Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Xaenin said:

5 dakikaya krallar belli olacak galiba. Yarına kermit exiled olmazsa ben de ne olayım.

beni exile edecek adam daha anasının karnından doğmadı
Crematorium said:

aslanparçası öldü :(

2 saat zor dayanmışsınız lan
neyse 2 saat kasmışsınız hiç değilse ahksgd

Oyuna girince bizi report mu ettin?
Sosyal ağlarda paylaş

arms lore ile güzel str gelmiş. 4-5 saatte 10 artmış 70 olmuşum.
intte belli bi yerde takılıyor bence şu an benim 51 daha artmıyor nedense akşam yine macro deneyeceğim. Stat kasıcam diye bütün gereksiz skilleri 65 yaptım =)
ölülerle konuşma yeteneğimi geliştiricem. Çok karizmatik bi ses geliyor durduk yere:p
Sosyal ağlarda paylaş

bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :(
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

bu serverdaki crim olayını bi türlü anlamadım. Adam geldi benim skeleton ı lootladı sonra bende gittim onunkini lootladım. Sonra scorpionlarıyla bana attack verdi ama alakası 3 kişi daha peşime düştü. 3 kişi bana crim ben mavi gözüküyorum bankaya kadar kaçtım guardladım bişey olmadı mallarımı kurtardım allahtan ama neden gardlar korumadı beni :(

bi mobun hpsinin çoğunu baska biri götürdüyse ve sen lootlarsan crim olursun. ceset mavi gözükür bu durumda. mavi oldugunu gormesen de cesedi açınca solda yazar lootlarsan crim olursun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...