Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 int gelmiyor ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Arms lorela güzel str geliyo, intte magery kasarken sular seller gibi geliyo ama spirit speak veya evayıda deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu şapka giy çıkar meditation yap olayını deniyorum ama yok gelen giden. spirit speakle de gelmemişti. eva deneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kermit said: Xaenin said: 5 dakikaya krallar belli olacak galiba. Yarına kermit exiled olmazsa ben de ne olayım. beni exile edecek adam daha anasının karnından doğmadı Crematorium said: aslanparçası öldü :( 2 saat zor dayanmışsınız lan neyse 2 saat kasmışsınız hiç değilse ahksgd Oyuna girince bizi report mu ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne reportu lan kime etmişim noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 3 killim vardı 4 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben sabah uykulu gözlerle nicke falan bakmadan okumadan bişiye tıkladım omuymuş hahaha pkmı oldun lan yoksa ajdghas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 1 kill kaldı pklığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bomzis lütfen sorj ile iletişime geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arms lore ile güzel str gelmiş. 4-5 saatte 10 artmış 70 olmuşum. intte belli bi yerde takılıyor bence şu an benim 51 daha artmıyor nedense akşam yine macro deneyeceğim. Stat kasıcam diye bütün gereksiz skilleri 65 yaptım =) ölülerle konuşma yeteneğimi geliştiricem. Çok karizmatik bi ses geliyor durduk yere:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yeni acc yeni charla döndüm (eski charla tam 5 saat oynamıştım temiz bi sayfa açtım o yüzden) healing anatomy verdim ilk skill'leri bisürü bandajım oldu, şimdi napiym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi asıl oynucağın karakteri healing resist açıcaksın, sonra karakterine bandaj için öle karakter açabilirsin. yanlış anlamışın olayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 açarken direk warrior açınca 100 bandaj geliodu abi ztn :) heal anat başka charlardan toplardın bandaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tamam o zaman 2. charı açıyorum şimdi healing resist sonra napiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Saeros said: tamam o zaman 2. charı açıyorum şimdi healing resist sonra napiym 65 civarı weapon skille kadar box yapcak birini bul sonra shamede earth ele kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dusuncelihayvan said: bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :( bi mobun hpsinin çoğunu baska biri götürdüyse ve sen lootlarsan crim olursun. ceset mavi gözükür bu durumda. mavi oldugunu gormesen de cesedi açınca solda yazar lootlarsan crim olursun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 shame'e nasıl gideriz sorusunu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet 2011'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sagda solda evleri gezin bir sürüsünün içinde rune-runebook oluyo. brit moongate in oralarda var bi tane, bi tane de moonglowda bi towerda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya oyuniçi macrolarıyla sorun yaşıyorum nedense cast spell: lightining 3'e atıyorum last spell, last target 4'e atıyorum 4ü kullanmak istediğimde have not spell diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kitabında o spell yok demekki, eğer 3de cast edip sonra 4e bastığında bu hatayı alıyorsan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ama var işte. lightining için bu hatayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tam 16 saat stat makrosuna bıraktım, 4 str, 4 dex geliştirmişim. seviyorum artık bu serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu an oynayan yok mu yahu? brit limanda anatomy ve eva int kasıyorum. nick tokatci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar