cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fil dişi fil dişi, panik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bak fil dişi de olabilir evet. Ben plastiği tercih ediyorum, ama fildişini de denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jel dildo en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fildişi kırılır fildişi daha riskli sdfuhsdu fildişi dedigin nedir adamın kıçında kalıverir vallahi.. o bölümde kesinlikle tahta degil o ya plastik belli yani esnemesinde kadın yürürken.. oturduk neyi muhabbetini yapıyoruz ya sudhfsuafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hangisini tavsiye ediyosunuz şimdi ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 daha ne kadar gidecek merak ediyoruz :) .. bölümle ilgili düşüncem; cinsellik ve şiddet sahneleri bu dizide dikkat çeken unsurdu. ilk bölüm diye suyunu çıkarmışlar."anammm" diye tedirgin olduğum sahneler oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Eternal nelere takılıyorsun öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Eksik var ama Vengeance in baslangici Blood & Sand in baslangicina gore daha iyi. Bana eski Spartacus un devamindan ziyade yeni bir dizi gibi geldi. En az 3 bolum sans vermek lazim. Blood&Sand inde ilk bolumleri de pek matah degildi. Kavga & Meme ikilisi icin izlendi. Kanimca Seppia yi kardesi goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 axedice said: Bak fil dişi de olabilir evet. Ben plastiği tercih ediyorum, ama fildişini de denemek isterim. http://i.imgur.com/N1O0M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Gallant said: Kanimca Seppia yi kardesi goturuyor. Böle planlamışlar aslında ama Game of Thrones'ta da aynı olay olunca vazgeçmişler diye açıklamıştı bi senarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Gallant said: Kanimca Seppia yi kardesi goturuyor. biri götürsünde oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmandumrul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dallas mübarek .>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yeni spartacus hic olmamis cok kasiyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 küheylan said: Gallant said: Kanimca Seppia yi kardesi goturuyor. biri götürsünde oh yes. http://celebritybreasts.tumblr.com/post/11107315887/hanna-mangan-lawrence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Spartacus te daha estetik sekilde gosterirler dibimiz duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 seks yoktu la bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 hangi bölümde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 çıktımı la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 İlk bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 güzeldi ya ben sevdim. tabi gözler ister istemez Andy reisi arıyor. Ashur'da dahil olur ilerleyen bölümlerde oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2. bölümde geliyor ashur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 AtlaraFisildayan said: küheylan said: Gallant said: Kanimca Seppia yi kardesi goturuyor. biri götürsünde oh yes. http://celebritybreasts.tumblr.com/post/11107315887/hanna-mangan-lawrencememeler kötüymüş. Ama sorun degil. Starz şarap marap döker guzel bir sekilde sunar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi çok kötü hale gelmiş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Evet ya ne öyle seks ve kan dizisi haline gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Az önce izledim ben de ilk bölümü. Fena değildi, yeni Spartacus'ü de çok yadırgamadım. Sadece karakterler dağınık vaziyette bulunduğu için bir kaç bölüm konunun toparlanmasını bekleyeceğiz. Tek dileğim Roma'ya karşı başkaldırışı karıya kıza bağlamasınlar, özgürlük filan diye çemkirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar