Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

Xaenin said:

5 dakikaya krallar belli olacak galiba. Yarına kermit exiled olmazsa ben de ne olayım.

beni exile edecek adam daha anasının karnından doğmadı
Crematorium said:

aslanparçası öldü :(

2 saat zor dayanmışsınız lan
neyse 2 saat kasmışsınız hiç değilse ahksgd

Oyuna girince bizi report mu ettin?
Mesaj tarihi:
arms lore ile güzel str gelmiş. 4-5 saatte 10 artmış 70 olmuşum.
intte belli bi yerde takılıyor bence şu an benim 51 daha artmıyor nedense akşam yine macro deneyeceğim. Stat kasıcam diye bütün gereksiz skilleri 65 yaptım =)
ölülerle konuşma yeteneğimi geliştiricem. Çok karizmatik bi ses geliyor durduk yere:p
Mesaj tarihi:
yeni acc yeni charla döndüm (eski charla tam 5 saat oynamıştım temiz bi sayfa açtım o yüzden)
healing anatomy verdim ilk skill'leri bisürü bandajım oldu, şimdi napiym?
Mesaj tarihi:
abi asıl oynucağın karakteri healing resist açıcaksın, sonra karakterine bandaj için öle karakter açabilirsin. yanlış anlamışın olayı sdf
Mesaj tarihi:
bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :(
Mesaj tarihi:
Saeros said:

tamam o zaman 2. charı açıyorum şimdi healing resist

sonra napiym

65 civarı weapon skille kadar box yapcak birini bul sonra shamede earth ele kes
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :(

bi mobun hpsinin çoğunu baska biri götürdüyse ve sen lootlarsan crim olursun. ceset mavi gözükür bu durumda. mavi oldugunu gormesen de cesedi açınca solda yazar lootlarsan crim olursun diye.
Mesaj tarihi:
sagda solda evleri gezin bir sürüsünün içinde rune-runebook oluyo. brit moongate in oralarda var bi tane, bi tane de moonglowda bi towerda var
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...