Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 msn de saysam bitmez :) Uo Yamazaki Erutan Cyber Punk Keklik Icq Harmless Lamerstyle Keklik Oski Cükücan MSn hede hödö keklik seni seviyorum .... ... ... ... ...[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 $arapcı Prawler diğerlerini hatırlamıyortum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çook İlki Texnics hala kullanırım Sonuncusu Kraaz ama Uo da oo koymadıgım isim kalmadı Her chara birer tane koydum iste . Xar - hala var serverin birinde . Tex Lex Zax Max genelde 3 harfli olur . daha bi ton[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Bonecrusher, 04 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Murat2000 Murat2001 zuhaha[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Danny Phoenix Voldemort Danny Deuce Ismayil Camekan Jack Nightblade Nastya Ershova Danny Lynx Samuel Chiptech Inquisitive Jem cemcan vs.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cs: zedd (zed abimn nicki valla burayla alakası yoktur :)) ) pan poseidonnn asd fdsg ... .. . uo: Gulaw zedd Alanthe liadon raistlin caramon forum vs: pan ......[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bide nasıl unuttuk Olympos: William Hurt birt graveyard önündeki master warrior gm olamadan gitti ya hala yanarım... :=([signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Genel nickim: Diablesse Oyun Nicklerim: Diablesse Rud Mielikki siddartha[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 xenophobic elle_iphe psychØpaté![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! [Bu mesaj elle_iphe tarafından 04 Eylül 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 blue boy bass energy iced natural_jedi(2 sene oldu,tiksiniorum) uo; xalend magican ari [signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 Eylül 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 burak ın turevlerı burax burock barbara barbar barbara1249 barbar1249 caburak bi ara hırs yaptım barbara1249 nerdeyse butun sıtelere uye ıdım ))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 1995 den beri şu şekilde değişti; Avatar Dark_Knight MR.Sinister Sini Mind Bogger Cuddles Jarlaxle DeathloS[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Mum_Chamber, 04 Eylül 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 04 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Murat2000 Murat2001 zuhaha Mum_Chamber sanki çok iyi nick.. adama bak ya :) 98 yılında modayı takip edip 2000li yıllara ayak uydurmuştuk daha ne :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sybro Justice Lord Heaven D@NGeR Drakoniel Michelle Roadstar Clantris Xhantrankis Kalamar :D Züleyha Cs nicki:D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Avrupa Fatihi Galatasaray...| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Alomatik Alo Alo Matik Alomatik Usta Alomatik_2000 Alo-Matik Bio-Chemical ({)(so)(})[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Messiah Sanchez Foo Orvieto [uo] Maedhros Laorx[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 04 Eylül 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Imam Kelle BoRoMiR Estel Anorien Zaknafein Do'Urden Luthien Bedwyr Querquobad Quane[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kronolojik sırayla :D Dinan BloodKnight ZemocH Drake Dynun® ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo: Pyro,Michelangelo,Michael msn: Pyro icq:Michelangelo[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo ları yazmammışım bak :) Dynun Dreamcast Laister Ravensight Silvara Starbreeze[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Uo:zarkuu , daervin , nameless cs:nameless13 icq:nameless one , anakin skywalker , zarkuu necrosavant böyle işte[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sanırım hep Ra'd ı kullandım[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 1.Klapacius 2.nuki 3.by_Bizs[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kasap Gecko Sunnetchi Toxic_Gecko Megaman :) Satanist İmam [UO Serverının tekinde gördüm çok güldüm,bende shardın tekinde böle açmştm,sonra çarpılcaz die bi dha açmadm :)] Killer Instict HellWalker Hoax[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Eraqrest :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar