Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sölöm

SuperCandalf

Öne çıkan mesajlar

Mr Hellfire
zydar Hellfire
zydar

gibi önceki kullanıcı adlarına ve patinin pepelek, ultimatr olduğu zamanları yaşayan anılarına sahip olan biriyim. 8 sene mi epey bişi oldu hesaplayamıyorumda. en son 2,5 sene önce girmiştim spor bölümünde bir kavgaya karıştıktan sonra yanılmıyorsam eğer, ayrılma kararı alıp gitmiştim.

Buluşmalar toplaşmalar cafe sabahlamaları frp organizasyonları vb şeyler derken patiyi özlediğime karar verdim. Eski havasını, küf kokan raflarını bozuk peynir gibi kokan üyelerini bir bakmaya geldim.

25 yaşındayım. uluslararası bir firmada halkla ilişkiler pazarlama uzmanlığı yapıyorum. fenerbahçeyelim. 9-10 yıllık FRP oynatıcısı ve oynayıcısıyım. classic rock hard rock blues jazz dinlerim. yakın türevleride dinlerim. 2 kedi sahibiyim. kedilerimle ve kız arkadaşımla yaşamaktayım. Bakırköylüyüm.

Umarım eski kafa kendini beğenmişlik ve ukalalık ile saldıran arkadaşlar yontulmuştur biraz. Yoksa bu süreç kısa süreli olacak ve bir daha dönememk üzere ayıralacağım ^^ Selam (:
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...