goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gıda dışı bir şey bulmak daha iyi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gıdanın her zaman her türlü gideri vardır ama restorant olayı sıkıntılı bence.. Starbucks tarzı bi yer aç dicem ama starbucks herkese isim hakkı vermiyor ve çok pahalı diye biliyorum ( bi ara bizde annemle düşünmüştük , ordan biliyorum ). Ama türk versiyonu olan kahve dünyası işine girebilirsin belki.. Quick olayına gelince, Mc Donalds'tan daha iyi değil bence, bi kere daha pahalı mc donaldstan=) ama lezzet 10 numara katılmamak elde değil.. Ancak bence türkiyede tutmaz. Çünkü Türkiye'de ben daha hiç Quick görmedim ve biraz sıradan hamburgerci izlenimi verir.. Nargile kafe işine gir derim, iyi kötü bi reklamla, mekanın iyi olursa iyi para kırarsın ama dikkat et açacağın mekan ne kro apaçi mekanı olsun ne de çok elitiz takılan insanların mekanı olsun.. Kısaca fiyatlraın ne aşırı pahalı olsun nede çok ucuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aga sigara yasağından sonra nargile cafe tarzı yerler köşe oldu yalnız, özellikle yasağın ilk zamanlarında herifler yasanın buglarını kullanarak kapalı mekanda fosur fosur nargile içirdiler. Hatta halen içiliyor mekanı belirli şartlara uydurursan, halen deli gibi satılıyor. Benim arkadaşlar var misal, sigara içemiyorlar diye nargileyi yanına dayayan asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Le Crobag aç tek müşterin ben olayım ve bat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 girecegin sektorde kasarlanmis bi danismanin veya calisanin yoksa cok ciddi okuyup ogrenmen lazim. dikkat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bence franschise i bosver, kendin bi bistro ac hem restaurant hem bar sekli. guzel bir yer secersen ve uygun dusurebilirsen ve tutarsa efsane para yaparsin ama tabi sans unsuru lazim biraz da isi biraz bilen biriyle acman lazim. boyle bi dukkan icin 300k tl yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dunkin donuts, starbucks turevi bisi ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dasaaa said: Aket-Atum said: Pariste 2 gundur quick diye bir fast foodcuda yemek yiyorum. Franchiselari var midir yok mudur bilemem ama mcdonalds ve burger king quickin yaninda solda sifir kalir valla. onu bir arastir istersen. http://groupe.quick.fr/fr/la-franchise galiba dışarı vermiyorlar galiba belçika kökenliymişler.. In 1997, Burger King left France and Quick purchased a number of its former restaurants. burada sağlam gol atmışlar sdfsdfsdf eahahahhahha şimdi komik olmuş En çok bana soracaksınız Belçikayı en çok banaaaaa Evet kendisi Belçikanın Burgerı. İyi de yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dunkin olabilir bak... Çok az var, ama çok fazla talep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cafe&bistro&bar işinde danışmanlık yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dunkinden ziyade Crispy Cream'e bir bak derim yavaş yavaş her yere yayılıyor ver bir çok yerde iyi müşteri topluyor. En basidinden geçin benim oturduğum yerde (yakın çevrede hiç restaurant vb.. şeyler yok nitekim ihtiyaç ya da bir talep de yoktu)açtılar ve anında doldurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Heart Attack aç işte be valla hergün yicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 of be abi benim bi fikrim var ve tek dükkan için 20k ya ihtiyacım var. kar marjı yüzde 1000 falan ana ürünün ortak olalım lan sermaye senden işçilik falan benden. ama parayı almadan fikri söylemem yani karşılıklı güven çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fornetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 moncici said: of be abi benim bi fikrim var ve tek dükkan için 20k ya ihtiyacım var. kar marjı yüzde 1000 falan ana ürünün ortak olalım lan sermaye senden işçilik falan benden. ama parayı almadan fikri söylemem yani karşılıklı güven çok önemli Kavuniçi dondurma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 starbucks franchise vermiyodu en son. hala öyle midir bilmem. quick denen yer fena değil de son gidişimde mozzarellalı bi hamburger yemiştim hayattan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 başarının formülünü açıklıyorum dikkat. kısacası amerikada olup para yapan ama türkiyede olmayan bişii aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 domuz ürünleri sat parayı kırarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 little ceaserz.. çok fena canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hipster kafesi ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 O kadar parayi tek bir seye yatirma derim markasi toplistlerde yoksa onun yerine kendi yerini ac yada 2-3 franchise gir boyle risk dagilmis olur... Edit: Ayrica Mc yada BurgerKing fln acacagin yere gelip ayak sayimi fln yapiyorlardi bir donem sayet kalabalik bir nokta degilse ztn parasiylada olsa vermiyorlar franchising. Halen oylemi bilemiyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "roket adam" said: Le Crobag aç tek müşterin ben olayım ve bat. Le Crobag fena değil bence, tutar gibi gelio bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi ohannesburger aç.İzmirde var,köpek gibi gidiyor hemde nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar