SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mr Hellfire zydar Hellfire zydar gibi önceki kullanıcı adlarına ve patinin pepelek, ultimatr olduğu zamanları yaşayan anılarına sahip olan biriyim. 8 sene mi epey bişi oldu hesaplayamıyorumda. en son 2,5 sene önce girmiştim spor bölümünde bir kavgaya karıştıktan sonra yanılmıyorsam eğer, ayrılma kararı alıp gitmiştim. Buluşmalar toplaşmalar cafe sabahlamaları frp organizasyonları vb şeyler derken patiyi özlediğime karar verdim. Eski havasını, küf kokan raflarını bozuk peynir gibi kokan üyelerini bir bakmaya geldim. 25 yaşındayım. uluslararası bir firmada halkla ilişkiler pazarlama uzmanlığı yapıyorum. fenerbahçeyelim. 9-10 yıllık FRP oynatıcısı ve oynayıcısıyım. classic rock hard rock blues jazz dinlerim. yakın türevleride dinlerim. 2 kedi sahibiyim. kedilerimle ve kız arkadaşımla yaşamaktayım. Bakırköylüyüm. Umarım eski kafa kendini beğenmişlik ve ukalalık ile saldıran arkadaşlar yontulmuştur biraz. Yoksa bu süreç kısa süreli olacak ve bir daha dönememk üzere ayıralacağım ^^ Selam (: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 tekrar hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 "uluslararası bir firmanın halkla ilişkiler pazarlama uzmanının oğlu konumundayım" diyecek sandım bi an. hoşgelmişsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yol göründü sana o zaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 SuperCandalf said: Umarım eski kafa kendini beğenmişlik ve ukalalık ile saldıran arkadaşlar yontulmuştur biraz. Yoksa bu süreç kısa süreli olacak senin icin cok üzülüyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 HG bye :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Seele said: SuperCandalf said: Umarım eski kafa kendini beğenmişlik ve ukalalık ile saldıran arkadaşlar yontulmuştur biraz. Yoksa bu süreç kısa süreli olacak senin icin cok üzülüyorum. hahahahh abi hoşgeldin de, kedilerin ve kız arkadaşınla yaşadığını bilmesek de olurdu :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 (: kısa bi tanıtım diye yazdımda aşırı özel hayat diye nitelendiriyorsan pardon ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Xenocide said: "uluslararası bir firmanın halkla ilişkiler pazarlama uzmanının oğlu konumundayım" aynı şeyleri hissettim. höşgöldön Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 adam daha yeni gelenler kısmından atarını koydu. adam olun patiler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bir an patronun oğlu mevkisi gelecek sandım ama hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Estafurullah bize farketmez kendi bileceğin iş, hg tekrar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hosgeldin conom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 incoming hammer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aa ben hatirliyorum seni, bi ara beraber UO oynamistik ama ne ara, hengi server hatirlamiyorum sdf (mixreborn pati zamanlari olabilir, warriordun galiba) neyse hosgeldin ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi iş başvurusuna cv mi hazırlıyorsun neden özgeçmişini bold yazdın :( bulunduğunuz pozisyonu hak ettiğinize inanıyor musunuz? başarıyı nasıl tanımlarsınız? gibi sorular sormak istiyorum sana şu an. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Oha, egocannon gibi boldlamışsın bide. imza yapsaydın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 25 yasindayim, issizim, hayvanim veya kiz arkadasim yok, giresunluyum. hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 adım samuel 25 yasim hemcinsime karsi ilgim yok karsi cinsime de karsi ilgim yok hicbir cinsime karsi ilgim yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Eski ultimacı ha. hatta hala ultima server ın var gibi demişsin.. hojgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 s.a kardeş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.