xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Çok meh çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bolumun kalitesi mi goruntu kalitesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ben de bölümü pek beğenmedim, son 5-10 dakkasında nerdeyse uyuya kalacaktım hatta. Bi de yeni elemanda ölenin karizma kesinlikle yok, bi kere çok yaş farkları var, sanki Battalgazi'nin oğlu gibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 beklentilerin altında oldu ama beğendim ben biraz daha iyi yapılabilirdi yeni elemana daha ısınamadık zamanla alışırız ona ama bi andy değil ya üşüyoruz andy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Yeni heriften dolayı izleyesim gelmiyo. 13 dakika zor dayandım ya üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 mira nın nesini beğenmiyorsunuz bende onu anlamıyorum. bölümüde sevemedim. gece uykulu izledim kafam pek yerinde değildi. belkide ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 heh spartacus sonunda kaslı yağlanmış seksi gladyatör dramasından marx'ın kahramanı temasına geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Arma said: mira nın nesini beğenmiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Not enough curves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 no curves at all :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www2.pictures.gi.zimbio.com/TV+Week+Logies+2009+Nominations+mfMQbtie_Zvl.jpg Blood And Sand'in de ilk bölümleri sıkıcı idi, hikaye oturdukça eğlenicez bence yine. lukreyşanın bölüme girişini çok iyi yapmışlar da, havada kalan bir ton şey var. hepsini teker teker güzel oturtmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kısa zamanda yeni herifi nası bulk hale getircekler diyordum, düşündüğüm gibi zayıf çıktı (td) üşüyoruz andy reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 xunn said: Arma said: mira nın nesini beğenmiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Not enough curves. yeter yeter. ne biliyim böyle hafif çillide bir yüzü var. benim çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 valla ben andye bile blood and sandin sonlarına doğru zor alışmıştım.tam alışmışken gidince olmadı tabi.bu elemanada alışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 15 dakika izleyip 2-3 saat ara vererek falan izledim diziyi. Beğenmedim ilk bölümü. Crixus bile Spartacus'tan daha iyi. Adam role hiç yakışmamış ve bence kötü bi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Spartacus: Blood and Sand'in ilk sezonu da ilk 3 bölüm baya kötüydü, ortalara doğru efsaneleşti. Andy Whitfield (Kirk Douglas'tan sonra) Spartaküs denince akla gelen isim olduğu için yeni adam gözünüze batıyor sanırım. Bence kötü değil adam, zamanla gözümüz buna da alışır. Bir de Andy'de daha neşeli bir surat vardı, bu adam biraz fazla sert o yüzden de beğenmemiş olabilirsiniz. Bölüm olarak da başlangıç için yine idare eder bir bölümdü bence. 12-13 lejyoneri sıraya dizen Spartaküs'ün burada Glaber karşısında ezik kalması biraz saçma geldi bana. PVP allahı modundaki adam dandik Glaber'ın anca kolunu kesebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Spoiler Glaberda zaten ufak çocuktu. Adam senatoya falan girecek kapasitede başarılı bir komutan öyle öldürdügü adamlar gibi tırt degil. O ikisi arasında ki pvp tırt geçmiş olabilir ama spartacuste glaberda kılıç ustası adamlar diger etrafta ki herkese nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya bir de kimse takılmamış şu olaya. Lucretia'nın karnındaki yara dikiliydi. Kim dikti onu? Glaber ve adamları dikmiş olamaz o kadının o kadar uzun süre açık kılıç yarası ile canlı kalması imkansız. Yara açıldıktan kısa süre sonra biri dikmiş belli.. ASHUUUUUUUUUUUUUUUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 spartacus vs glaber abi bi de slow mo diye pek belli olmuyo ama glaber vs spartacus direkt 10 saniye falan sürdü normal süre olarak. 2-3 swing oldu o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aket-Atum said: ya bir de kimse takılmamış şu olaya. Lucretia'nın karnındaki yara dikiliydi. Kim dikti onu? Glaber ve adamları dikmiş olamaz o kadının o kadar uzun süre açık kılıç yarası ile canlı kalması imkansız. Yara açıldıktan kısa süre sonra biri dikmiş belli.. ASHUUUUUUUUUUUUUUUR! abi zaten kadında bi gizemler, bi üç harflilik falan var artık yani o dediğin bişi sayılmaz biri yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Yok lan karının bir gizemi standart şizofren gibi birşey olmuş işte orada ölü eti yiye yiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 spartacus'un gözleri neden sürmeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 seppia güzelmiş.inşallah daha ön plana çıkar, sonraki bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 daha ön plana çıkar... suuuuree daha ön plana çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Abi konuda açıkta kalan bir dünya yer var, nasıl bağlayacaklarını bilememişler bence ama bir kere bağlansın sonra güzel olur gibi geliyor 2-3 bölümden sonra eski havasına girer bence. Ama Gods of Arena kalitesini yakalayabileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar