Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: jowu said: Nessaftw said: Millet yapıyor trade kanalından okuyorum ciddi ciddi yapıp gelenler var galiba lol. Ticket attıp yanıt gelsin hepinizi şikayet edicem :p Şöyle birşey olabilme ihtimali çok yüksek çünkü sadece 1 ödeme yolunda hata var değil mi ? Diğerlerinde yemiyor bu neticede ? Belki o ödeme metodundaki sıkıntı banka kaynaklıdır, blizzard böyle bir durum beni ilgilendirmez diyerek bankadan ödemeyi alır eğer hata blizz tarafında değilse o zaman yandınız. Çünkü bu defa banka o parayı tahsil etme yoluna gider eh o zaman hepiniz kapınızda kocaman bir fatura ile karşılaşırsınız. İp değiştiriyorum o oluyor bu oluyor demeyin 2011 yılındayız film/albüm indiren adamların evine kağıtlar giderken böyle birşeyde sizi pat diye bulurlar. ohaaaa tırstım yannız bende bir hareketlenme oldu beybi valla siz yatın kalkın hata blizzard kaynaklı olsun bankanın ödeme sistemindeyse hepiniz yandınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi epiclik sirasinda benim gorusum su orjinal acclerden paranin tahsili orjinal acclerin banlanmasi fake acclerin banlanmasi eger tahsilat yaparlarsa o kadar gulucem ki yane gunlerce gulerim 12 tane sc keyi alan adamlardan eauhhea hele bide icra yoluyla bole avukat masrafli felan olursa deymeyin giren cikan bana deil neden guluyosun dersenizde walla bu cahuil kurnazligi olayini sevmiyorum ondan kotick carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o bankanin ne hesabina sahibim.. nede o ülkenin vatandasiym cokta zorlayabilceklerini dusunmuyorum.. ama söyle bişey var.. 7 haneli banka numarasi yazıosun almak icin.. 1234567 yazinca olmuo mesela nedense.. daha önce yazdldgndan sanrm.. ama baska kombinasyon yapnca oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 catir catir alirlar o paralari bizden yapmicaktik olm almiyacaktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şöyle düşün? Blizz açığı kapatır, olayın üzerini örter. Temiz. Sc2 kalsın bende oynayacam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 senko said: catir catir alirlar o paralari bizden yapmicaktik olm almiyacaktik ahahaha SC2 update yapıo suan arkada bu gecio aklmdan :D ne isin var ayakta yat uyu dime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu ödeme sisteminn kullanldgi baska yerde de deniyebilrsnz bulrsanz.. o zman anlasilr banka acıkli mi blizz acıkli mi sorun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Viktordan alırız. Ya ben hala blizz downloader dışında nerden indirebilirim sc2yi bilemedim? var mı bilen? downloader indirmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hahaha cidden satış rakamlarına bunları eklerlerse asrın rekoru olur. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi banka açıklıysa banane kusura bakmasınlarda? girdim bütün bilgileri salladım doldurdum bir şey olmaz diye kabul ettiniz salak gibi derim? koskoca banka böyle bir hata yapıyorsa çeksin cezasını. DESTEK VERİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yalnız büyük ihtimalle bankadan kaynaklı bir sorun çünkü bliz parayı almadan hiç şekilde açmıyor patlasa diğer payment methodların hepsi patlardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben bu olayı denemeyeceğim ama hiçte blizzardın gelip yapanlardan birşey talep edeceğini sanmıyorum bir kere, sadece bu yöntem ile alınan hesaplar ve code ürünleri geri alınıp/bloke edilir o kadar. Tuturabildiklerine de ip benzerindeki kişilerin accleri bloke edilir. Onunda temyizine gidilip benim bilgim yoktu denerekten zarar görülmeden masum accler açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sorun bankada zaten blizzde degil bariz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 özelliklerden p2p yi kaldır meov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 O zaman bone'un söylediğine dönüyoruz. Blizze payment yapılmayınca kapanacak accountlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahmedinejad said: özelliklerden p2p yi kaldır meov kaldırdım ve aynı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 4-5 tane binek kodu fln yazalım kenara köseye yaw :D ilerde lazm olr 1 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bence bu 4chan'in trollemesi falan. Onlar biliyordur para alınamayınca kapanacak acc olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 asdsadas kanıt bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Meov said: O zaman bone'un söylediğine dönüyoruz. Blizze payment yapılmayınca kapanacak accountlar. abicim vanillada bu is kredi kartinda da oluyodu kredi kartlarinda bi retry sureci wardi cc nizi verdiginizde 3 gun arayi cekmeye calisiyodu cekemesse ancak acc blocklaniyodu burda da mantik ayni hemen cekemedigi para oldugundan hizmeti sunuyor parayi alamadiginda blocklucak sorun yok yane ama zaten iyorum gelip parayi orjinal accden felan almalari imkansiz ha bi agut giip 1000 dolarlik alisveris yapmistir sc cd keyleri felan o zaman o arkadasi ottururler iste 2000 dolar sanirim minumum limitti bu islerde avukatla urasma seviyesi icin hele hele eve reel bisi ismarlama isini hic girmeyin bildigin banka dolandiriciligi bu cunku karsiliksiz cek gibi odemeyi gectim hapis cezasi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi ben karar verdim bankaya tazminat davası açıcam. Bu şuna benziyor, firmanın tüm ürünlerini sokakta savunmasız bırakıp, alanların evlerine fatura göndermeye benziyor. Evet benziyor. Accountları satıcam ayrıca tazminatımıda alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sana tazminat acilmazsa sevin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Meov said: Abi ben karar verdim bankaya tazminat davası açıcam. Bu şuna benziyor, firmanın tüm ürünlerini sokakta savunmasız bırakıp, alanların evlerine fatura göndermeye benziyor. Evet benziyor. Accountları satıcam ayrıca tazminatımıda alıcam. sokakta birakip alinca fatura gondermek deil bu karsiliksiz cek yazmak sen bi urun aliyosun karsiliginda odeme sozu verip bi anlasma yapiyosun ama odemeyi yapmiyosun hukuki suc bu elinde cek defterin warsa on yuz milyon dolarlik cek yazmai hic bir kanun engellemez ama tahsil zamani geldiginde evinin kapisina dayanir avukatlar hem sahte cek yazmaktan hapse girersin (gunluk 100 tl idi sanirim turkiyede) hemde catir catir donunu haczederler ama burda iste accleri bloklama sanslari oldugu icin urasmazlar haciz ve avukat masrafiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 linux'de oynanmıyomu bu ne ya, neyse dursun. sleep'e alım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Zaten sokaktaki ürünü almakta hırsızlık sonuçta. Herneyse sanmıyorum bu accountların sağlam kalacağınıda kalmazsa gidip sc2 alayım başlayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar