Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Millet yapıyor trade kanalından okuyorum ciddi ciddi yapıp gelenler var galiba lol. Ticket attıp yanıt gelsin hepinizi şikayet edicem :p Şöyle birşey olabilme ihtimali çok yüksek çünkü sadece 1 ödeme yolunda hata var değil mi ? Diğerlerinde yemiyor bu neticede ? Belki o ödeme metodundaki sıkıntı banka kaynaklıdır, blizzard böyle bir durum beni ilgilendirmez diyerek bankadan ödemeyi alır eğer hata blizz tarafında değilse o zaman yandınız. Çünkü bu defa banka o parayı tahsil etme yoluna gider eh o zaman hepiniz kapınızda kocaman bir fatura ile karşılaşırsınız. İp değiştiriyorum o oluyor bu oluyor demeyin 2011 yılındayız film/albüm indiren adamların evine kağıtlar giderken böyle birşeyde sizi pat diye bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: arkadasm hediye yolladi diye ben niden ban yiyim die aglarm sonra adamlara :) :D onlarda ip loglari onune koyar der ki ayni ip bu sirada accen banlanir sen derdini anlatana kanitlayana kadar hediye oldugunu banli kalir accen sonra acilir petler gitmis olara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ZAAA KAPATTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Nessaftw said: Millet yapıyor trade kanalından okuyorum ciddi ciddi yapıp gelenler var galiba lol. Ticket attıp yanıt gelsin hepinizi şikayet edicem :p Şöyle birşey olabilme ihtimali çok yüksek çünkü sadece 1 ödeme yolunda hata var değil mi ? Diğerlerinde yemiyor bu neticede ? Belki o ödeme metodundaki sıkıntı banka kaynaklıdır, blizzard böyle bir durum beni ilgilendirmez diyerek bankadan ödemeyi alır eğer hata blizz tarafında değilse o zaman yandınız. Çünkü bu defa banka o parayı tahsil etme yoluna gider eh o zaman hepiniz kapınızda kocaman bir fatura ile karşılaşırsınız. İp değiştiriyorum o oluyor bu oluyor demeyin 2011 yılındayız film/albüm indiren adamların evine kağıtlar giderken böyle birşeyde sizi pat diye bulurlar. ohaaaa tırstım yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 jowu said: Nessaftw said: Millet yapıyor trade kanalından okuyorum ciddi ciddi yapıp gelenler var galiba lol. Ticket attıp yanıt gelsin hepinizi şikayet edicem :p Şöyle birşey olabilme ihtimali çok yüksek çünkü sadece 1 ödeme yolunda hata var değil mi ? Diğerlerinde yemiyor bu neticede ? Belki o ödeme metodundaki sıkıntı banka kaynaklıdır, blizzard böyle bir durum beni ilgilendirmez diyerek bankadan ödemeyi alır eğer hata blizz tarafında değilse o zaman yandınız. Çünkü bu defa banka o parayı tahsil etme yoluna gider eh o zaman hepiniz kapınızda kocaman bir fatura ile karşılaşırsınız. İp değiştiriyorum o oluyor bu oluyor demeyin 2011 yılındayız film/albüm indiren adamların evine kağıtlar giderken böyle birşeyde sizi pat diye bulurlar. ohaaaa tırstım yannız bende bir hareketlenme oldu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hollanda bankası icra mı yollayacak yok artık. 300000 sene sürer onun gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi odeme olmadigindan urunler geri alincak butun olcak olan bu heyecana gere yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahmedinejad said: hollanda bankası icra mı yollayacak yok artık. 300000 sene sürer onun gelmesi yok kermitim cok cabuk oluyo ole seler cat diye kapinda biterler burda bi avukat tuttuktan sonra ama sey iste olay 3 5 oyro icin urasmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: abi odeme olmadigindan urunler geri alincak butun olcak olan bu heyecana gere yok bide dusunsene adamlar bir bakıyo oyuncu sayisi 10m dan 25m a cıkms hemde 1 gecede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bide abi tek bi odeme metoduyla olan bisi adamlar o odeme metoduyla alinan her urunu ve cd keyi disable edip sadece gercekleri elle enable ederler nedir yane cok zekiyim zannediyo insannarda ban wave geldi 250000 acc banlandi mesajini gorunce yarin anlicaz olanlari aueauheha benim asil korkum blizzardin salak bi sekilde bunlari aktive edilmesi durumunda banlanmaya ayarlyip saatli boma gibi birakmasi yarin obur gun gittigidiyordan cataclysm alip accnin elinde patlamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: ahmedinejad said: hollanda bankası icra mı yollayacak yok artık. 300000 sene sürer onun gelmesi yok kermitim cok cabuk oluyo ole seler cat diye kapinda biterler burda bi avukat tuttuktan sonra ama sey iste olay 3 5 oyro icin urasmazlar valla pek 3-5 değil World of Warcraft – Character Name Change Completed!23 Şubat 2011 Çarşamba, 1:27 Character’s original name: OHAÎGUIZ New name you selected: OHAIGUÎZ bunun gibi bi sürü yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kotik çıkıp açıklama yapar zaten q2 sonunda satış rakamlarıyla ilgili, bu satışları da katar içine oh çok sattık süperiz diye havasını atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wow'da trial account yazıyor oyuna girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu arada ben 1000 euro civarı toplamda harcadım bu yöntemle yarın polis gelip götürürse nezaretten twit atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: bide abi tek bi odeme metoduyla olan bisi adamlar o odeme metoduyla alinan her urunu ve cd keyi disable edip sadece gercekleri elle enable ederler nedir yane cok zekiyim zannediyo insannarda ban wave geldi 250000 acc banlandi mesajini gorunce yarin anlicaz olanlari aueauheha benim asil korkum blizzardin salak bi sekilde bunlari aktive edilmesi durumunda banlanmaya ayarlyip saatli boma gibi birakmasi yarin obur gun gittigidiyordan cataclysm alip accnin elinde patlamasi kesinlikle bir şey almayacaksın abi =) alacaksanda blizzden alacan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yalnız bir yolunu bulup bunu tahsil ederse milletten kotick bin yılın vurgunu olur ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahmedinejad said: yalnız bir yolunu bulup bunu tahsil ederse milletten kotick bin yılın vurgunu olur ahahah bende bunu diodum iste :D trap bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 para biriktirmeye baslayin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hollanda'dan hesap açılmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şimdi aldım yeni nasıl açılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 7thBreath said: hollanda'dan hesap açılmıyor artık. 10dk önce actim ben acılıo gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben degistirince kabul etmiyor alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 degstrmen gereken bsy yok:D orda degstrmek istersen basa dönceksn diyo.. basta seciosn hollandayi.. sonraki asamada silik oluo üstü dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yapmayın böyle şeyler karma çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 firefoxtan denedim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar