Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Webrip kötü değil de, beğenmedim lan.

Yeni spartacus olmamış, eğreti duruyor.

Paso kadınların kendi aralarında çevirdikleri entrikayı izliyoruz. Oha karıdaki akla bak diye diye türk dizisinden farkı kalmadı sdf.

Birinci ikinci sezon gibi epic hissettirmiyor dizi.
Mesaj tarihi:
İzleyip geçtim, yeni spartacus harbi fıs ya. 3 kollu, demir pençeli olsa bile diğer elemanların yanında sönük durur bence.
seppia dan da bi cacık olmaz,çirkin. Niye bu kadar sükse yaptı anlamadım.
Mesaj tarihi:
dün ilk bölümünü izledim, o baştaki dövüş sahnesi o kadar kötüydü ki güldürdü

devamı da eh işte "şimdi nolcak acaba" diye izledim

üşüyoruz andy reyis
Mesaj tarihi:
andy ile alaksi yok, bu kadar degisemez dizi bir oyuncu cikinca, yonetmen senarist vs de mi degismis anlamadim ki.

spartacus rolunu ustlenen arkadas tamam yetersiz ama dizinin elle tutulur bir tek yani yok be.

eskiden sex sahnesi olsun , iskence sahneleri olsun, dovus sahneleri olsun, ne bilim her ani superdi. simdi kusacak gibi oluyorum ya. gereksiz iskence bolumleri, sacma sapan dovusler, garip agir cekimler, bir suru visne suyu kusmalar falan.

andy eksikligi var ama su yazdiklarimin onunla alakasi yok. resmen tum set degismis sanki. hani andy olsa ve dizi gene su halde olsa gene ayni seyleri yazardim herhalde.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

andy ile alaksi yok, bu kadar degisemez dizi bir oyuncu cikinca, yonetmen senarist vs de mi degismis anlamadim ki.

andy reyisi sembol olarak kullandım
eski ve güzel olan her şey adına
Mesaj tarihi:
şu slow motiondan vazgeçmezlerse harbiden ana bacı kufur edicem facebuk sayfasında

1 sahnede olurda arkadaş 3 saniyede bi devamlı olmaz
  • Yeni Oluştur...