Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

http://www.youtube.com/watch?v=b5dsOn06w1s&feature=youtu.be

BARZO said:

pipeline dan alıp koymuşlar aynen. ama singledaki binlerce binadan biri böyle olsun sorun değil yani. mp deki harita böyle olsa sıkıntı olurdu

pipeline ne ki ?

Call of Duty 1 mp_depot'daki iki tankın durduğu büyük bina bu. mw3 oynarken oraya girdiğimde direk aklıma geldi. kasıtlı olarak koyuyorlar bunları bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

COD 2 map pack diyor çoğunluk.

Bunu diyenlere oyundaki tüm silah upgrade sisteminin, perk sisteminin, ks sisteminin, custom class oluşturma sisteminin değiştiğini, yeni oyun modları eklenip kimisinin çıkarıldığını söylemek isterim. Sdc grafik motoru ve oynanış aynı. Oyun tamamen farklı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her oyunda bi adım ileri bi adım geri gidiyolar ama. MW2'de dedicated serverı çıkardılar, Black Ops'ta onu geri koyup round arasında custom class içeriklerini değiştirmeyi kaldırdılar, şimdi yine görünüş olarak MW2'nin nerdeyse birebir aynısı bi oyun yapmışlar, ranked dedicated serverlar dahil Black Ops'ta gelen ne varsa gitmiş. Dedicated serverlar hep unranked, saçmalık diz boyu.

Single oynadığım en son CoD Modern Warfare'dı, geri kalan CoD hayatım hep 11 yaşındaki İngiliz veledi tarzı full multiplayer. CoD oyuncularının büyük çoğunluğu sanıyorum benim gibi; para multiplayerdan geliyo yani. Ve öyle bi oyun çıkarmışlar ki artık bi art niyet aramaya başladım, özellikle gelişmesinin önü kesiliyo gibi oyunun resmen.

Şimdiye kadar tüm CoD'ları oyun çıktıktan 1 sene sonra falan almıştım, bu sefer şansımı deniyim diyip hiç inceleme vs. okumadan direk aldım; karşılaştığım şey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hileler var satılıyor diyorum

70 dolarlık bir oyunun, nasıl ilk günden hilesi de çıkabilir ve geliştirici tarafından sallanmaz abi? bu nasıl bir skandaldır.

herhalde içeriden birileri yapıp satıyor hileleri. veya adamlar üç oyundur aynı motor sıfır gelişme şeklinde tıpatıp aynı hileleri kullanmaya müsait oyunlar yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...