Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Ashur günümüzde yaşasaydı borsa milyarderi olurdu, adam hep doğru ata oynuyor lol
artı suriyeli falan diyolar ama bence yahudi kendisi paraya olan sevgisinden ve becerisinden de belli zaten

Asur suriyeli ve ilginçtir ki asurlular bugun suriyenin oldugu bolgede zamanında yaşamış yahudi bir toplum yanlış bilmiyorsam. Yani bir bağ ihtimali var birazda olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

"Tatar Ramazan" said:

Ashur günümüzde yaşasaydı borsa milyarderi olurdu, adam hep doğru ata oynuyor lol
artı suriyeli falan diyolar ama bence yahudi kendisi paraya olan sevgisinden ve becerisinden de belli zaten

Asur suriyeli ve ilginçtir ki asurlular bugun suriyenin oldugu bolgede zamanında yaşamış yahudi bir toplum yanlış bilmiyorsam. Yani bir bağ ihtimali var birazda olsa.

Suriye'de Yahudi kommuniteleri de vardır illa ki ama o sırada çoğunlukla Arami ve Asurlulardan (Süryaniler) meydana geliyorlardı ve ikisi de Yahudi değildi. Süryaniler bugün Hıristiyanlar, eskiden Türkiye'de de varlardı ama şimdi çok az kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

O yüzden ihtimali düşük tuttum biraz dedim :D hani uzak bir ihtimal biliyorum ama öyle bir ihtimal var sonuçta aynı toplumdan gelıyorlar ve suriyede ki asur ve bızım adamın suriyeli ashur olması falandan bir olay olabilir diyerek söyledim. Karakterine bakacak olursak var bir illuminati origins durumu :D
Sosyal ağlarda paylaş

finale

sinirlerim bozuldu final de,ashur'ın öleceği belliydi ama bu kadar ucuzunu beklemiyordum...Oenomaus öldü,mısırlı öldürdü adamın dizide tek bir dialogu yok adamı kral yaptılar.tarihe göre alayı ölüyor tamam bu şekil olmamalı.

mira öldü ama ondan daha beteri naeivia hala hayatta offf tam bir hayal kırıklığı oldu bu bölüm,savaş sahneleri filan neydi öyle.bu adamlar tarihi filan sıçıp bıraktılar,varinius da öldürdüler(ha beyni erimeyip twoface şekli olarak döndüreceklerse orasını bilemicem)

(td)(td)(td)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...