Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Sorum bu, Tercihen Kızılay çevresi veyahut Tunalı-esat taraflarında olması tercihimdir. Tabi kalacak insan öğrenci olduğundan lokasyonun yanında fiyatta çok önem arz ediyor. ha şurası idare ederdir fiyatıda uygundur dedigini bölgelerde bir pansiyon varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bi arkdaaşım büyük ersan otel mi ne var orda kalmıştı fena değil diyordu. Fiyatlarını bilmiorum ama 2 ya da 3 yıldızlı bi otel. Kızılayın göbeğinde, 40-50 liradır geceliği diye düşünüyorum.. Bi bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hms bir bakayım. Bunun dışında ipleyipte okuyan bir Ankaralı pati çıkmadı iyi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi edirnede uyduruk 2 yıldız otel 100 liraydı, 50 liraya kızılayda bulursan direk atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bide dikkat et sanada birisi atlayabilir 50 tl lik otelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Soimyr said: Hms bir bakayım. Bunun dışında ipleyipte okuyan bir Ankaralı pati çıkmadı iyi mi :) ipleyip de okuduk da hesaplı pansiyon bilmiyoruz ki. kızılayın ortasında pahalı olur da, büyük ersana gidip hiç sormadım fiyat. ankara dışından gelenler genelde misafirhanede kalıyor benim tanıdıklarımdan. ya da hilton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Arkadaşın hiltona verecek parası olsa zaten ne güzel, benim eve 2 adım yer :) Şu anda ailem ziyarete geldiginde ev %120 dolu olmasa zaten hiç pansiyon aramayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Takav a dışarıdan alım yapıyorlar mı bi sorayım orası da diğer yerlere göre daha uygun olur. Bahçelide ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Soimyr said: Arkadaşın hiltona verecek parası olsa zaten ne güzel, benim eve 2 adım yer e tamam o zaman iplemiyorsunuz deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 wastyrx said: Takav a dışarıdan alım yapıyorlar mı bi sorayım orası da diğer yerlere göre daha uygun olur. Bahçelide ama ı-ıh almıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ulusa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar