Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Webrip kötü değil de, beğenmedim lan. Yeni spartacus olmamış, eğreti duruyor. Paso kadınların kendi aralarında çevirdikleri entrikayı izliyoruz. Oha karıdaki akla bak diye diye türk dizisinden farkı kalmadı sdf. Birinci ikinci sezon gibi epic hissettirmiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 İzleyip geçtim, yeni spartacus harbi fıs ya. 3 kollu, demir pençeli olsa bile diğer elemanların yanında sönük durur bence. seppia dan da bi cacık olmaz,çirkin. Niye bu kadar sükse yaptı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bi önceki mesajı atarken hd versiyonu yoktu, gün içinde upload etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Tenekeadam said: Beyler su dakikadan sonra ben Glaberin tarafındayım. Katılıyorum Glaber reis kadar iyi bir adam yok dizide, Glaber for Emperor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 glaber kessin hrpsini bitsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 snuff oldu dizi iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 baya bayık bu sezon. ben zorla izliyorum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 dün ilk bölümünü izledim, o baştaki dövüş sahnesi o kadar kötüydü ki güldürdü devamı da eh işte "şimdi nolcak acaba" diye izledim üşüyoruz andy reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 andy ile alaksi yok, bu kadar degisemez dizi bir oyuncu cikinca, yonetmen senarist vs de mi degismis anlamadim ki. spartacus rolunu ustlenen arkadas tamam yetersiz ama dizinin elle tutulur bir tek yani yok be. eskiden sex sahnesi olsun , iskence sahneleri olsun, dovus sahneleri olsun, ne bilim her ani superdi. simdi kusacak gibi oluyorum ya. gereksiz iskence bolumleri, sacma sapan dovusler, garip agir cekimler, bir suru visne suyu kusmalar falan. andy eksikligi var ama su yazdiklarimin onunla alakasi yok. resmen tum set degismis sanki. hani andy olsa ve dizi gene su halde olsa gene ayni seyleri yazardim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Benim de izleyesim gelmiyor valla, bölümlerin ortasında canım sıkılıyor, yarım yarım 2şer parça olarak izledim hepsini lol Ayrıca yeni eleman çok tıfıl duruyor oyunculuğunu geçtim tip olarak bile faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Kanuni said: andy ile alaksi yok, bu kadar degisemez dizi bir oyuncu cikinca, yonetmen senarist vs de mi degismis anlamadim ki. andy reyisi sembol olarak kullandım eski ve güzel olan her şey adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sahsen ben andy yok diye ilk bolumleri begenmedigimi yazmistim, yanilgimi duzelttim kendimce. senin andy deyisinden sonra aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 slomoyu bol bulmuslar heralde, normal hareketlere de yapicaklar yakinda, bardagi alicak adam agzina gotururken slowa gecicek, tam icicek hizlanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 akila doğru demiş. o kurbağa zıplayış sahnesi nedir öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şu slow motiondan vazgeçmezlerse harbiden ana bacı kufur edicem facebuk sayfasında 1 sahnede olurda arkadaş 3 saniyede bi devamlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Naevia'nın yaralananlara doğru yaklaşma sahneleri hayattan soğuttu. Çirkin ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abi neden kimse Nasir'in böğürmesine takılmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ahaha evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yeni naevia'nın tip tam bi crack whore ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427331_10150676119086147_66533446146_11743623_149750730_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Gannicus, fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 spartacus sahneleri çok sıkıyor, haneyi gösterseler yeter sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 cok fasadas gidiyor, deyim yerinde ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 naevia dunyalar cirkini ya, bu ne rezillik. domina bi kiyak cekicek galiba bizim cocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar