Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tunus, Mısır derken Arap İsyanı Libya'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Libya'da son günlerde çıkan olaylarda 300'den fazla kişi öldü, Kaddafi'nin ülkeden kaçtığı söyleniyor. 42 senedir ülkede diktatör olan Kaddafi isyan eden intihar eder dedi, oğlu ise son mermiye kadar savaşacağız ülkeyi Türklere ve İtalyanlara bırakmayacağız dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17079414.asp?gid=373
Mesaj tarihi:
Onun mantığı şuan 2 ülke ordaki esas muteahhitlik işlerini yapıyor, bunları yarım bıraktırmayız diyor kısacası ki santiye baskınlarıda bunu uyguladfıklarını gösteriyor.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Bu kaddafi cidden çılgın bi adam yalnız. Salmış askeri halkın üstüne, makinalı tüfekler, keskin nişancılar, sokakta gördüğünü indiriyormuş gösterilerde. Öyle böyle diil.

Abi haberlerde havan topu falan duydum insaf dedim. Yani burda olanlar mısırdakilerden falan çok farklı, acilen vatandaşlarımızın ordan kurtarılması lazım. THY nin bir uçağına iniş izni vermemiş pislik herifler, devlet 2 gemi 4 uçak falan yollamış şimdi.
Mesaj tarihi:
Haberler ile ordaki durum çok farklı oluyor genelde. Konsolosluğumuz ordaki vatandaşlarımızı mumkun olan her şekilde guvene almıştır veya almaya calısıyordur merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
Dünyanın gözü artık oralarda olduğu için haberlerde çok fazla abukluk olacağını sanmıyorum. T.C. kriz masası falan kurmuş, konsolosluk da üstüne düşeni yapıyordur eminim, gelen haberler de o yönde.
Mesaj tarihi:
kaddafi bizim başbakana "kaddafi insan hakları ödülü" vermişti, başbakanlık açıklama yapmış henüz iade düşünmüyoruz diye

insan hakları konusunda yakın frekanstalar ondandır.
Mesaj tarihi:
walla benim arkadasım daha 2 gün önce geldi ki 2 gün sonrada geri dönecek Libya ya.oda inşaat mühendisi orda.burdan bi firmanın.
isyan eden manyakları avlıyorlar zaten bizimle bi dertleri yok dedi.
gayet rahattı walla hiç öyle lan zor kactık falan demedi :=)
  • Yeni Oluştur...