yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cevap basit "paticik" bu isimle kim napsın allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben üstüme düşeni yapıyorum. yapmayanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 herkeze madalyası oranın paticik hissesi dağıtılsın. paticik userlarına açılsın. herkez paticiğe yatırım yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bizim yoneticiler trt ye katilsa trollface maskesiyle cikar herhalde. Ya da su dasaanin cografya ogretmeni maskesiyle ne bileYim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yav said: cevap basit "paticik" bu isimle kim napsın allaşkına halbuki bir beygirgücü olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 can çık taksimde soyun pipinde göbeğinde falan paticik.com yazsın sonra fizban serious cat maskesi ile flash tv'ye falan çıksın baya konuşuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kızgın zürafa ile iş yaparız bence!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bi de serin hikaye birader falan buradan mı çıkmıştı, nereden çıkmıştı.. buradan çıkanları sahiplenmek lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim takip ettigim kadarıyla inci nin "ilk" jenerasyonu çok kaliteliydi ve site yönetimiyle uyuşmayınca onlar gitti şimdi hiç yaratıcı üyeler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 fede said: ben üstüme düşeni yapıyorum. yapmayanlar utansın adam haklı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 inciden çıkan her güzel şeye karşılık saçma sapan 10 tane vukuat olduğu sürece inci çöp kalmaya mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kubat damage çıkmıştı da tutmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NESJk7WH3M0 özet geçtim incisözlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sipeyskeyk said: gören de dünyanın en meşgul adamı zannedecek bütün gün l4d2 oynayan adam lol. 24 saat bilgisayar başında olmak gerekmiyor kedili vidyo koymak dışında birşey yapmak için. "bizim" dedim "benim" demedim. burdakilerin çoğu üniversiteyi bitirmiş, işe giden veya masterla doktorayla uğraşan kişiler. ha sen öyle değilsen bilemem, boşu boşuna laf atma fail oluyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben video çıkardım, meme olarak yayamadınız. blizzort, koticik, actiblob gibi terimleri gene ilk burada kullanıma sundum, bunları yaymak bir yana karşı durdunuz. halktan destek bekliyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 SeaGle said: Adamların yöneticileri liseli bi kere, http://www.youtube.com/watch?v=nNiS1h78uAc http://www.youtube.com/watch?v=5tmiBpw0rdA http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1213241096096.png.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Napolyonn said: benim takip ettigim kadarıyla inci nin "ilk" jenerasyonu çok kaliteliydi ve site yönetimiyle uyuşmayınca onlar gitti şimdi hiç yaratıcı üyeler yok. tövbe de, yaratmak allaha mahsustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 inci/spot şuanda sadece para kazanmaya yönük bir oluşumdur. incinin temellerini atanların bir çoğu taa geçen yılın ocak ayından siteden ayrıldı, bazıları yöneticilerle kavga edip bıraktı kimileri bana ne deyip sevinmese de devam etti. Bir yığın espri tr için uyarladı, sözlük formatına yerleştirildi ve adminler zamanla ilgi görmesini de kullanıp saldırıları reklam yapmak için kullandılar ve ortalığı bebe doldurdular. her ne kadar durum hoş olmasa da sonuç olarak şimdi bile spot dikkate değer bir yerdir. o kadar çok insanın ve esprinin arasından elbet işe yarar bir şeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gereksiz bir site ve güruh, anca çoluk cocuk eğleniyor kendi çapında işte, ama trt ciddiye alıp niye bunları çıkartmış garip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bizler sadece kendimizi bir şey zanneden adamlarız, onlar ise aptal olduklarını kabul eden adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben aptal ve şirin buluyorum. hani şapşal diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bizim wikimiz vardı, ana avrat gidenler vardı arada. wikisözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sığır lan bu ikisi. Çocukken tecavüze uğramışlar heralda ahahaha maske nedir lan. Gizemli mi takılıyorlar ahahahaha :D:D:D:D Ulan ne denyolar var bu ülkede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "bu maskenin arkasında etten fazlası var, bu maskenin arkasında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez" demek istemiş gençler ama bu liseli oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 AĞBİ karton anon maskesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar