Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Crematorium said: 1.5 golddan derileriniz alınır. Kurban derilerinizi thkya bağışlamayın bana satın karlı çıkın. kaç tane lazım sana az bişey var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kaç tane varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 3 tane var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 4gp veririm 3üne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 5 e anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1 deri daha bul 6 veriyim herkes mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olm hala oynuyonuz mu ya ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 crema bekliyorum britbankın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1 ingota 8 gold komikmiş akcfasmlxasx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam hayal dünyasında rahatsız etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam nebulacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 miner karakterlerinizin adı ne haraslamıyım hırsızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Aluriel said: 5 etmiyor lan yada benim matematiğim yetemiyor o hesaba canım arkadaşım birşey çıkmasına gerek yok. yazımda söylemek istediğim istenilen 1-2 gold değerinde satarsam ben zarara gireceğim. kite ile karlı olucam. fakat 1 ingot = 5 gold değerinde satarsam kitenin vereceği paradanda fazla kazanacağım. olay bu. yani benim imkanlarımdan fazlasını kazanmak. ticaret de bu değilmidir lan zaten. ben sattığımın karşılığının fazlasını kendim yapacaksam ticarete ne gerek var dimi. bu arada biliyorum piyasa ortalamasını 1.5 gold olduğunu. benim satışım parası olupta acil ingot ihtiyacı olan elemanlara hitap ediyor. elbet bana döneceksiniz sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tamam beyler uzatmayın ya değmez yani 1 ingot için kavga etmek ayıp günah koca koca adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit hakli, 3un 5in hesabini yapmayin, kendi aramizda para mevzusu olmasin, hayrina verin malzemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olm ben kendimden ayrı 4 nüfus besliyorum adamların masrafı bitmiyoki birisi bandaj istiyo birisi reg istiyo diğeri para istiyo olm yeter bitti kuruttunuz diyorum "KURU AK BİZENE" siyolar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senin isin de zor kardes, ben de ekmegimi toprak canavarlarindan cikartiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dalinca crim olmama olayi nasil ya, partide olunca degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Partydede krim oluyosun ama olmamak icin bi olay var orcuna sor bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gz dışına çık dummy ile, dummyi saldırt kendine durdur. Arada tokatlamaya devam et asıl charınla, 2 dakika sonra global crimi geçiyor dummynin ama sana crim kalıyor. Sen vurdukça sana crimi refresleniyo, sokuyosun gzye başlıyosun tokatlamaya misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 amaan urasilmaz, gider toprak doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Şimdi dummy char yarattık diyelim resçi'ye :p gidip orada dövücem bu dummyi ölünce macro ile reslenecek ben yine dövücem bu yine reslenecek nasıl yaparız bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 inatla heal kasmak istemiyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bandaj falan zahmetli iş şimdi mage için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar