Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bf3 fanboyu olmayı da anlıyorum, ama hala şu 2 oyunu karşılaştırıp bir de mw3 kötü demeye buraya gelmeyi anlamıyorum. Ben 2 oyunu da oynuyorum 2 sinin birbirinden o kadar farkı var ki. mw2 arcade. Koş vur saklan zıpla vs. Bf de taktik oluştur takım kur snipersan sabret bekle vs. Mw3 inşallah mw2 grafiklerinde ve aynı akıcılıkta olur. Benim sistem yenileyecek param olsa bf3 den, bf2 den aldığım keyfi alırdım herhalde ama benim için mw her zaman daha oynanır ve eğlenceli oldu.

İnsanların zevki değişebilir, ama diğer oyun topic ine gidip haterlık yapmak feci komik

21 saat kaldı =)))
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Holy said:

CoD mu skill?

lol.

1 tane hardcore modda bir clan maçında 3 kill alabilirsen ben fps oynamayı bırakırım.
CS oynamıyoruz ahahah gayet arcade oyun. CoD'u da aylarca oynamış bir insanım ayrıca, severek oynardım da BF3 ile kıyaslanmaz bile.

Ha klan maçında kill almayı geçtim lider bitiririm. Sadece biraz şansa ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?40,5418449,5976597#msg-5976597
Vingthor said:

Holy said:

CoD mu skill?

lol.

1 tane hardcore modda bir clan maçında 3 kill alabilirsen ben fps oynamayı bırakırım.
CS oynamıyoruz ahahah gayet arcade oyun. CoD'u da aylarca oynamış bir insanım ayrıca, severek oynardım da BF3 ile kıyaslanmaz bile.

Ha klan maçında kill almayı geçtim lider bitiririm. Sadece biraz şansa ihtiyacım var.

tek kurşunda öldüğün bütün fpsler veya modlar diyeyim skille dayalı. csden sonra aimshot gerektiren tek oyun sanırım cod.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

tek kurşunda öldüğün bütün fpsler veya modlar diyeyim skille dayalı. csden sonra aimshot gerektiren tek oyun sanırım cod.

cod2'den sonra çıkan ve maç yapılan codlarda (ki sadece mw1 oluyor bu) sniper ve sanırım m14 haricinde hiçbir silahta tek kurşunla ölmek diye bir şey yok. iyi akşamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...