Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Gitsem mi ki? pft, alışmıştım da istanbula falan. Güzel mi la? kesin gitmiş olan vardır world cup falan, baktım resimlere güzel gözüküyor ama resimler falan aldatıcı oluyor genelde. Tecrübeler konuşsun bakem evi istanbulda açık bırakıcam gidersem, ayrılamam bu evden :/ Ahulen, gitmesem; burada bahar çok güzel olacak. İstanbulu çok seviyorum. Ama yurt dışına gidince çok dolu geçiyor herşey. Gitsem; Özlicem buraları. Ama iyi para kazanabilirim. Sefalet çeker miyim onu bilmiorm da çok güzel anılarım oluyor bok içinde de yaşasam. Bide hatun mevzuu var, hayatımın aşkı eski sevgilim de yıldızda okuyor, ben de beşiktaşta oturuorm. Dışarı çıkarken karşılaşma ümidiyle içim ürperiyor resmen :). Tabi ki, barışma durumu yok ama işte... :) Neyse afrika hakkında info per favore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Pipet said: tehlikeli nası nie? hastalık kaynaklı mı? yoksa şiddet mi yüksek? hırsızılık falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hepsi vardı dünya kupası maçlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 uyurgezer bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 guney afrika cumhuriyeti oyle afrikanın geri kalanı gibi degil. bildigin tas gibi memeleket. hele cape town falan akar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Git abi Güney Afrika süt gibi memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 6 ay'da dönebileceksen git seversen 1 yıl kalırsın sevmezsen de 6 ay ne ki git ama ya ne güzel fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 charlize theron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 el ver ben gidim lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: uyurgezer bilir Tek Afrikalı Pati kendisi bildiğim kadarıyla. Afrika derken Kuzey'deki arap ülkelerini dışarda tuttum bu arada farkına varmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 forgiver said: charlize theron Hayatın cilvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Durban'a filan gideceksen Avrupa'dan farkı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Vuvuzelası meşhurdur tek bilgim bu orası ile ilgili, birde nelson mandela var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 git ama yanlislikla sunlarin arasina girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Gitmelisin kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar