Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 son bolumle beraber feci toparlandi dizi, 1-2 bolum daha bu kivamda giderse aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bölüm 5 Ulan dalaverelere bulaşmamış bir Glaber vardı o da sonunda oyun çevirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 abi yeni naevyanın çirkinliği normal. bakın madenler ne hale getiriyo adamı mesajı vermek istemişler net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yalnız son bölümde neyviya bana çok çirkin gelmedi ama kesinlikle ağlamaması lazım, bi anda ucubeye dönüyor kadın ağlayınca bi de kaşları çok şekilsiz, halbuki bi rihanna kaşı koysalar onu da arzular herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 5. bölüm Rhaskosa üzüldüm ben, negzel sarışın çıtırı da götürmeye başlamıştı. Ayrıca Glaber kesin spartaküsün ikinci karıyı da pandikleyecek ahanda buraya yazıyorum. Bide şimdi Ashur zeynaya ihanet mi etti emin olamadım. İlk sezon gibi sonradan toparlıyor, bide slowmotionları atsalar tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 axedice said: 5. bölüm Rhaskosa üzüldüm ben, negzel sarışın çıtırı da götürmeye başlamıştı. Ayrıca Glaber kesin spartaküsün ikinci karıyı da pandikleyecek ahanda buraya yazıyorum. Bide şimdi Ashur zeynaya ihanet mi etti emin olamadım. İlk sezon gibi sonradan toparlıyor, bide slowmotionları atsalar tam olacak. bence ashur zeynayı düdüklicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ihanet değil de göt korkusu yüzünden başka bi şekildee problemi çözmek istemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 baya iyiydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ashur ile lucretia ortak çalışıyor ya. ashur ihanet falan etmedi yani lucretia'ya. Ilithyia'nın Glaber'dan ayrılmasını istemiyor işte. Ayrılırlarsa Glaber'a yol gözükecek bu sefer Lucretia kontrolü kaybedecek. İskender Evrenesoğlu gibi kadın Lucretia. İbret alıp ibret veriyor sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ashu reyisin olur olmaz yerlerde sırıtışları çok iyi ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 abi Ashur'da arenaya gidecekti bi şekilde ya. Böyle Crixus'la göz göze geleceklerdi sonra topukları götüne çarpa çarpa kaçacaktı Ashur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çok iyiydi ya bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bu bölüm cidden iyiydi senaryo kopardı olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 baya guzel bolumdu...bence; Ashur + Gannicus'un dusurdugu ahsap kilic = ultimate trollol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bana o arenanın çöktüğü sahneler çok kolpa, çok basit geldi, insanları windows 98 masaüstü efektleri ile bir anda löp diye düşürmeleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Cokme efekti tirt ti, bende katiliyorum yukaridaki yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 karamürselidelihamdi said: Oh be fatih ürek kılıklı dallama öldü. kodumun parlagi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 onemous düşerken tek kılıç vardı gannicusta saniyede geçmeden 2 oldu tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 glaber yatsin kalksin dua etsin spartacuse su anda, lucratia nin yaptigi planin bir boka yarama ihtimali yoktu ki.. salak sacma bir plandi o. glaber ile esinin yaptigi son konusma ortada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Hahahahahahahaha gecen bölüm sonunda arenada rhaskos ölecek demedim mi lan ? Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bolumu izledikten sonra su spoiler icindeki gibi mi hissettin gercekten ? sagliksiz olabilirsin :) ya da kucuk seylerden manyakcasina mutlu olabiliyorsun ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Cystein said: Hahahahahahahaha gecen bölüm sonunda arenada rhaskos ölecek demedim mi lan ? Zaaaaaaa olm onu anlamayan mı var zaten en ideal aday o ölmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sex sahnesine slow motion koydular apaçi gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar