aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 raidz flwochart süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bone said: Holy said: 4chan basın mı? ^^ allam ya herhalde anlamamak için kasten poponuzla okuyorsunuz xD site kapatmak olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi siteyi kapatmıyolar bu arada. Türkiyedeki DNS'lerden ulaşamıyosun sadece. arada baya fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pic thread de abuk sabuk insan yüzü ifadelerini görmeyeceğim artık çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dynun said: abi siteyi kapatmıyolar bu arada. Türkiyedeki DNS'lerden ulaşamıyosun sadece. arada baya fark var abi tabiki de öyle ^^ o kadarını biliyoruz. erişim yasağı diyelim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Cuce said: /i/ ? /int/ diyon herhalde /i/nvasion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Napolyonn said: pic thread de abuk sabuk insan yüzü ifadelerini görmeyeceğim artık çok mutluyum. onlar sadece 4chanden değildi bu arada. genelde reddit,funnjunk tarzı sitelerden. ayrıca site kapanmasıyla görememen ne alaka onu anlayamadım. sanmıyorum ki patiden site engellendi diye giremeyen adam çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Napolyonn said: pic thread de abuk sabuk insan yüzü ifadelerini görmeyeceğim artık çok mutluyum. bi de lcd alırsan hiç görmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Viktor said: Cuce said: /i/ ? /int/ diyon herhalde /i/nvasion e /i/ oekaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Napolyonn said: pic thread de abuk sabuk insan yüzü ifadelerini görmeyeceğim artık çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nakerebanarimasen said: allam ya herhalde anlamamak için kasten poponuzla okuyorsunuz xD site kapatmak olay... nakerebanarimasen said: sonra da basın özgürlüğü yok diyince bik bik bik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Holy said: nakerebanarimasen said: allam ya herhalde anlamamak için kasten poponuzla okuyorsunuz xD site kapatmak olay... nakerebanarimasen said: sonra da basın özgürlüğü yok diyince bik bik bik noldu abi alıntıladın başın göğe mi erdi ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yok ben mouse çalışıyor mu diye denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Viktor said: Cuce said: /i/ ? /int/ diyon herhalde /i/nvasion invasion diye bir bölüm mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yok i ile basliyan bi international var o da int /i/ oekaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oha /i/nvasion i bilmiyenler var paticik I AM DISAPPOINT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 4chande boarddan boarda baya fark var da kısmi engelleme falan gibi bir şey yok herhalde. /b/ yi görünce ben olsam ben de engellemeye çalışırdım erişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 topiği açanın banlanması yakındır baya tezcanlı bi çocuk herhalde cevap yapıştırmadan duramıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Cok büyük eksikligini hissedecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Holy said: yok ben mouse çalışıyor mu diye denedim. ahaha buna aniden güldüm asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Viktor said: /b/ de yaysak sunuda tayyibimin siteleri indirse anon bir bir, durumu adam gibi anlatsak yarin sabah uyandigimizda basbakanlik.gov.tr de bol bol dickgirl gorebiliriz /i/ de spama basladim ben http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/62/RaidChart.gif Şu olay "olmalı" ya. Biz halk olarak pasifiz bari 4chan kurtarsın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 en iyi site kapanmış sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bırakın abi, 4chan inci klonu desinler. onların siteye girilmiyo biz rahatcana inciye giriyoreröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 4chan inci klonu, wikipedia ekşisözlük klonu, steam merlininkazanı klonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar