di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Update'ler tamamen kapali olmasina ragmen dun laptop'im otomatik update etti kendini. Micros~1'un kafasina estikce yaptigi rutin kontrollerden olsa gerek. Korsancilari bi yoklayayim bakayim dedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adamlar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Geenlerde bana da yaptı aynısını, üstelik daha önceden indirme dediğim 7-8 kadar upgrade'i dahi yapmış. Tek tek bulup sildim hepsini sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Privacy hede hodo muhabbetinden dolayi yaptigi sey bir cok ulkede yasa disi diye biliyorum. Kimse kucaga oturtmadi mi daha bu adamlari bu yaptiklarindan oturu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vardır çıkar yolu eula tarzı bişeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hold on... Adamların yaptığı programı korsan olarak kullanıp bir de update yoluyla bunu tespit etmeleri privacy ihlali mi diyorsunuz? Sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayır adamların zorla hazırdaki tüm updateleri kurdurmasına ihlal diyoruz. amaçları doğru ama esas araçları sesli güldürmeli seni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Korsan kullanımdan kimse bahsetmemiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Korsan olduğunu nerden çıkartıyorsun. Korsana sonuna kadar karşıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konunun ilk mesajında "korsancıları yoklamaktan" bahsedildiği için öyle dedim. Eğer korsan değilse Windows larınız, update in ne zararı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ne zarari war mesela soliyim laptop ses kartim yeni driverlari yukleyince calismiyo acak 2007 seneside yapimis orjinal driverlar war onlarla calisiyo mesela bi ornek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 quixef said: Hold on... Adamların yaptığı programı korsan olarak kullanıp bir de update yoluyla bunu tespit etmeleri privacy ihlali mi diyorsunuz? Sesli güldüm. Ahaha ben daha sesli guldum. Benim kontrolumdeki bir sistemde kendi ellerimle kapattigim seyler benim bilgim haricinde aciliyorsa ben nasil guveneyim o sisteme ? Sadece end-user'i degil, sunucu ayagi falan da boyle bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 quixef said: Konunun ilk mesajında "korsancıları yoklamaktan" bahsedildiği için öyle dedim. Eğer korsan değilse Windows larınız, update in ne zararı var? Daha guncel olmasi daha guvenli oldugu anlamina gelmiyor. Eskiden calisan seyi daha iyi calistiracagi ya da bozmayacagi anlamina da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Biri SP1 mi yükledi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 cm calısmıyor mesela bende hala 2005 model update ile gezıyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kullanim kosullarini okuyun isletim sistemi kurarken. isletim sistemine update yaparlarken bir nevi hackerlara sistem aciklarini gostermis oluyorlar mesela update su sekilde ise (Salliyorum direk); 3535 portundan windowsa sizildigini gorduk, bu yama bunu kapatir. bunu goren hacker arkadaslar direk windowslara bu porttan saldircak, sonra kredi kartlarim calindi diye aglarsiniz. bu yuzden kimi yamalar vardirki yuklemek zorundasin microsoft bunun sorumlulugunu almak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Micros~1 o sorumlulugu almamak icin update ayarlarini yapmayi sana birakmistir. Haliyle ben bu isi tek tek takip etme taraftari oldugumdan bana sormadan bir sey yukleme dedim. Ama micros~1 urunu ne yapti ? Direkt automatic update'i acti ve ne kadar gereksiz yama varsa hepsini uyguladi. Iste bu noktada buna sebep olan adamin agzinin ustune, medyum memo'nun keto'ya caktigi gibi cakmak en dogal hakkimdir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 migros diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya yine fanboy gibi girisiyorum ama o kadar sacma bir baslik ki yarabbim. eger updateleri kapattiysan, sadece onemli security updateler bu sekilde push ediliyor. 40 yilin basinda olan bi olay, hyper-v kurulu olan server 2k8 gibi sistemlerde de oldugu yok, son kullanici urunu olan windowslarda oluyor sadece. eger kirk yilin basinda olan kritik bi update icin bile bilgisayarinin kapanmasina tahammulun yoksa / o derece kritik bi is yapiyorsan, gidip win7 kurman senin hatan server kurman lazim zaten. security update > all, olmasi gereken bu zaten. zaten hayrina dagitmiyorlar windows'u, gider mac alir veya linux kurarsin memnun degilsen. hayir bilgisayarin internete bagli, o yama olmasa da sistemin zarar gorse bu sefer de thread acicaksin ve buyuk ihtimalle baslik da ayni olucak. O yuzune yuzune vurucan dedigin adamlarin her birinde de senin defalarca yuzune vurucak kadar operating systems bilgisi var. Yuz milyonlarca insana ulasan bi projede calismak nasil bisey bi fikrin var mi allaskina? En ufak sorun bile milyonlari etkiler, her zaman memnun edemeyecegin insanlar olacagindan en ufak degisiklik bile milyonlari mutsuz eder. Sen de her ihtimali ortaya koyup en dogru olduguna inandigini yaparsin. bu update zorlamasi da bunun gibi bisey. IT sektorunde biri olarak bunu kolayca dusunebilmen lazim aslinda ama iste internet aleminde cool olmanin sartlarinin basinda genis kullanimli servisleri elestirmek geliyor, M$ olsun micros~ olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 off penth feci duygusal mesajlar yazıyosun microsoft konularına cidden yani ultrabilirkişi olarak her şeyi mantıklı mantıklı da açıklayabilirsin ama olmuyor kayışın kopuyo resmen. son paragrafı okuyamadım o derece *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bunlarin hepsi senin iyiligin icin, microsa kalbini ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oha kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Zaybird said: migros diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar