Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lan öylesine denedim bildiğin çalışıyor olm bu =) hemde öylesine denicem diye 10minutemaildan aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya en fazla işte accountlardan silinir oyunlar. ip değiştikten sonra sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Catayı bulamadım ben =) Nasıl alıorz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 geçenlerde forumda vardı yazısı telif hakkı yüzünden dl yapan birkaç kişiye borç kağıdı gelmişti. hele de böyle ciddi bir olayda gelmez mi sanıyorsunuz ? dolandırıcılık bu başka birşey değil, hırsızlık yapıyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wow falan alabildinizmi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sub bile aldik wowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wow'a game time da alabiliyo muyuz asfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Holy said: wow'a game time da alabiliyo muyuz asfdsg evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ortada ufak bi bug var. artik nasil bi malliksa adamlar confirm olmadan oyunlari aciyorlar. transaction history'e bakinca gorunuyor "pending" diye. bosuna sevinmeyin fix'i cok kolay olur hesaplar kapanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wowlari alamadım ama varsın eksik olsun, ugrasilmaz sıfırdan charla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sam karsilikli bi sc2 atariz artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Meov said: Holy said: wow'a game time da alabiliyo muyuz asfdsg evetnasıl? game time için o methodu kabul etmiyor diyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ayni oyunlari aldigin gibi ya my games e gel ordan wowu tikla ordan buy play time de iste sonra o garip bankayi sec geri kalanlari salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bende aldım ya nolacaksa olsun hatta diabloyla expansionın cd keyini kenara kopyaladım belki banlarlarsa da çalışır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gametime alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aliniyor abi arkadas oynamaya bile basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 alla alla adam alınmıyor demiş de, battle.neti kapattıkların da onu da mı açtılar naptılar sdhglsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahah ben de download ediim lan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 deniyorum, netherlands seçilmiyo ülke olarak:P başka ülke seçip denicem şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 1 yıllık wow aldım daha da alıp çocuklarıma miras bırakıcam, onlar da oynasın afsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 başlamayı düşünüyordum zaten :P sc2'yi blizzard downloader dışında nereden çekebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Netherlands Antilles yemedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oha ya starcraft cata falan aldım =) yok böle bişi harbi gerizekalı bu blizzard nasıl böyle bir açık olur hala inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 netherlands niye secemiyorsun yaf bu arada orji wow'a (para verip aldiginiz wowa) da alabiliyorsunuz playgame hedesini arkadas su an oyle oynuyor 6 aylik aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o acc uçarsa ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar