DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: sen o accept accept diye tikladigin eulalari felan ouyo musun cek defterinden saglam o anlasmalar hic bi farki yok yapilan sey basit piracy felan da deil araya banka girdi mi cat diye banking fraude giriyo iste basbaya daha once olmus diyolar baska sirketlerde EA de activisionda felan acin bakin sonuclari ne olmus kabaca aynisi olur iste kimseyi korkutma gibi bi sevdam yok gereksiz diyorum 3 gun sonra kapatilcak acc icin riske girmeye8 yaşında okuma yazma sökmüş velet gayet girip yapabilir şu olayı. internet üzerindeki anlaşmaları çok gözünüzde büyütmeyin, çek defteri falan alakasız yani bu konuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ortada bi banka yoksa sorunda yok demektir bili abi bulur bu şekilde alanları o accleri kapatır çok zalimse güzelce bi ban atar bidaha bilizart ürünü kullanamazsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 jowu said: DoruK said: çek defretiyle internetten sallamasyon bi site aynı şey mi? ya milleti tırstırmaya çalışıon ya da abartıosun hakkat. umarım dediğin gibidir ya. önceki sayfadaki alıntının kaynağını söyler misin?demin bi forumda rastladım bulamadım şimdi, sallama da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi su an saat 3:42 internetten download ettigi muzik icin evine ceza gelen adamin resmini aramaya useniyorum sen buluran bak sonra konusalim internet ve huku olayini fiziksel bisi olmadigi surece urasmaz deim zaten blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olay şurada başlamış galiba. farklı dns kullandığımdan mıdır nedir google açılmıyor translate edemedim, isveççe bilen varsa bi baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 evt, o siteyi bende takip ettim. Orda en az 200-300 kişi almıştır oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi de starcraft 2 için game code vermiyor hiç bi şekilde. diğer gamecodelar bloklanır mı bilmiyorum da, sc2 için gamecode yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DoruK said: BonePART said: 8 yaşında okuma yazma sökmüş velet gayet girip yapabilir şu olayı. internet üzerindeki anlaşmaları çok gözünüzde büyütmeyin, çek defteri falan alakasız yani bu konuyla. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: abi su an saat 3:42 internetten download ettigi muzik icin evine ceza gelen adamin resmini aramaya useniyorum sen buluran bak sonra konusalim internet ve huku olayini fiziksel bisi olmadigi surece urasmaz deim zaten blizzinternetten download ettiği için değil 434604423 kişiye seed yaptıkları için aldılar o cezaları. bi de avrupa vatandaşına yemiyor pek öyle, genelde us, au vatandaşlarına geçirebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben bişi almadım da lan şu diablo 2 nin lod paketini alsam mı ya 15 euro diyor allahsız bliz. 15 euro lan. 1 tane. nolur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 googleda ingrosso bank yazınca 4. sırada pati var sgbsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 euheu server bi de class tavsiyesi alayım =) Harbi hangi serverda takılayım ben bu adamlar banlayana kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sen de nerde illegal is var ordasin haci , bi amerikada mahkemen oluyo bi calma cdkeyle geliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adam serseri, bali de çekiyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Thank you for the report Huhwhat, and yes, we are very aware of the issue. It will be fixed very soon and we will take action on everyone who participated in the exploit. Indeed, it would be highly unprofessional to discuss such things here Keylis. But rest assured, they will not certainly not benefit from this exploit. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1751686836?page=2#22 :D Geçmiş olsun şimdiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 > Bank number 6849237 > Bank "Le Netherlandic" > Account owner "Bob Saget" o değil de bu numaralar gerçek insanlara aitse ve onların hesabından para düşüyorsa götümle gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Nessaftw said: Thank you for the report Huhwhat, and yes, we are very aware of the issue. It will be fixed very soon and we will take action on everyone who participated in the exploit. Indeed, it would be highly unprofessional to discuss such things here Keylis. But rest assured, they will not certainly not benefit from this exploit. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1751686836?page=2#22 :D Geçmiş olsun şimdiden :p çok kanlı olucak. 300k deniliyor exploit sayısı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 orjinal accountuna yapan zeki varsa gg zaten. ya da iplerden yakalanan olursa da kıçımla gülerim yarın başlayacak QQ lara ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Oha ne drama dönmüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 qq olcak bişi yok gibi ya, en son alınan accountları direk silerler. Bi de ipden falan bulabildikleri main accountları gümletirler. Benim zaten wow accountu 1.5 senedir kapalı =) Hani bu adamlar accountu silene kadar girip azcık worgen ile gobline bakayım dedim =) Nessaftw said: Thank you for the report Huhwhat, and yes, we are very aware of the issue. It will be fixed very soon and we will take action on everyone who participated in the exploit. Indeed, it would be highly unprofessional to discuss such things here Keylis. But rest assured, they will not certainly not benefit from this exploit. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1751686836?page=2#22 :D Geçmiş olsun şimdiden :p Ehuh şu olayda direk, böyle sınıfın kopya vermeyen inek öğrencinin gidip hocaya diğerlerini ispiklemesi olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 statik ip olmayaydı w3 ft yi falan alacaktım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tüm sınıf dersten kaçar bir tanesi kalır "hocam koctolor dersten yoklama alayom mo" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yapılan şey hırsızlık çünkü. öyle kopya ya da okuldan kaçma gibi masum şeyler ile örneklemeyin dsda. ban wave ile yırtmak bile gayet iyi bence. blizzort olsam uzun vadede de olsa bunu yapanlardan çatır çatır paramı almaya kasardım dsafd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya abi allahın 20 sene önce çıkmış oyunun ek paketine 15 euro istiyor normalde. ayıptır ya. azcık steamden örnek alsın. hl2 ep2 1 dolarmış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 activision'un evil bir firma olması ayrı bir konu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar