Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mighty_THoR said: elite bedava extra özellikleri istersen para. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 valla ortalik boyle kizisinca iyi oluyo yilda 3 5 defada olsa pcde saglam bi oyun oynuyoz yani bf3 u sevdim atmosfer baya basarili daha once bad companyleri oynammaistim hic.. onlar nasil bilemicem ama mw3un bf3 ten kotu olacagini sanmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 pre-load'a başladım, 14 GB lulz, bf3 bile daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahahahah oyun dandik diye real life video yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bf3 de cok iyi mw3de cok iyi 2sininde yeri ayri bende bf3 squad taktik oyunu mw3 aiming skill oyunu like a quake 3 dudeZ thatzz it broz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 CoD mu skill? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bu kadar kasmayın oyun=eğlence. Hangisi daha eğlenceliyse o daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 nuketownde herkez ak47u ile koserken ben qs ile 11ks yapip birinci oluyorsam skilldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bf3 fanboyu olmayı da anlıyorum, ama hala şu 2 oyunu karşılaştırıp bir de mw3 kötü demeye buraya gelmeyi anlamıyorum. Ben 2 oyunu da oynuyorum 2 sinin birbirinden o kadar farkı var ki. mw2 arcade. Koş vur saklan zıpla vs. Bf de taktik oluştur takım kur snipersan sabret bekle vs. Mw3 inşallah mw2 grafiklerinde ve aynı akıcılıkta olur. Benim sistem yenileyecek param olsa bf3 den, bf2 den aldığım keyfi alırdım herhalde ama benim için mw her zaman daha oynanır ve eğlenceli oldu. İnsanların zevki değişebilir, ama diğer oyun topic ine gidip haterlık yapmak feci komik 21 saat kaldı =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/01/memes-success-troll-look-the-internet-is-on-fire.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Holy said: CoD mu skill? lol. Cod da daha çok reflex gerek sadece. Ufacık haritalar sonuçta bf ile kıyaslanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ama nuke yok o kötü oldu. Juggernaut suit denemeyi bekliyorum artık hevesle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 nese mw3 20 saat kaldi bf3 cop kutusuna gider http://www.youtube.com/watch?v=7tOUbhxO7fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yeni reklamık çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Tövbestağfurullah http://www.joystiq.com/2011/11/06/report-french-delivery-truck-hijacked-6-000-copies-of-modern-w/2#comments?a_dgi=aolshare_facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Hahaha o ne abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Holy said: CoD mu skill? lol. 1 tane hardcore modda bir clan maçında 3 kill alabilirsen ben fps oynamayı bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 arkadaşlar haklı aslında mw3 bir savaş simülasyonu olmadığı için hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Oysaki bir simülasyon olsa bizimde olurdu. simülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Vingthor said: Holy said: CoD mu skill? lol. 1 tane hardcore modda bir clan maçında 3 kill alabilirsen ben fps oynamayı bırakırım.CS oynamıyoruz ahahah gayet arcade oyun. CoD'u da aylarca oynamış bir insanım ayrıca, severek oynardım da BF3 ile kıyaslanmaz bile. Ha klan maçında kill almayı geçtim lider bitiririm. Sadece biraz şansa ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Holy said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?40,5418449,5976597#msg-5976597 Vingthor said: Holy said: CoD mu skill? lol. 1 tane hardcore modda bir clan maçında 3 kill alabilirsen ben fps oynamayı bırakırım.CS oynamıyoruz ahahah gayet arcade oyun. CoD'u da aylarca oynamış bir insanım ayrıca, severek oynardım da BF3 ile kıyaslanmaz bile. Ha klan maçında kill almayı geçtim lider bitiririm. Sadece biraz şansa ihtiyacım var. tek kurşunda öldüğün bütün fpsler veya modlar diyeyim skille dayalı. csden sonra aimshot gerektiren tek oyun sanırım cod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mighty_THoR said: arkadaşlar haklı aslında mw3 bir savaş simülasyonu olmadığı için hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Oysaki bir simülasyon olsa bizimde olurdu. simülasyon abi bu ne şaka mı? Fixlenmiştir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 burası befe3 burada herşey gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Vingthor said: tek kurşunda öldüğün bütün fpsler veya modlar diyeyim skille dayalı. csden sonra aimshot gerektiren tek oyun sanırım cod. cod2'den sonra çıkan ve maç yapılan codlarda (ki sadece mw1 oluyor bu) sniper ve sanırım m14 haricinde hiçbir silahta tek kurşunla ölmek diye bir şey yok. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar