufacık tefecikti ama içi dolu fıçıcıktı I <3 Sura, ayrıca Xena ablaya da selamlar, ergenliğimizin savaşçı kadını http://www.dizimizi.com/resimler/0/spartacus-ve-sura.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Suranın pazuları bende yok maşallah. Bir de yeni gelen alman iyiydi bu sezon yavrum cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sezon finali olduğunu anlamadan izledim sonunda noluyo lan daha 2 bölüm yokmuydu dedim kendi kendime. Millet patır patır döküldü. Mısırlı fena değildi ama Shadow of Death gibi bi adam gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eledim eledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hiç farketmedim ahahhaa http://www.youtube.com/watch?v=oxQ-65ypiig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yaaa yaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 koca sezonda lucaritanin tum amaci bumuymus dedirtti bana. git bul baska bebek git geber. o kadar ugras bumu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bir film de istanbul denmiş kadar gururlandım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Lopeth said: Hiç farketmedim ahahhaa http://www.youtube.com/watch?v=oxQ-65ypiig ahhahah. arkadaki gerilim müziğini koymasalarmış çok daha etkili olurmuş. zılgıt bile var euhe eledim eledimin altındaki youtube commenti: "bu sarkiyi capua da vatani gorevini yapmakta olan 91e 3 spartacus e cilgin onbasi crixusa karakol cavusu onemausa laz gannicusa ve sehidimis varroya soyluyoruz arkadaslar.." http://1.bp.blogspot.com/_zrViSmMUU_k/SUpbkxnF-UI/AAAAAAAACY8/dXDXXTQQ-rU/s400/umut_sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://s14.directupload.net/images/120318/lenouj8k.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu arada o dağ başında bunları kös kös otururken görünce direk aklıma senede bir gün filmi geldi. Kesin bunlar halat yapacaklar tüyecekler diye. Bir de şarkı patlatsalar tam olacaktı. http://www.youtube.com/watch?v=AfwB9NU85jQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Naevia bütün sezon boyunca konuya olan konsantrasyonumu bozacak kadar çirkin ağlak bir yaratık oldu. Nasıl böyle büyük tiksinti duydurabildiğini bile çözebilmiş değilim. Ayrıca Andy'nin oynadığı sahnelerin bir ikisini tekrardan izledim demin. Adam bu yenisi gibi konuşurken, mimik yaparken, yürürken kasıntı değilmiş yahu. Bildiğin duygu, bir dereceye kadar doğallık veriyormuş yani. Yenisi çok kasıyor kendini. Bunların ve baygınlık yaşatan slow-mo kısımların dışında senaryo, karakterler vs. olsun iyi bir sezondu bence. Flassh said: jupiter's cock :( http://images4.fanpop.com/image/photos/17200000/Ashur-Batiatus-spartacus-blood-and-sand-17248038-370-385.jpg sizi unutmayacağız reyisler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ashur ya yeminle diziye olan inancımı yitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adamı çok ucuz öldürdüler hala aklıma geldikçe çıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aynen bu ashur abinin filmi falan var mı başka oynadıgı izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tecavüzcüyü baş tacı yaptınız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi bence çoooook kötüydü yahu bu sezon geçen sezona oranla.Batiatus reyizin yoklugu çok hissedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sezonu anca bitrdim gerçekten kötüydü ya.Diziye ekledikleri karakterlerin hepsini öldürdüler entrika çevircek romalı da kalmadı dizde. Bence bıraksınlar bu işi Gods of the Arenadan devam etsinler Batiatus reizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ashur gibisi gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 en son s2e3 izlemişim.çok kötüydü bence bölümler.devam edeyim mi sizce? zaten yeni elemana alışamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yeni eleman andynin yerini tutmayacak. yinede devam et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mani said: tecavüzcüyü baş tacı yaptınız be. tecavüzcü mecavüzcü adam şu dizideki en ilginç karakterlerden biriydi. diğer karakterler ne kadar düz ve tahmin edilebilirse Ashur bir o kadar ilginçti. Oyunculuğu da süperdi oynayanın. O hakim miydi neydi o adamı öldürme olayını hatırlasanıza, solonius'a kurulan kumpas olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Dizinin şu sezonu bile diğer pek çok diziden iyiydi, yapmayın. Glaber istediğini yapsın yine de batiatusun boşluğunu dolduramadı bir de işte spartacus olarak başka adam gelince böyle oldu. Batiatus spartacusdan daha başroldu ilk sezonlarda fdsfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar