Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Libya'da son günlerde çıkan olaylarda 300'den fazla kişi öldü, Kaddafi'nin ülkeden kaçtığı söyleniyor. 42 senedir ülkede diktatör olan Kaddafi isyan eden intihar eder dedi, oğlu ise son mermiye kadar savaşacağız ülkeyi Türklere ve İtalyanlara bırakmayacağız dedi. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17079414.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 10gün önce arkadaşı yolladık nalet tez bitmiş olsa ben de gidiyordum.. adama ulaşamıyorum. öle bi sıkıntım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 libyanın nükleer kamyonları işe yarar lan, bi iki adam sokalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Onun mantığı şuan 2 ülke ordaki esas muteahhitlik işlerini yapıyor, bunları yarım bıraktırmayız diyor kısacası ki santiye baskınlarıda bunu uyguladfıklarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 oğlu da babası gibi deli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu kaddafi cidden çılgın bi adam yalnız. Salmış askeri halkın üstüne, makinalı tüfekler, keskin nişancılar, sokakta gördüğünü indiriyormuş gösterilerde. Öyle böyle diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çılgınlık değil diktatörlük bu. umarım araplar başlarındaki demir yumrukları bir bir atarda demokratik sistemlere geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bizimkiler de polisi salıyor işte. bunları örnek alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Allahtan bizde protestolara gayet demokratik şekilde izin veriyorlar yoksa diktatörlükten farkımız kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 "roket adam" said: Bu kaddafi cidden çılgın bi adam yalnız. Salmış askeri halkın üstüne, makinalı tüfekler, keskin nişancılar, sokakta gördüğünü indiriyormuş gösterilerde. Öyle böyle diil. Abi haberlerde havan topu falan duydum insaf dedim. Yani burda olanlar mısırdakilerden falan çok farklı, acilen vatandaşlarımızın ordan kurtarılması lazım. THY nin bir uçağına iniş izni vermemiş pislik herifler, devlet 2 gemi 4 uçak falan yollamış şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Haberler ile ordaki durum çok farklı oluyor genelde. Konsolosluğumuz ordaki vatandaşlarımızı mumkun olan her şekilde guvene almıştır veya almaya calısıyordur merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dünyanın gözü artık oralarda olduğu için haberlerde çok fazla abukluk olacağını sanmıyorum. T.C. kriz masası falan kurmuş, konsolosluk da üstüne düşeni yapıyordur eminim, gelen haberler de o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şu kaddafi de devrilse çok şahane olacak. aslında daha çok var devrilmesi gereken ama şu gitsin en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Benim merak ettiğin gelenler ile gidenlerin arasında ne fark olacağı. Yani cidden kimler geldi başa bu yıkılanların yerine umut vaad eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gelenler ingiliz eliyle geldi hep, şimdi en azından halk bişeylerden rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 internet güzel birşey, uyanıyor yavaştan herkes "yanlış yerde doğmuşum gg" demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yanlız bu herifler bizim gemilere de yanlış bir hareket yaparlarsa devlet öttürür libyayı demedi demeyin. israile benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kaddafi bizim başbakana "kaddafi insan hakları ödülü" vermişti, başbakanlık açıklama yapmış henüz iade düşünmüyoruz diye insan hakları konusunda yakın frekanstalar ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 deniz kuvvetlerinde üst düzey subayların neredeyse 3 te biri içeride. ilginç olacak dayılık yapmak ordunun bu durumuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 türklere bırakmıcaz ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 goldbären said: "kaddafi insan hakları ödülü" bu çok fenaymış ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Raze said: internet güzel birşey, uyanıyor yavaştan herkes "yanlış yerde doğmuşum gg" demiyor swh @gold: ileri demokrasi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 araplar Lâ-alhub dê-Rönesans mı yaşıyor lan nedir, oturun oturduğunuz yerde. kaddafi acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 walla benim arkadasım daha 2 gün önce geldi ki 2 gün sonrada geri dönecek Libya ya.oda inşaat mühendisi orda.burdan bi firmanın. isyan eden manyakları avlıyorlar zaten bizimle bi dertleri yok dedi. gayet rahattı walla hiç öyle lan zor kactık falan demedi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar