Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük korkularınıs

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Merakt ettim paticiklerin korkuları nelerdir diye :D benim en büyük korkularım 1. si Bir gün kendim gibi davranamıycam hayat böyle sürüklüyor bu günün gelmesi 2. si bir insanı incitmek (ruhsal açıdan) sizinkiler ne acaba ?[signature][hline]Msn : [email protected]
- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...

Sosyal ağlarda paylaş

bu topicin 2 veya 3. kes acıldıgını görmek (nitekim gercekle$ti)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu konu daha önce açılmamış ama korku nedir diye konular açılmış onlarlada bu konunun ilgisi yok sayın pyro[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

[Bu mesaj Bellow tarafından 03 Eylül 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evde yannızken içerden gelen tıkırtılar... ve abzı geceler evde su içmeye tuvalete fln kalktığımda kapıyı açtığımda karşımda ters ayaklı bir cinin çikmasıdır heralde[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani böyle bazı aletler vardırya binersin böyle tren gibidir yükseklere falan çıkar sonra oradan hızla iner ondan çok korkarım. Yüksekten korkmamın bunda payı var :). Karanlık ve boş mekanlardan korkarım.[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Sosyal ağlarda paylaş

Korktugum sey : korktugum seydir :P[signature][hline][spo1=Ah şu şerefsiz pk'lar :P]Cove'un önüne 3 pk gelir. Bizi çekerler biz beş kişiyiz. Cove kapısına wall atılır. Dışarda kalanlar sizlere ömür :P . Diyeceksiniz 3 pk'cık nasıl keser 5 maviyi ... 3 kişi değiller ki arkadan destek olarak 10 kişi falan daha gelior :) :P
Ama helal olsun. Her seferinde artılı seti kaptırıos heriflere :)[/spo]
Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi
xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee
Sosyal ağlarda paylaş

Ara sıra geceleri yatmadan önce yakınlarıma benim yüzünden birşeyler olduğunu görürüm.İşte bundan gerçekten korkuyorum.Çok gıcık bir olay.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...