Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Onu bırakında ben sc2 aldım şuan bedavaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 open image url diyin kasamayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 wowda aldım :D cataya upladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Batırmışlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sc2 + wow(cata) duruyor şuan fake accountta, ip dert değil kampüsten giriyorum zaten silmezlerse çok tatlı olur bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sc2 sahibi oldm lan belese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şikayet edicem hemen hepinizi. aşağılık herifler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 konu komsu herkesi uyandirdim deli gibi sc2 aliyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oh oh hepsini aldım, koticik'e de tek kuruş gitmedi hohoyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wowlari alabilsem iyiydi ya hakketen credi karti istedi wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi ben aldım wowu ilk kısmı aynı şekilde yapınca tekrar kredi kartı sayfasına aktarıyor ama arada alıyor. 2 account açtım biri sc2 biri cata+sc2 şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok istemiyormus sc2 wow kata gelsin ladderlar gelsin raidler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadas paso sub aliyor wowlarina saka gibi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi orayla yapılan alışverişleri tespit edip hoplatabilirler yalnız. ulan tüm apartman aynı ip kullanıyoruz arkadaş fake account da acamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yalnız accountlar silinmezse 20 dkda 300 lira kazanmış oluyorum satarım ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi kampüsteyim main account'un subsı cancelladım. Ne yapabilirler? Onuda geçtim, Türkiye'deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 herseyi yaparlar dupeduz nitelikli dolandiricilik fln su an yaptigimiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bekliyorum kendilerini amsterdam'a, oturur çayımı içerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fena bi umut sarıkaya karikatürü mevzusu çıkar yalnız şu olaydan. kotick selamün aleyküm gençler diye odaya girip, çıkartın bakalım cüzdanları dese falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben dsfsdfa gibi bir sehirdeyim once sehri bulmalari lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 nasıl oluyo ki ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben celestialla petleride aldım accountlara :D Abi ipden sonuna kadar baksalar en fazla ulaknet üzerinden kampüsü görürler. Hadi odama kadar baksalar desek, bulunur bir yolu. ki sanmıyorum silerler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi bana bir şey derslerse senkoyu ele verrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ip adresinizden tespit edip kapınıza borç kağıdı gelir ben size söyleyeyim sonra uyarmadı demeyin ulan beleş alıyorum bu blizzard aptal muhahaha yaparsanız o paraları ödetirler size :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kapıma borç kağıdı gelebilmesi için o suçun TC'ne bildirilmesi ve benim suçlu bulunmam gerekiyor değil mi? Tekrar düşünelim. Kapıma borç kağıdı geleb.. oh wai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar