Asgard Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Loxias said: spartacusda türk motifleri!! Loxias said: gitti de gelmedi yavrum buna ne care.. farkeden var mı bebekle atlarken arka fonda çalıyor auahehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Adamlar Youtube'da "Eledim eledim" yazmışlar, ilk çıkan videonun ilk 30snden araklamışlar zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 idare ettiler gene.. romayi tutuyorum net.. intikamimiz alinacakkkkkkkk... it surusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yahu sonraki müzik tanıdık geldi diye neden şaşırdınız ki? türkiye ile bir ilgisi yok, herhangi bir orta dopu ülkesinde duyarsın o tarz müzik. cok iyi finaldi ayrıca. her acıdan. spo yaoacagıma alıntı yapmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gallant said: Bende lucretia nin atladigi sahnedeki muzige takildim, araklamislar resmen:))) Naevia vs. Ashur olmamis yahu. Crixus halen ezikleri oynuyor. Enemeyus ta erken mefta oldu. Tek tesellim Ilithia ilk sezondaki gibi yirtabilir durumdan. Ilithyia öldü http://insidetv.ew.com/2012/03/30/spartacus-finale-spoilers-died/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mira Bundan sonraki kadının da bla bla kısmında kendi kendime dedimki "ulan Mira bu bölümde biraz sevimli geldi gözüme" 5 dakka geçti kıza baltayı eklediler asflkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mira Ölüm iyiliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 çok merak ettim lan bölümü aksam eve gelince ilk iş izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 mira'nın ölmesi iyi oldu ya. yapay disleriyle cok iticiydi. rol de yapamıyor zaten. ama naevia'dan iyidir yine de. bu sezonda spartacus'ten sonra en boktan replace naevia olmus. tez zamanda onun da olmesi gerek. gerci diger sezona kaldı artık. ya da baska bi kadın bulsunlar oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ashur Naevia'yı indirecek diye çok sevinmiştim de olmadı, böcek tipli karı gitti Ashur'un indirdi. Dizide Gannicus'tan başka ilginç adam kalmadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Kanuni said: idare ettiler gene.. romayi tutuyorum net.. intikamimiz alinacakkkkkkkk... it surusu :P evli,kaslı,fenerbahçeli ve romalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 knox said: hiç biri bir değil portakal suyunu püskürttüm ssdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gf-45cdBQjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 dikkatimi çekti spartacus çift kılıcla dövüsüyordu, son 4 bölüm falan 1h+shield a gecti yetemedi yeni spartacus galiba çift kılıca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 mira üzüldüm lan miraya, kazulet falandı ama o da can abi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gannicus tam bir şölen adamı. Resmen salyalarım aktı onun Mısırlı'yı katlettiği sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 doctore dayı kılıcı yiyince agır küfür ettim dedim yeter bu sezonda cektırmedıgınız acı kalmadı adama ii öldürdüler bari en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ASHUR REYİZZZZ!!!!!! kalbimizdesin http://i.imgur.com/PccmO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 sahada en çok işi gannicus yapıyor kim ne derse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 "Tatar Ramazan" said: Oenomaus ve Gannicus'un kaderi Yaralanan Oenomaus bence kısa süre sonra daha ağır yaralarla hakkın rahmetine kavuşacak, ölürken de Gannicus'a seni affettim gardaş diyecek, bunun üzerine Gannicus rage olup katliam yapacak, ama kısa süre sonra o da dalga dalga gelen düşman tarafından biçilcek. Fix kardeşlik senaryosu olarak bundan farklı bişi çıkacağını düşünmüyorum. aquila said: 3u birlikte romayi yikip, kendi imparatorluklarini kurucaklar. copry said: yakın zamanda ölemez çünkü tarihte daha çooook savaşıyo spartacusun yanıında. Ama en sonunda öyle olabilir cetoritto said: son ana kadar kalacak 4 karakter var...spartacus, crixus, onemaus, preator. gerisi her an gidebilir bu dizide. el cevab; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Spoiler Bölüm çok iyiydi ama ashur'u pek sevmesem de böyle ölmemeliydi bence.Oenomaus da aynı şekilde.Adam spartacus ile crixus'ı aynı anda dövüyodu , son bölümlerde ise iyice nub yapmışlardı onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yalnız cidden doctore reyizi çok harcadılar be, önümüzdeki sezonda gannicusla brolukta çığır açıp last stand tadında bi dövüş sırasında beraber ölselerdi man tears dökülürdü şarıl şarıl, şimdi anca "ha? noldu şimdi?" dedim kaldım hatta şöyle oldum http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/431473_10150597646741778_318898231777_9034085_260411531_n.jpg ama mira'nın ölümü yerinde oldu mesela çok baymıştı o ashur da gidiciydi bariz, zaten glaber ve çevresindekiler komple gitti resmen temiz bi sayfa açtılar eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 SSK primleri yüzünden adamlarla takışıp dizinin cast ajansını değiştirmişler, başka açıklaması olamaz bu kadar ölümün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gannicus adam tae kwondo cu.bandae tollyo suna ölürüng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar