Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hsden bahsetmiyorum. ilk unlock olan silahı kullanmıştım gayet de one shot one kill silahı olmu ş. csdeki awp gibi.

uzuuuun mesafelerden bahsediyorsak zaten direk kafasına dusuruyorsun hs oluyor.
Mesaj tarihi:
Çok saçma bi soru olabilir ama elimde Call Of Duty3 var xbox, burada konuşulan cod modern warfare 3 ile bu oyun ayni oyun mu değil mi?

Kutunun hiçbiyerinde modern warfare yazmıyor???

Evet fena halde newbie biriyim ve cod serisini tanımam pek.
Mesaj tarihi:
ahh evet bendeki yukardaki. Oynamalı mı oynamalı mı bilemedim. Güzel midir o da?

Herkes mwf'dan bahsediyo burada. Denemeli belki de. 10-15 dakika oynadım kim düşman kim bizden anlamak zor geldi, habire öldüm bıraktım. Bi daha deneyebilirim belki.
Mesaj tarihi:
Yok yok aynen, grafikler rezalet ötesi. Üstelik kasıyor bende. BF3 kasmıyor yahu!

Ambient Occ. ve gölgeleri kapatıyorum hala FPS düşük. Driver bekleyeceğiz anlaşılan. BF3 low'da daha güzel gözüküyor üstelik medium-high oynuyorum sorun yok, şu oyunda kasıyor yani.

Gameplay'e gelince MW2'den aldığınız keyfin aynısını alırsınız. Bence Black Ops'tan iyi oyun. Ama tabi ki BF3 ile aynı klasmanda değil.
Mesaj tarihi:
bi sn?

grafikleri advanced settings den extraya çektiniz mi mw2 gibi oluo bu bir.

adamlar da zaten mw2 motoru kullanmışlar fazlası beklenmez bu iki

bf3 de kasmayıp bunda kasıosa senin sistem saçmalıo demektir bf3 ü medium oynuorum bunu full açtım bf3 de kasıo bunda takılma yok

e6600 core 2 duo gts250 ekran kartı abi

neyse ya sevmeyene sevdirmeye ne kasıcas. süper oyun olmuş bence :D
Mesaj tarihi:
Gangren said:

grafikler felaket bende, herşey full açık, kapalı hiçbirşey yok.
Çok blur var gibi bir de çöz sanki düşük, anlayamadım.

Legit değil tabi bu arada :(

legit olmayanda oluo o sorun ama çözümünü buldulardı galba abi
Mesaj tarihi:
trollmusunuz abi oynamıycaksanız ne işiniz var bu konuda :D

bu arada uzun zamandır inceliyorum bu oyunu mw2 seven kişiler MW3 ün HAS-TA-SI olucak resmen.

black opsta ne kadar batırdılarsa MW3 ile o kadar çıkarmış gözüküyorlar.
Mesaj tarihi:
ya bf3 güzel olmuş ama hiç bi zaman mw3 kadar hassas savaş yapılamıyor bence. yani bf3'te haritalar çok büyük ve uzaktaki bir adamı vurmak çoğu zaman imkansıza yakın. mw3 daha eğlenceli, daha az gerçekçi olsa da.
Mesaj tarihi:
Single Player olarak değerlendiriyorum, zira iki oyun serisi de bot problemlerini çözmediği sürece isterlerse dünyanın en kusursuz oyununu yapsınlar benim gözümde sıfırlar.

Single Player'da bu oyun BF3'ü değil, ondan sonra çıkacak BF4'ü bile katlamıştır, net. BF3'ü sevmiştim, güzel oyundu ama "ne olmuştu" diye sorduğumda hatırladığım tek nokta birincisi interragatorlardan birisinin 24'teki Aaron Pierce olması, ikincisi jetli bölüm. Onun haricinde hatırladığım tek bir şey yok. Ama nasıl hala All Ghillied Up'ı hatırlıyorsak mesela bu oyunda da o şekilde pek çok bölüm, nokta var.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Off Rev crit'lemiş. Mighty her dadandığı konuda crit yiyor sonra kayboluyor bir süre.

Birde Maxi var kalfası.

:( geçenlerde evde açtım cod2 singleplayerı frapsi de açtım kayıt yaptım muhteşem bir cinematic yaptım lath görmeliydin.

LathspeLL said:

Ben fanboy değilim mesela.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

O değil de,

Şimdi BF3 vs MW3 olayına fazla girmemek lazım bence. IW Codmw1 ile beraber cod2den itibaren düşürmekte olduğu multiplayer olayını neredeyse yok etti. Yetenek kısmı sadece movement kaldı oyunda. Mpde exp. olayına girip, casual gamer çok gamer stratejisini benimsedi ve de satış konusunda inanılmaz başarılı oldu. MW3 de çok farklı olmayacaktır durum.

BF3 multiplayerda BC2'nin baharatlısı olmuş gibi gözüküyor. Grafiktir, özellikle sestir bunlar gerçekten çok iyi ama o kadar. BC2 neyse o. Çok benzer olay mw2 - mw3 için de söylenilebilir. Bana sorarsanız ve de illa ki karşılaştıracaksak iki oyunun multilerini BF3 beni daha çok cezbediyor. Ama biri birinden daha iyi olduğu için değil çünkü farklı konsepte iki mp'den bahsediyoruz. BF3 Daha iyi olabilir mi ? evet ama o da ayrı bir konu.

Şimdi single playera gelirsek orada durmak lazım.

BF3'ün singleplayeri neredeyse her şeyiyle ama her şeyiyle Cod serisinin diğer oyunlarının single playerlarının tekrarı, taklidi ne derseniz. Oynatıyor mu, evet. Cod serilerinin epik single playerlarını taklit edip çok da başarısız olması beklenemez de zaten. Codmw3'ün singleını henüz oynamadım ama yine çok başarılı olduğuna eminim. COD'un güçlü olduğu tek yer de burası. Çünkü artık cod tarzı mp sürekli kendini tekrara döndü, yenilik getiremiyor. Artık film gibi oyunlar olacak. Oynarken de vay be filmlerini yapsalar şunların diyeceğiz.
  • Yeni Oluştur...