Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben de ne kadar şöyle milletiz ne kadar böyleyiz yorumlarını anlayamıyorum abi. tüm internette olan bir şey şu kavga yani bize özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bende şunu anlamıyorum -^(...)^- anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 PROBLEM FPSKONSOLFAGS http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BmiwVawbw48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Vingthor said: bende şunu anlamıyorum -^(...)^- anlayamıyorum Mutlu domuz smaylisi. Birşey değil, İnternet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ShadowFax said: http://www.youtube.com/watch?v=b5dsOn06w1s&feature=youtu.be BARZO said: pipeline dan alıp koymuşlar aynen. ama singledaki binlerce binadan biri böyle olsun sorun değil yani. mp deki harita böyle olsa sıkıntı olurdu pipeline ne ki ? Call of Duty 1 mp_depot'daki iki tankın durduğu büyük bina bu. mw3 oynarken oraya girdiğimde direk aklıma geldi. kasıtlı olarak koyuyorlar bunları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Single kısmından bakarsak modern warfare 10 gömlek üstün bfden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bence 1000 bf3 oyuncusu 10000 mw3 oyuncusunu yok eder yeter lan oyunu konuşun ikisini karşılaştıracağınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 COD MW3 vs AC:R = winner AC:R RomaniaCounterStrike 1 hour ago 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Myshkin said: ben de ne kadar şöyle milletiz ne kadar böyleyiz yorumlarını anlayamıyorum abi. tüm internette olan bir şey şu kavga yani bize özel değil. ben de tespitçi adamı anlamıyorum abi. buradan sonra loopa giriyor sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 rusçuda 38 liraymış alayım mı lan multiplayer'ı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 COD 2 map pack diyor çoğunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oynadım SP'yi, bitti ve sildim. Senaryo güzeldi. Seneye görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.aralgame.com/asp/product/3164/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3 http://www.aralgame.com/asp/product/3165/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3 http://multiply.com/mu/daath/image/4/photos/upload/300x300/SrzxSgoKCpUAAGw4TJM2/lolcopter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 160 tl nedir ya,iyice salaklaştı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ohh ne güzel. Starcraft 2'yle soktukları kazığı devam ettiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bu durunda Diablo 3 çıkınca standar 160TL, CE 300 TL falan olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oski said: COD 2 map pack diyor çoğunluk. Bunu diyenlere oyundaki tüm silah upgrade sisteminin, perk sisteminin, ks sisteminin, custom class oluşturma sisteminin değiştiğini, yeni oyun modları eklenip kimisinin çıkarıldığını söylemek isterim. Sdc grafik motoru ve oynanış aynı. Oyun tamamen farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi her oyunda bi adım ileri bi adım geri gidiyolar ama. MW2'de dedicated serverı çıkardılar, Black Ops'ta onu geri koyup round arasında custom class içeriklerini değiştirmeyi kaldırdılar, şimdi yine görünüş olarak MW2'nin nerdeyse birebir aynısı bi oyun yapmışlar, ranked dedicated serverlar dahil Black Ops'ta gelen ne varsa gitmiş. Dedicated serverlar hep unranked, saçmalık diz boyu. Single oynadığım en son CoD Modern Warfare'dı, geri kalan CoD hayatım hep 11 yaşındaki İngiliz veledi tarzı full multiplayer. CoD oyuncularının büyük çoğunluğu sanıyorum benim gibi; para multiplayerdan geliyo yani. Ve öyle bi oyun çıkarmışlar ki artık bi art niyet aramaya başladım, özellikle gelişmesinin önü kesiliyo gibi oyunun resmen. Şimdiye kadar tüm CoD'ları oyun çıktıktan 1 sene sonra falan almıştım, bu sefer şansımı deniyim diyip hiç inceleme vs. okumadan direk aldım; karşılaştığım şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi hileler var satılıyor diyorum 70 dolarlık bir oyunun, nasıl ilk günden hilesi de çıkabilir ve geliştirici tarafından sallanmaz abi? bu nasıl bir skandaldır. herhalde içeriden birileri yapıp satıyor hileleri. veya adamlar üç oyundur aynı motor sıfır gelişme şeklinde tıpatıp aynı hileleri kullanmaya müsait oyunlar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ilacın gözünü seviyim. single oynar silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bi sn ranked dedicated server yok mu dendi, anlamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 evet. problem, progamer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bi heyecanla aldım oyunu burda pati mw3 grubu varsa katılayım diye geldim download etmeden hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 goldbären said: evet. problem, progamer? valla benim kafam rahat 0 pingli server dude sizi rapeleyecek beni diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar